ОКТОМВРИЙКИ 2012 очакваме ви!

• 37 937
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Да се отчета и аз след прегледа вчера - всичко за сега е ок, чухме сърчице, видяхме сакчето и 1 точица в него. Така че - разминах се и този път с близнаците. Следващия ми преглед ще е след 2 седмици.

Кой питаше за гинеколог в София? Мога горещо да препоръчам и моята, при която ходя на частно в "Шейново". Тя е завеждащ отделението по гинекология, много е внимателна и благодарение на нея нямах никакви проблеми след секциото. Казва се д-р Китанова и ако някой иска нейни координати, нека ми пише на лични.
pupi77 - това, което доки ти е казал за картона и направлението е за записването за ЖК. Къде ходи на преглед, ако не е тайна? И на мен ми е странно защо не те е видял...

# 511
mama - Smehorana, честито сърчице   Two Hearts. Следващият път близнаци   smile3503

# 512
Здравеите момичета! Сардечни позравлениа на всички октомврижски мамчета   bouquet! Бих искала и аз да се присаединиа кам вас. Сас два положителни теста сам , но все още не сам ходила на лекар. Имам термин за следващиа понеделник. Иначе спадам кам групата с огромна санливост и леко гадене предимно следобиад. Имам си момченце на шест и половина годинки. Това е засега, надиавам се заедно да изкараме суперски девет месеца бременэне и после бебегледане Simple Smile. На всички приатен ден!

Извиниавам се за странниа ми правопис, но ниамам кирилица и ще триабва да свикна да нацелвам то4ните букви в странната програма, коиато използвам #Crazy

# 513
  • София
Mama- Smehorana аз питах за гинеколг честито сърчице много здраве и щастие

# 514
ook кони ,дано всичко е ок,а за докторката е тук в сливен,не знам вече при коя да ходя изредих всички прехвалени,ми не ме прегледа каза рано е

мама смехоранка честито да сте живи и здрави-и аз искам такааааааааа

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 14:12 от pupi77

# 515
  • Под кленовите дървета
Мама Смехорана, честито сърчице Hug
нямам търпение и ние да чуем нашето Simple Smile

# 516
Момичета,напълно нормално е да имате 37.0 температура все пак организмът ни преживява промени.Не се тъпчете с лекарства  Peace Впрочем в чужбина тази температура се счита за нормална,едва след 35,4-5 се пият хапчета. Hug

# 517
момичета ходих до доки  не ме прегледа каза че е рано,сега и да ме види ще има наи мн плоден сак в които няма гаранция какво има,така каза,спомена и за друго направление после и картон.а за температурата каза че е нормално,а за бялото течение после като правим картона ще ми направи изследване

Pupi77, извинявай, че се намесвам, но след всичко, което вече си преживяла два пъти - струва ми се, че за теб ще е по-добре , ако веднага отидеш на частен лекар (стига да имаш възможност), който да ти обърне внимание - да те погледне на вагинален ехограф и да ти пусне едни изследвания. Дори и да е само сак - ще видите дали е вътре в матката и дали е закрепен, дали е нараснал, а от изследванията - дали нямаш нужда от друго лечение... а също и тази температура от какво е. Стискам палци този път всичко да е Ок!

# 518
Момичета, искам да споделя възмущението си от гинеколожката…. може и аз прекалено лично да ги взимам нещата защото се притеснявам незнам.
След като миналата седмица ходих до Шейново заради няколкото зацапвания от там ми казаха, че след една седмица трябва да се направи повторен преглед…
Обадих се на док и й казах какво е станало в Шейново, разбрахме се тази седмица да и се обадя за да се разберем, кога да отида.
Днес и звънях няколко пъти и все не вдига, на третия път вдигна и ми заяви троснато, че тази седмица не работи, да и се обадя другата седмица….
Разбирам, че може да и се е случило нещо непредвидено, да е била притеснена и т.н., но някак си ми накривя, че така ми се скара все едно на мен ми е много спокойно, след това миналата седмица.
Отивам до WC всеки път с треперещо сърце да не видя пак кръв Sad  Никакво лично отношение към мен, все едно съм и длъжна нещо. Мисля, че е нормално да искам лично отношение и внимание, а не да съм поредния портфейл.
Немисля да я чакам в понеделник да и звънна, да ми даде час за след няколко дни и съответно до тогава да са минали две седмици ….. оффф много смотано! 
Определено ми е притеснено, а явно е адски трудно да се намери добър гинеколог. При тази дама ходих след, като прочетох малко, но положителни коментари по форуми, днес съвсем случайно попаднах на много притеснителен коментар, че тя е в черния списък на бгмама. Може би явно така е трябвало да стане т.е. да не ходя повече при нея знам ли…. Сега ще търся друг вариант…

Съжалявам за дългия пост….,
  bouquet

# 519
  • София
Кристич горе главата успокой се и отивай на друг лекар

# 520
   kristich Направо отивай при друг лекар и не се занимавай повече с тая...

# 521
Да се запиша и аз при октомврийските мами:))Избрах доктор Богословова за женска консултация.Надявам се всичко да мине добре-на мен ми е първа бременност и съм много притеснена.Успех на всички мами:))  bouquet

# 522
  • Под кленовите дървета
Момичета, споделяйте имената на гинеколозите от които не сте доволни.
Така, когато някое момиче ги пусне на търсене в Гугъл ще излезат всички мнения. Като им премълчавате имената добро не правите.
Аз от моята предишна следяща не съм доволна и съм го написала навсякъде. За проблемно забременяване е специалист - факт, но за ЖК и естествено раждане - не.
за д-р Янакиева от Тина Киркова иде реч

# 523
dvd,благодаря ти за мнението но просто вече няма къде да ходя в сливен,изредила съм ги всичките,тази е единствената която  ми изписа поне някви хапчета и витамини другите и това не правеха  Grinning

кристи4 всички доктори са такива,ти си поне в софия,някои мами тука ще ти препоръчат друг доктор

# 524
Привет на новите мами!  Hug
Днес видяхме тупкащо сърчице.  Grinning Изписа ми Дуфастон (аз съм с предишен аборт в 10 г.с.) ,може би за презастраховане, макар че ми е добър прогестерона, но-шпа и да продължавам фолиевата киселина.
За Т - аз до днес си мерех БТ и е от 37,2 до 37,4.
Хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт