ОКТОМВРИЙКИ 2012 очакваме ви!

• 37 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета! На Лилка първо ще и кажа ЧЕСТИТО, чудесна идея да съобщиш новината на мъжа си. Аз също направих на моя мъж такъв подарък за рожд. му ден. Той е в чужбина и нямаше как да му подаря друг подарък( а и двата момента си съвпаднаха като дати) . Беше много щастлив и доволен! Така ,че от личен опит знам ,че ефекта е страхотен!
И сега да Ви се оплача, че непрекъснато сънувам лоши сънища и последния, който беше ужасен много ме притеснява. Днес цял ден нямам настроение. Утре сутринта съм на втория си преглед , а съм вече в девета г.с..Първия път (в 7 г.с.) докторката почти нищо не каза, само потвърди, че има бременност и каза че още е рано за повече подробности. С нетърпение чакам да чуя добри новини , защото вече започнах да се притеснявам. И след този сън..... още повече .... Знам, че не трябва, но в такъв момент всичко ми минава през главата. Хайде  до скоро!

# 676
Разбрах че съм бременна когато бях във Велико Търново,но вече беше късно да ида на лекар..тъй като заминавахме точно тогава за Испания..а колко ще оставаме тук..решихме с моят приятел да останем да живеем в Испания за известно време..тъй като в България е много зле положението с пари и т.н.На лекар ще мога да ида тук,чак като ми искарат адресна регистрация..а това ще е най-много до месец.А за това дали ще ми е тежка бременността не съм казала че като сестра ми е казала и ще е така,просто ми каза че щом от толкова рано ми е толкова зле може и да ми е трудна бременността  Thinking..е да се надяваме че няма да е така и всичко ще е 6! за в момента не мога да кажа че ми е добре..но се надявам скоро да се оправя! Simple Smile Честито Лека и Безавариина бременност пожелавам на всички бъдещи мамита! Simple Smile

# 677
# 678
И сега да Ви се оплача, че непрекъснато сънувам лоши сънища и последния, който беше ужасен много ме притеснява. Днес цял ден нямам настроение.

Не се притеснявай, мисля, че е нормално. Аз ту сънувам, че цяла вечер ям торти, ту страховете ми вземат връх и сънувам лоши неща. Не мисля, че вещаят нещо. Просто си разтоварваме съзнанието от немалкото притеснения свързани с една бременност.

Горе главата и мисли позитивно (когато си будна)!

# 679
лилка честито и от мен  Hug мене не ме боли за сега зъба,само венеца мие подут и мисля да изчакам до сряда да видим аг какво ще каже,мн ме е страх от зъболекар

# 680
Здравейте, момичета!
Първо - на всички момичета с притеснения - стискам палци и на ръцете, и на краката всичко да е наред! Мислете позитивно (знам, че е трудно) и ще видите, че всичко ще се нареди! Hug
Второ - честито на всички нови мамчета, а и на smiley_girl за чудесните новини!  smile3525
Трето - имам едно питане. На някоя от вас случвало ли й се е да има кървеникаво бяло течение по време на бременността? На мен ми се появиха гъбички преди седмица-две от антибиотика, който пих. След това доктора ми предписа свещички. Помогнаха, но като че ли не се излекувах напълно и в петък вечерта (този) почна едно обилно кървеникаво бяло течение (звучи малко абсурдно, но... Crazy). Обадих се на доктора ми, който се оказа, че е извън София за уикенда. Той ме посъветва да си взема още свещички. Взех си, в събота тече повечко, а в неделя - по-малко и беше вече почти възвърнало нормалния си цвят, но все пак ми е притеснено дали не е от нещо друго, а не от гъбичките. Та отново на въпроса - на някоя от вас случвало ли се е? Simple Smile

# 681
Благодаря  ви момичета  Hug

Аз се чувствам засега добре дано и така да е занапред.Покрай малкото не остава време за сънища,:mrgreen: спинка си добре де ,ама докато се оправим да легнем вече изморени май бързам да се наспа и време за сънища не остават  Mr. Green .Но междудругото един сън ми остана в съзнанието ,явно съм била вече бременна(два три дена закъснение се падаше) ,но не съм знаела сънувах моя доктор ,който си ми знае всичко от операции лечение ,предна бременност ,секцио и т.н. и през цялото време на съня все исках да ми каже - бременна си .

silviq19 това че в началото ти е зеле не значи, че ще е така докрая не се притеснявай може да е до време по принцип съм чувала отшумяват до към 3 месец.
Имам една дружка заедно бяхме с първите сега преди няколко дни ми съобщи и тя че чака друго и след някой друг ден и аз на нея и абсолютно същото като предната не понася миризми,гади й се от някои храни, парфюми и т.н.повръща.

Темичката от предните октомврийки свърша,коя мама ще  продължи.Аз съм много на Вие с тези неща и  не се измъквам ама....не ги умея. Embarassed.хич.

# 682
Момичета здравейте, чудя се от къде да започна.... бременна съм в 6-та седмица за сега с 2 плодни сакчета, но доки каза 4е е вероятно да се развие само едното..... до тук много добре ... а казах 4е се 4удя дали да пиша защото бях бременна мин година. Термина ми беше 5 януари 2012 трази година, но родих края на седми месец (23.10.2011) Загубих бебто. Много се радвам 4е съм отново бременна, но съм решила да н казвам на никой. само мъж ми знае. Другите ще разберат когато ми проли4и. Ако се питате какво се слу4и с бебето ( не искам да ви разстройвам)бременността ми беше супер лека, не съм повръщала не качих много... но една сутрин не усетих бебо да ме рита.... отидох на доктор и се установи 4е няма сърдечна дейснот..... след предизвикано раждане се установи 4е пъпната връз се е при4ипала някъде и захранването на бебето от плацентата е прекъснато. Слава богу сега съм добре и отново бременна...... малко стм хремава.... но щастлива
Пожелавам ви лека и с успешен финал бременност.   Прията седмица и целувки

# 683
Привет момичета, аз също чакам като някои от вас да мине още една седмица и да съм в 7 г.с., за да чуем, живот и здраве, сърчице, че като ходих преди една седмица беше много рано, а отделно и изоставаше с няколко дни развитието. Дано всичко да е наред, както при мен, така и при всички останали момичета, които са в неведение.  Praynig
Иначе, исках да поздравя новите момичета с Добре дошли! Пожелавам на всички в тази тема - много лека, успешна бременност, а накрая - живи и здрави бебета! Simple Smile
На мен не ми се гади, само понякога ме наболява леко коремът или се стяга, но си пия нош-па и магнезий.
Лека и успешна седмица от мен Simple Smile
radi4ka_me - Добре дошла и на теб! Стискам палци всичко да е наред!

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 11:29 от dividi

# 684
Здравейте!
 Видях, че някои момичета са писали, че сънуват кошмари, аз също сънувам разни страшни неща свързани с бременността почти от началото. Но още преди да забременея, четох, че това може да се счита за един от симптомите за бременност - странни сънища. Така че като се събудя сутрин си казвам, че всичко е наред и че тези сънища са нормално явление. Опитайте се и вие да не ги приемате за предвестник на нещо лошо. 

Аз леко съм се притеснила от вчера, защото гърдите не ме болят така както преди, вчера почти не ги усещах и не бяха подути, а меки и отпуснати. Някоя от вас знае ли дали това  може да е лош знак или се притеснявам напразно? В сряда съм на преглед и се надявам тогава да си получа "дозата" успокоение за следващите две седмици Wink

Пожелавам успешна седмица на всички!  Hug

# 685
Jerica и моите гърди ту са отпуснати ту не,или болят или не,и аз се притеснявам че мн омекнаха,предния път преди спонтанния доки точно това ме пита,омекнаха ли?а сегашната доки ми изписа витамини да се пооспокоят защото мн ме боляха миналата седмица и се успокоявам че е от това,и аз съм в сряда на преглед,ти пиеш ли витамини ?

# 686
Моите гърди никога не са ме боляли не са били напрегнати или трърди при първата бременност.Сега също не ме болят,но и да кажа , че причината може да е в това че дори и през останалото време при очакван цикъл не са ме боляли никога,така че не си втълпявайте глупости всичко ви е наред. Hug

# 687
Здравейте!Исках да попитам.Дали е  удачно първите месеци-да ходим на зъболекар или да отложим за по късните,ако не е спешно? newsm78

# 688
Jerica и моите гърди ту са отпуснати ту не,или болят или не,и аз се притеснявам че мн омекнаха,предния път преди спонтанния доки точно това ме пита,омекнаха ли?а сегашната доки ми изписа витамини да се пооспокоят защото мн ме боляха миналата седмица и се успокоявам че е от това,и аз съм в сряда на преглед,ти пиеш ли витамини ?

Да, пия витамини още от преди да забременея. Но дали това има някакво значение... newsm78

# 689
Здравейте момичета!
на новите момичета в отбора на ноемврийските бъдещи мами.
И на мен ми направи впечатление, че гърдите ме не са толкова надути и чувствителни но не съм се замислила за това дали е добър или лош признак.
Dilyara_30, погледни малко по назад в темата, там сме обсъждали въпроса ти.
Аз днес се чувствам добре макар, че станах много рано което не е много типично за мен. Малкият тръгна на градина а аз на работа. Сега само се питам колко дена ще издържи там без да  се разболее. Предният път издържа 3 дена.
Щях да забравя и аз да се оплача, че постоянно сънувам кошмари и все имам чувство, че съм будна и не мога да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт