ОКТОМВРИЙКИ 2012 очакваме ви!

• 37 908
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
jasmin_veni -какво става,кога ти е последната м,може да е рано,моита доки каза мн е рано,аз уж съм 6 седмица
палица какво става и с теб не писа повече

# 631
jasmin_veni ти много бързо се предаде, недей така. Има цяла седмица, през която точицата да порасне и да има вече пулс. Една седмица на този етап е страшно много време.  Hug Всичко ще бъде наред  Hug

# 632
  • Под кленовите дървета
pupi77 на 12.01 ми беше последната М. Днес трябва да съм 6 г.с+2 дни.
Кристич, опитвам се да приема и страшното,а  не да си вдъхвам напразни надежди. Ако апаратът беше стар-да. Но ме гледаха на 3Д+пуснаха и доплер.

Имам надежда, защото пише ембрион 17мм., което въпреки, че според епикризата е малък, в нета прочетох, че е добре. Имам надежда и то голяма, чудеса винаги се случват!

# 633
Здравейте момичета! Днес много чаках за прегледа а и после извеждах малкият. Така гледа ме на вагинален и и 3д включи по едно време. Видя сака и жълтото тяло и аз го гледах заедно с доктора. Каза, че още ембрион нямало и всеки момент ще почва да се образува. И че много късно е станало бебето на 24 ден от цикъла и сега като си погледнах календара видях, че е прав. Каза да не се притеснявам щом имам жълто тяло би трябвало всичко да е наред. Гледам че е писал жълто мехурче YS=3.3mm, Хорион: Нидация 23h  H=2mm; MSac=1,49/1,32/1,43=1,41см има и още писания. Гледам че е писал ехографска гестационна възраст 6w2г.с. Аз пак ще си отида на преглед във вторник и дано да има развитие. Каза ми много спокойствие никакъв секс само не чух до кога. Лошото е  на този преглед че ми взе много пари, добре че бях си взела малко повече, че щях да се изложа. Видя, че имам поликистозен  яйчник, до сега не съм ми казвали такова нещо че имам и разни други неща откри. Най-интересното е че не можа да види десният яйчник от където се е за плодило яйцето. Имали някой друг от Варна, които да е ходил при Давидков, да сподели мнение.

# 634
Здравейте момичета,
Не съм писала от няколко дни, умората много ме мъчи. Sad
На новите попълнения честито!   Heart Eyes

На jasmin_veni  и palica искам да пожелая кураж и много късмет в следващите няколко дни. Определено и аз смятам, че положителните мисли са добро лекарство за душата.   bouquet
Ще ви стискам палци всичко да е наред.  Hug
Искам да ви питам как се справяте с умората и гаденето/повръщането? Леле това направо ме убива. В момента спя по повече от 10 часа на ден и не ми стига. Вечер като се прибера от работа само гледам да хапна нещо и в 9.30ч. заспивам пред телевизора.
Гаденето също много ме мъчи - има доста случаи, в които вечерята ми отива в канала. Въпреки че в момента ям много по-малко количество храна от преди.  Ако споделите някой лек за това ще съм ви много благодарна!

# 635
  • Под кленовите дървета
Чакай сега, аз съм също в 6 г.с. и 2 дни.
На моята снимка няма такива показатели, но потвърдиха наличието на жълто тяло.
Как установи, че бебето е заченато много късно?
КАза ли ти нещо за пулсации или пулс?

Вече ще се побъркам. Всеки лекар с различно мнение.

La_Mariposa  Hug

# 636
  • София
Момичета,може да ви се стори странно,но си ви чета и просто искам да се включа със супер радостен емотикон и да кажа честито на smiley_girl честито близначета,дано да искараш дедвет пълнио месеца и да родиш прекрасни слънчица,ед
на приятелка роди близнаци  без да има в рода,страшна изненада,износи ги пълни девт месеца,роди нормално,супер бързо и лесно (първо раждане) и ги кърми и двете без да ги дохранва до 9 месечни,от сърце ти желая нещо подобно,защото при нея беше прекрасно:)

Освен това искам да кажа,че стискам много палци на pupi77 и palica както и на всички друго,които още не са сигурни и с нетърпение очакват да чуят сърчица, момичета от сърце ви желая в най-скоро време да ги чуете вашите бъдеи слънчица,много ви стискам палци и чакам с нетърпение да с епохвалите.
Много  Hug на всички!

# 637
Момичета, не се отчайвайте, 6-та седмица е наистина рано за ембрион със сърчице, особено ако се отнася за късна овулация. Бъдете спокойни и изчакайте още малко. (Знам, че това е почти невъзможно в този момент, но поне опитайте да сте спокойни, аз също едва изчаках 6-та седмица...)
Стискам палци всичко да е наред и скоро да чуете сърчицата!

# 638
palica, Парите не са важни сега - само спокойно, видя ли, че всичко е наред Simple Smile
jasmin_veni - не може да е 17 мм - моето беше 4 мм като ме гледаха в 6-та седмица, даже май беше първи ден на 7-ма... А за сърчицето - не се притеснявай, те затова лекарите предпочитат по-късно да се отиде - за да не се шашкат майките. Ама нали рано разбрахме, та бързаме всичко да видим Simple Smile
Ако се успокоиш, ще се убедиш до семица-две, че и сърчице имате Simple Smile Щом си имате жулто тяло - това било най-важно Simple Smile Наченки на пъпната връв Simple Smile Няма да се даваш, а дори и да не е писано сега - горе главата!

# 639
hetera blagodarq ti

# 640
  • Под кленовите дървета
Ми толкова пише на ехографа newsm78 и на епикризата Thinking
Може цялата структура да е толкова - тоест с мехурчето, знам ли?

# 641
Благодаря на всички за подкрепата  Hug Hug Hug в момента се чувствам малко по спокойна. И сега  чакам прегледа си във вторник при другият лекар. pupi77   jasmin_veni вярвам че всичко ще бъде наред при нас Hug и накрая ще гушкаме по един пухкав бебок newsm30.

# 642
  • Под кленовите дървета
и аз се поуспокоих.
Помислих, попрочетох и със сигурност ще изчакам до 8 г.с. преди каквато и да е медицинска интервенция.
Ще идем следващата събота, после със сигурност на второ мнение, преди каквото и да било.
Понякога нещата стават за часове, особенно в тази ранна бременност, понякога задапаратното устройство не е в кондиция този ден, понякога овулацията е изчислена грешно.
Надеждата е до последно!

# 643
Момичета най-добре е да се изчака до 8-ма седмица според мен. Казвам го от личен опит след 2 неуспешни бременности и една успешна. И трите пъти ходих рано-към 5-6 седмица  и все се шашках. Даже и последния път не беше много надеждно, но си имам момченце. Оказа се късна овулация.Така че имайте още малко търпение и не се шашкайте. Аз още не съм ходила, а даже и нямам намерение да е скоро.

# 644
  • Под кленовите дървета
Аз мисля  да  пусна ЧХГ през 48 часа и да ми мирне главата.
Ако намалява - няма шанс. Тогава прегледа се обезмисля.
Ако се показча - има надежда. И правим и преглед в събота.

Общи условия

Активация на акаунт