ОКТОМВРИЙКИ 2012 очакваме ви!

• 37 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
okk konince,az sam utre

# 496
  • София
ок стискам палци  утре ще кажеш как е минало

# 497
koni1976, досега четох какво ти се случва - след онзи пост нямах търпение да разкажеш как е минал прегледа. Не съм експерт - първа бременност ми е, слава на бога нямам аборти и т.н., но съм твърдо убедена, че сега трябва да се успокоиш - ако ти си напрегната и бебчето ще бъде! Не допускай черни мисли в главата си - дори през ум да не ти минава, че може да стане нещо лошо! Задължително потърси второ мнение. Мога да ти дам тел. на мойта докторка - Елка Дачева (практикува в Окръжна, не работи по здравна каса в частния си кабинет, прегледът е 60 лева, техниката й е добра), но то има нейни координати и онлайн. Визулаизирай мечтата си - пухкаво бебче с палави крачета и розови петички... Визуализирай твоето бебче! Него ще го има! Представи си се с огромен корем - мисли само хубави неща за бъдещето. Аз всеки път като тръгна да се ошашквам си представям бебчо и ми става по-добре Simple Smile
Стискам палци и за теб и за Пупи! Успех - чакаме добри новини Simple Smile

# 498
delqnka strahotna si,mnogo milo

# 499
  • София
Благодаря Dilyandi много си мила и много позитивно настроен човек. Аз също нямам аборти и на мен ми е първа бременност и аз от време на време си представям малкото човече, но ме е страх, за телефона на твоята докторка може да ми го дадеш ще отида не са проблем парите но благодаря че ми казваш колко струва. ти в коя седмица си и кога очакваш щастливото събитие

# 500
  • Под кленовите дървета
д-р Дачева е страхотна, доколкото съм чувала за нея от темата за Окръжна тук Peace
Не се шашкайте. Мислете за бъдещите бебета, как ей сега ще минат седмиците до 12 и всички ще сме прекрасни бременелки със здрави, ритащи ни отвътре бебета.

# 501
Здравейте момичета мили!
Пак малко се позагубих и рано рано влизам да Ви изчета Simple Smile
kristich с тоалетната и аз имах проблем за нощното ставане, но от както спрях течностите след 18 ч и нямам грижи, спя спокойно и се събуждам чак сутринта в 7 да пишкам  Peace През деня ходя през час и половина - два, което мисля си е нормално ...
lorini, аз бях питала за книжка, много ти благодаря, наистина изглежда мн интересно!!  Peace
koni1976 и аз като другите момичета те съветвам да се успокоиш и да вярваш, че всичко ще е наред. Позитивната нагласа е голяма работа, наистина ти казвам!
Palica, аз пия Центрум Матерна от началото на бременността си и нямам никакви оплаквания, но то е до организъм, важното е да се чувстваш добре и да не ти причиняват дискомфорт Simple Smile
Иначе при мен всичко е наред, надявам се и за напред да е така...Не ми се гади, спя спокойно, разхождам се доста (даже събота бяхме на лека разходка на Витоша за 2 часа) и се чувствам много добре. По-горе бях написала, че за мен позитивната нагласа е много важна...Приемам, че да съм бременна е нещо много хубаво, не е болест и правя всичко, което ми е приятно (е, и което е добре за Бебо разбира се), усмихнато ми е и щастливо. Гледам много много да не мисля между прегледите дали всичко е наред, защото вътрешно в мен вярвам, че Е! Петък съм на преглед и нямам търпение да видя Бебончи пак на ехографа Hug
Усмихнат, красив и спокоен ден на всички бъдещи октомврийски мамчета! Simple Smile

# 502
Хубав ден и от мен мили девойки Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Бях се разстърсила гимнастика за бременни, но навсякъде само йога, но на едно място прочетох, че упражения с рязки движения, скачане  и тежки натоварвания не са добре, но пък наистина една двучасова разходка на Витоша звучи страхотно, особено за тези от вас, които са в офиси по цял ден...
аз все пак напролет мисля да се запиша на йога, ако не намеря нещо по интересно...някъде четох за бейли денс, мисля че и за пилатес съм чувала...просто йогата нещо не я чувствам за мен, въпреки че знам, че специално за бременните е много полезна...

сега хапвам киви, че нара ми свърши нощес, беше ми нещо гладно и тегаво и си хапвах по-малко...да ви разкажа, как предишната бременност, трябва да съм била в 4-5месец сезона на гроздето и всяка вечер преди да си легна си изчиствах една чепка от дръжките и нощно време в полусън ядях и мъжа ми умираше от смях с мен...а пък след това зимата го карах по същия начин на мандарини...Simple Smile

# 503
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз също доста се прозявам през деня - познати и клиенти ме гледат малко странно, но... ще мине. Много съм намалила кафетата - преди пиех по две или три на ден, а сега по едно и много рядко през деня ако ми се припие - си правя половинка 2в1.
Относно гимнастиката и йогата - много добре действат на бременните - казвам го от опит. През първата ми бременност ходих на курс тук в Пловдив и там правехме гимнастика два-три пъти седмично, отделно ни раздадоха едни примерни упражнения, разделени на три триместъра с подходящи за тях упражнения и си ги правех всяка вечер вкъщи. Аз по принцип съм пълничка, но за цялата бременност качих 8 кг, краката ми не се подуха въобще до края.
С втората бременност обаче си играех йога от началото(от фиеста ТВ) и ми се струва, че това също ми е оказало влияние за аборта, отделно и вирус изкарах тогава. Сега чакам прегледа да мине на 3.03 и ако всичко ми е наред, като станат поне 12г.с. - започвам пак лека гимнастика. Намерих едни упражнения, които ми се струват много хубави:
http://sites.google.com/site/fitfunaerobiccom/forum/upraznenia-za-bremenni-1
Дано ви харесат Simple Smile

# 504
  • Под кленовите дървета
Относно гимнастиката - и аз ще започна след трети месец. Сега карам на степер по половин час през ден и клекове (леки клекове), за да поддържам мускулатурата на краката и бедрата.
Плуването е най-добрият спорт за бременни, аз обмислям по-натам да си купя карта за басейна на Принцес.
Моля, качете лика с гимнастиката на първа страничка на новата ни тема Simple Smile

# 505
Здравейте, влизам само да ви пожелая успех с бременностите! Аз съм от Ноемврийки 2011, но родих на 16 октомври. Желая ви да се насладите на този най-най прекрасен момент от живота на жената, за мен това бяха най-красивите 9 месеца, дано и вие имате напълно безпроблемна бременност и раждане, както се развиха нещата и при мен и накрая да се радвате на красив резултат...

Целувки и стиснати палчета за всички ви!!!   newsm30

# 506
  • София
Благодаря Ви момичета много сте мили

# 507
момичета ходих до доки  не ме прегледа каза че е рано,сега и да ме види ще има наи мн плоден сак в които няма гаранция какво има,така каза,спомена и за друго направление после и картон.а за температурата каза че е нормално,а за бялото течение после като правим картона ще ми направи изследване

# 508
Princess83, благодаря за хубавите пожелания и аз се надявам тази бременност да мине леко.
pupi77, малко странно ми се вижда това което ти е казал доктора и защо не те е видял на ехограф и щом имаш оплаквания би трябвало от сега да се предприемат мерки.  newsm78

# 509
  • София
Pupi как то ти ми казваше всичко ще е наред ако ти си спокойна не мисли друго каквото трябва ще се случи аз така мисля и един познат така ме успокоява

Общи условия

Активация на акаунт