Звездни компромати - 124

• 46 578
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
http://prikachi.com/images/606/4268606w.jpg
Някои се изказаха, че не бил толкова лош в сравнеие с еди си кого. За мен е ужасен!!  Sick Sick

# 646
# 647
Някои се изказаха, че не бил толкова лош в сравнеие с еди си кого. За мен е ужасен!!  Sick Sick

АЗ!  newsm03

Не казвам,че е хубав,просто го намирам за по- привлетаелен от онова недоразумение Пеевски
 Crazy

# 648
  • София
На колко години е новия жребец на Мара? Изглежда малък, акО, че е едричък. И кой, по дяволите го гримира толкоз нескопосано?  hahaha

# 649
Тоз момък всъщност е доста млад , ако свали 25 кила и се хване с фитнес ще е много готино момче.Килограмите го състаряват , но очито му са усмихнати и някак добри  Laughing

# 650
# 651
На колко години е новия жребец на Мара?

Според жълтата преса бил 10 години по- малък от нея, което до вчера значеше че е на 19г  Laughing  От друга страна имал връзка с Алисия преди Валери Божинов, та излиза, че е бил с нея когато е бил на 13- 14 години, нещо такова  Tired  Само може да се гадае възрастта му, аз бих му дала около 25- 26г.

# 652

Определено не е мой тип мъж ама с Мара-жабата си отиват!Пък и да не забравяме все пак ,защо е с него?!!Едва ли е защото много го  txtloves  ,а защото е богат и може да си го смуче за кинти!Но според мен ,ако вземе да се стегне това момче фитнес + диета ще изглежда много по добре от сега!Пък на снимката където се мляскат малее  едно прасе,целува една жаба!!!Ужас!! Грозна картинка!С Митко къде къде по добра двойка бяха!!Той поне  на време се е усетил,че му смуче само парите!  Mr. Green Mr. GreenДнес гледах старо предаване  на"На Кафе"-с Марчето- е няма такава лигла сериозно!!!То бива бива ама...

# 653
На колко години е новия жребец на Мара?

Според жълтата преса бил 10 години по- малък от нея, което до вчера значеше че е на 19г  Laughing  От друга страна имал връзка с Алисия преди Валери Божинов, та излиза, че е бил с нея когато е бил на 13- 14 години, нещо такова  Tired  Само може да се гадае възрастта му, аз бих му дала около 25- 26г.

тя тази Алисия с кой е нямала врзъка? #Crazy #Crazy леле само си ги менкат по зле са и от  Дързост и Красота   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654

Пък на снимката където се мляскат малее  едно прасе,целува една жаба!

Почти в 10ката     Grinning

# 655
Е, чак пък по-зле ..Mr. Green

# 656
# 657

Пък на снимката където се мляскат малее  едно прасе,целува една жаба!

Почти в 10ката     Grinning

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 658
# 659
Това ми напомни онази приказка ,че дебел мъж без пари е свиня, а дебел мъж с пари е "мечо".  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт