ОКТОМВРИЙКИ 2012 очакваме ви!

• 37 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Да се запиша и аз в октомврийската група. Последният ми цикъл беше на 20.01. и след като изчаках порядъчно дълго, си направих тест и той е положителен.Simple Smile Записах си час при гинеколог за 14.03., предчувствам, че всичко ще е наред с бебето,така че вече живея в прекрасно очакване!

# 616
smiley_girl - Ехааааа, супер! Да са ви честити  Hug
jasmin_veni - уви, щом са еднояйчни - 99% ще са еднополови.
0276 - добре дошла, лека и безаварийна бременност и сладко бебче на финала  Hug
chudodeina - стискам силно палци всичко да е ок  Praynig
palica - не се притеснявай излишно, ще видиш, че всичко ще е ок!

# 617

smiley честито близначета Simple Smile имате ли в рода близнаци

# 618
smiley_girl, честито много се радвам че се появиха първите близначета в групата.
0276, добре дошла и лека бременност.
chudodeina,  Praynigстискам палци всичко да е наред.
mama - Smehorana, моля се наистина да  е всичко наред. Направо ще се побъркам до вторник.
pupi77 ме изпревари и аз щях те те попитам същото smiley_girl,

# 619
Момичета,винаги мислете позитивно!Позитивната мисъл е наистина силна!

# 620
smiley_girl - Честито! Сега трябва да се грижиш за трима! С повечко добро настроение, ще имаш най-сладките близначета на света Simple Smile
chudodeina - Боя се, не мога да те посъветвам нищо по-различно от това което казах на Кони - спри да мислиш лоши сценарии - не знам дали вярваш на тези неща, но аз наистина мисля, че като си представяме някакви неща и ги визуализираме, ги привличаме - без значение - хубави или лоши. Затова - пак казвам - представяй си прегледа, на който ти показват малкото мишле и му тупка сърчицето, представяй си се с голяяяям корем, представяй си сладък бебо на финала! Горе главата! Мисли позитивно. Била му е стара техниката, може и доктора толкова да е разбирал... Няма да се впрягаш - нали ще ставаме мами - всички рани и болки ще трябва да преживяваме сигурно по-тежко и от децата! Не е лесно, ама се стегни сега - почивай, наслаждавай се на почивката и само позитивни мисли!

# 621
По всичките калкулатори пак показа момче, само по руския - 66% момиче Simple Smile Каквото такова... Имам само женско име предвид Simple Smile

# 622
mama - Smehorana пак ще кажа, че такова животно няма и ще оставя всеки да намери своя път...имам няколко приятелки, които след първо тръгнало нормално раждане и свършило със спешно секцио едни от тях, родиха второ нормално, след много четене, други станаха дули, а една доста поучи и чете и точно от нея знам, направила е доста преводи по тези теми...говоря за медицински изследвания, статистики и прочие...не искам да убеждавам никого, нито да споря...

тук ще вмъкна една скожба, в предишната ми отчетна минахме през много неща и много сме спорили и сме се карали...не искам и тук спорове и караници, защото сме различни, аз намирам за редно да се  ражда нормално, да се кърми дълго, да се прилага привързаното родителство, но честно най-близките ми приятелки не го правят и не см ги заклеймила, затова и вас приемам такива каквито сте...много неща живот и здраве ще преживеем заедно и ще споделяме, така че и за много неща ще сме на коренно различни мнения...затова е добре отсега да си знаем, че няма как да има единно мнение и консенсус по всички въпроси...  Hug Hug Hug

за калкулаторите не е важно дали са верни, а дали показват това, което искаме да видим...и понеже за мен е така, са верни  Mr. Green

smiley_girl честито twin_neutral

chudodeina стискам палци всичко да е наред...

palica аз см ходила с пълен мехур и трябваше да се изпишкам, за да види по-=хубаво каквото има да се гледа и това беше в първите месеци...

dilyanadi за позитивно мислене и аз мисля като теб...визуализация и много положителни мисли в правилната посока...

на всички нови момичета, добре дошли и  лека бременност...

# 623
Здравейте на всички от мен!Аз съм нова тук и ще се радвам да се присъединя към тази групичка,и да си побъбрим малко за бебенцааа  Wink Wink

# 624
Първо, добре дошли на новите момичета, сладка и безпроблемна бременност!  Peace
Chudodeina, вярвам, че при теб всичко ще е наред и стискам палци, наистина позитивната мисъл е голяма работа и е много важна!  Simple Smile
Palica, аз ако бях щях да отида за второ мнение за собствено спокойствие, сигурно наистина просто не се е видяло Simple Smile
Близнаците, да, щом са еднояйчни определено ще са от един пол..Между другото много интересно, че никога не съм си представяла, че ще имам близнаци, ама съдба дето се казва. Иначе аз имам втори братовчедки близначки, а първата братовчедка на мъжа ми роди миналата година близначета, така че явно са се преплели добре гените  Laughing
Поздравчета  Peace

# 625
Здравейте! Аз цяла нощ сънувах кошмари и тази сутрин си запазих час на обяд на частно в клиниката на Давидков. Гледам, че има по модерна техника и просто няма  да издържа на напрежението да вторник. Ох не знам колко пари ще ми струва беше ми неудобно да питам по телефона. Ще ви пиша какво е станало. Praynig

# 626
palica 4akam te s netarpenie,zabravih da kaja 4e i az sam s obarnata matka

# 627
palica нес е притеснявай, предполагам че е още рано или апаратурата им е от хиляда и балканската, пак и доколкото знам на този етап мойе да се види само с вагинален ехограф.
А по темата са секциото...сам супер възмутена от българските лекари. Тяхната цел е да вземат пари и да не се занимават с цяло раждане... много по-удобно им е да направят за 20тина минути операциа и готово. Последна грижа им е какво е добро за родилката и бебето. Тук в Германия се прави секцио само в извънредни ситуации. Дори когато има усложнениа се опитват докрая нормално да е раждането. А ако някоя майка много се страхува и сама иска секцио-комисия от няколко лекаря решава дали да разреши. Та тези измишлйотини, които измислиат в БГ- тесен таз или диоптри,и каквото там лъжат момичетата ги намирам за ужасни.

# 628
забравих...smiley, честита ти двойна радост Hug

# 629
  • Под кленовите дървета
За съжаление е почти сигурно, че аз отпадам.
Нямаше пулсации. Има ембрион, но е много малък и няма пулс.
Ще изчакаме следващата събота да видим, последен шанс.
Може пък да съм с по-късно овулация.

Общи условия

Активация на акаунт