ОКТОМВРИЙКИ 2012 очакваме ви!

• 37 916
  • 739
  •   1
Отговори
# 600

и по този съм мъж и сестра ми и тя и то с доста голям процент  Grinning Grinning Joy

Ще си чакам да види докторът да каже какво ще е Simple Smile

# 601
  • София
Сега се поразрових в чуждите сайтове и намерих ето този: http://sexcal.dynadel.com/# По него ще е момче Wink  stork-boy Проверих и за мен, сестра ми, майка ми, леля ми и други познати - позна ги всички, без един. Обаче пак съм си на мнение - каквото ще да е! Аз за сега предчувствие нямам. Здраво да е! Същото желая и на вас smile3525

# 602
chudodeina не се отчайвай!!! Горе главата. Най-важното е то да е добре. Ще постоиш малко вкъщи. Пък и сега ни е времето да се глезим и да си поспиваме и почиваме. Мисли положително, пази се и дано всичко да е наред на следващия преглед!!! Praynig

# 603
  • Под кленовите дървета
chudodeina   стискам палци и се моля Praynig
На какъв ехограф те гледа?
А то по принцип още няма плацента, тя се изгражда тези 3 месеца и след 3 месец има плацента.
Може да е нещо друго, а кървене вътрешноматочно и аз имах около 6-7 г.с.

# 604
На вътрешен ехограф ме гледаха, може и да не съм разбрала всичко както трябва, понеже лекарката много дълго ме гледа преди да каже нещо и на вече ми беше супер притеснено. Час след прегледа още ми трепереха ръцете, дано не съм пропуснала нещо важно, което е казала.

# 605
  • Под кленовите дървета
На вътрешен ехограф ме гледаха, може и да не съм разбрала всичко както трябва, понеже лекарката много дълго ме гледа преди да каже нещо и на вече ми беше супер притеснено. Час след прегледа още ми трепереха ръцете, дано не съм пропуснала нещо важно, което е казала.
Идеята ми беше, че може да е с някой ехограф на моите години, тогава и вътрешен да е...
А и не забравяй, че понякога може да си с късна овулация и сърце да се чуе чак в 8 г.с.

# 606
chudodeina Стискам палци всичко да е наред Praynig
Щом лекарката е препорачала спокойствие и лекарства, значи може всичко да се оправи.

# 607
Здравейте! Аз сега се връщам от преглед и съм малко или по скоро много притеснена. Доктора нищо не видя бил ми празен мехура, матката ми била обърната и не можел да е  намери и във вторник ще ме гледа на вагинален ултразвук или там както се води. Аз забравих да пия вода и сега много ме яд. Защото когато ти е пълен мехура тогава се виждала и т.н. И сега не знам какво да мисля. Мъжът ми не искал да дава пари за частен ехограф, защо този на който ме гледат е определено много стар. И се чудя дали утре да отида тайно на преглед ама и парите ми са кът и аз не знам. Някой , който е от Варна да ми препоръча частен кабинет който работи във събота и да е с нова апаратура да не е на моите Laughing години

# 608
chudodeina стана ми мъчно като прочетох поста ти, но нямаш право да се отчайваш и да си мислиш лоши неща, бъди позитивно настроена, мисли, че всичко ще се оправи и ще бъде наред, така ще предизвикаш хубавите неща да дойдат, мрачните мисли само ще натоварват теб и бебо!

Стискам палци да напишеш другата седмица, че всичко е ОК.  Hug

# 609
jasmin_veni разликата ще е 2г и 10м.

# 610

chudodeina, не се притеснявай, аз също в 7г.с. не чух тонове, защото съм с по-късна овулация и също ми казаха, че бебето не е развито достатъчно като за тази седмица, но това не трябва да те плаши. при първата ми бременност беше същото и аз много се притеснявах докато чак в 6м един лекар отбеляза че това е заради късната ми овулация, а и сега е така, самото ми зачеване е на 20ти ден след ПМ, не си мисли лоши неща. Имам позната, която с второто си дете от началото имаше контракции и кървене и така си беше до края - но роди живо и здраво дете. Според мен се посъветвай и с друг лекар за твое успокоение, настрой се положително и нещата ще се развият добре, най-малкото притеснение може да се окаже фатално за вас с бебето, така че не си го причинявай  Praynig

# 611
  • Под кленовите дървета
Djia, нашата ще бъде 2 г. 4 м. Simple Smile Вие на ясла ли сте? Аз се надявам да ни приемат.

# 612
чудодеина и палеца напално ви разбирам,дано всичко е ок,стискам палци

# 613
Влизам само набързо да се похваля ... Току що се връщаме от преглед, имаме еднояйчни близнаци , еднакво развити със силна сърдечна дейност Laughing Страшно сме изненадани и щастливи! Утре ще пиша по-подробно Simple Smile
Целувки и положителни емоции на всички!   bouquet

# 614
  • Под кленовите дървета
Влизам само набързо да се похваля ... Току що се връщаме от преглед, имаме еднояйчни близнаци , еднакво развити със силна сърдечна дейност Laughing Страшно сме изненадани и щастливи! Утре ще пиша по-подробно Simple Smile
Целувки и положителни емоции на всички!   bouquet

Ееее, суууупееер! Да са ви честити и да са шарени  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт