ОКТОМВРИЙКИ 2012 очакваме ви!

• 37 933
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Под кленовите дървета
Спокойно, още САМО 4 седмици Laughing

# 586
хаха ще си почакаме  Laughing Laughing нямаме избор,но каквото и да се окаже ще си го обичам с цялото сърце  baby_neutral

# 587
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Щастлива жена,благодаря за прекрасната закуска!

На новите мами-  welcome Лека и безпроблемна до края!

Калкулаторите показват момче stork-boy - искам момиченце,но каквото такова!

# 588
Здравейте!
Това с калкулаторите за пола на бебето ми се вижда малко нереално. По този калкулатор е трябвало аз да бъда момче, ама ето на, не стига че не съм била, ами и сега съм бременна. По-достоверно ми се вижда да се хвърля ези-тура, отколкото да се вярва на тези калкулатори. Вярно е, че доста хора ще кажат, че при тях калкулаторът е "познал", но не забравяйте, че шансът е 50 на 50 и винаги ще има такива с верни резултати.  Simple Smile

Аз също нямам търпение да разбера пола на детето си, но преди всичко искам да е здраво, а дали ще е момиче или момче, мисля че няма да повлияе на любовта, с която ще бъде обгръщано от мен и баща си. (и само за протокола, мечтая си за син  Praynig

# 589
Здравейте момичета!
С малко закъснение се присъединявам към вас.
На 8 февруари за пръв път видях  EFP -това ми е първа бременност.
Според калкулатора в сайта термина ми трябва да е 14.10.2012, смятам да отида на лекар другата седмица Grinning

# 590
Здравейте! Щастлива жена, страхотна закуска си поднесла сутринта, както съм гладна няма да я откажа. Вчера писах един дълъг пост но малкият го изтри и не ми се повтаря пак. Заради това ще обобщя добре дошли на всички нови момичета пожелавам ви лека бременност. Видях, че вчера имаше само хубави новини нови тупкащи сърчица Two Hearts. Чакам  някой да се похвали с две тупкащи сърчица. Относно храната, трябва да се внимава но не чак толкова до вманиачване, ако понякога ти се прияде от забранените храни едва ли ще ти стане нещо. Всичко трябва да е с мярка. А за алкохола знам, че по една бира може да се пие и мои приятелки са пили, но аз не съм фен на бирата, така че не ми е проблем ако не пия и т.н. Относно раждането още е малко рано да се мисли, но като цяло трябва да се следват съветите на докторите и не винаги естественото раждане е най-добрият вариант за бременната, но има време да се мисли за това. Аз предният път родих със секцио и по никакъв начин не съжалявам даже се оказа, че съм извадила голям късмет, понеже докторите не са видели че пъпната връв е била твърде къса и увита и по естествен начин  нямало как да стане но да не влизам в подробности. Мисълта ми е не трябва да се отрича секциото и ако има предпоставки да се прави няма смисъл да рискуваш нито да получаваш страшни разкъсвания и тн.
Бях намерила преди време един калкулатор за пола на бебето. И ми позна за всеки, които се сетих за пола на бебето, като го намеря ще го публикувам.

# 591
Освен това бебето си е при теб. Пишеше също, че това е единствената болница в София, която не прави секцио по желание, а само по медицинско предписание. Даже там секцио се правело с и без избор на екип. Аз винаги съм искала нормално раждане и се надявам да родя така Praynig даже не смятам и за избор на екип да плащам.
Здравейте отново! Аз попроучих как стоят нещата във Втора градска и мисля, че там политиката е подобна - не са фенове на секциото, но, разбира се, го правят по медицинско предписание, а и след като родиш, ако искаш - бебо си е нон-стоп при теб. Simple Smile
И благодаря за  welcome !!!  smile3525

# 592
# 593
palica , по този календар на мен ми излизат 51 % на 52% съответно  .. .И за себе си като смятам пак така Simple Smile  Така, че... аз че е 50 на 50 си го знаех и преди Grinning Честно казано не вярвам хич на тея календари Simple Smile

# 594
  • Под кленовите дървета
Хахаа, почти сигурно излиза момиче - 59% и 58% Laughing
Трябва да направим таблица със залагания, кой какво предполага и после да видим дали инстинкта и калкулаторите са верни Laughing Laughing
За първото бях убедена, че е момче, сега съм убедена, че е момиче Grinning

# 595
smiley_girl, аз пробвах за сина ми, моята дата и т.н. и показа вярно. Но както е ясно няма такъв калкулатор, които е сто процента. Аз по скоро се забавлявам с такъв тип калкулатор.

# 596
Еее дами и този калкулатор ми отчита момиче!!!!Мисля, че аз ще съм правата, а не таткото!!![smilie=smile3534.gif]

# 597
Здравейте мамчета Wink Не съм писала от седмица но ви чета редовно. Много ми се спи тия дни, спя повече от 15-16 h това е с следобедния сън Grinning И аз да се похваля бях на лекар в Сряда имам си мишленце с малко тупкащо сърце. Много съм щастлива, а такива филми си бях вкарала преди да отида на лекар бях се подготвела за най-лошото Пожелавам на всички мами който не са чули сърчицето още да го чуят скоро няма по прекрасно преживяване. Лек ден на всички.

# 598
  • София
И на мен този ми отчита момиче, но аз много, много не вярвам, честно казано Thinking Проверих за мен и сестра ми - 50/50 познава Wink Както казва palica и  аз се забавлявам по-скоро с тези калкулатори. Laughing

# 599
При мен, за съжаление, новините не са добри. Днес бях на контролен преглед - сега съм в 7г.с. и очаквахме вече сърдечни тонове, но не би. Първо се оказа че плода не се е развил много от последния преглед, но по-лошото е, че имам частично отлепване на плацентата и кръв в матката (въпреки че липсва външно кървене). Лекарката увеличи лекарствата и препоръча пълна почивка, но не изглеждаше много обнадеждена. След седмица пак съм на преглед, не знам как ще изтрая до тогава, толкова съм притеснена... а и тази пълна почивка - не мога да излизам, ще се побъркам само в къщи да стоя и да чакам...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт