ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 74 935
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Галактик ще ти каже  Peace

# 121
Благодаря,Олд Спот. А дали въобще имат намерение да пуснат за септември и кога?Ако има някои запознат,който работи в тази сфера,моля да каже. Странно ми е, 4е например за Тунис са пуснати отдавна, а Египет видях само до края на април.

Рабира се, че ще има - всяка агенция ги пуска по различно време, но мисля ,че до към месец ще се появяват вече:)

# 122
  • Beyond the Frontiers
Да ще пуснат в най-скоро време. Все пак последната година интересът към тази дестинация рязко намаля в България, а това определя дали и кога ще има чартъри. Peace

# 123
Според вас безопасни ли са ве4е по4ивките там?

# 124
Ако говорим за безопасност във връзка със събитията от последната година и нещо - да, защото те не са  насочени срещу чужденците/туристите.
Така или иначе събитията се случват в големите градове и на-вече в Кайро. Курортите като цяло са съвсем в периферията на събитията, като основната последица там е намаляването на почиващте, а не нещо друго.
Естествено по принцип, никой не би ти отговорил категорично за която и да е дестинаця по света, защото гаранции няма за нищо. В крайна сметка всеки сам си преценя  Peace

# 125
  • Beyond the Frontiers
Както многократно се писа в темата и от живеещи в Египет - курортите са спокойни. Единствените размирици са в Кайро, в отделни квартали, а той вече не е в туристическата програма - полетите се извършват от и до Хургада директно.

Писали сме заедно Peace

Естествено по принцип, никой не би ти отговорил категорично за която и да е дестинаця по света, защото гаранции няма за нищо. В крайна сметка всеки сам си преценя  Peace

Например в Турция също стават често атентати, ама чартърите са пълни....

# 126
  • Пловдив
Еха, прекрасна тема Old Sport незнам как не съм попадала досега на нея. Запис от мен и се връщам да ви чета и следя с голям интерес.

# 127
"Например в Турция също стават често атентати, ама чартърите са пълни...."

E  , често е доста пресилено за Турция макар този на Таксим есента на 2010 да стана броени дни след като напуснах хотела наблизо.
Вярно темата е замряла какво става с този Египет ?

# 128
Клео, добре дошла! Ще се радвам да ти е интересно и тук  Wink

За атентатите - статистически погледнато, мисля, че в Турция през последните години имаше повече като бройка отколкото в Египет. Но нестабилността в Египет е по-голяма, разбираемо след събитията от зимата на 2011. Иначе на въпроса какво става там - от гледна точка на туризъм сега не е сезон за бг-рите, затова и темата затихва. Наесен вероятно пак ще се оживи или поне така се надявам.
От политическа гледна точка...хм, на хората сега им се налага да направят избор между две злини (образно казано) на втория кръг на президентските избори. Уви, тези, които започнаха революцията не успяха да излязат с единен кандидат, вотът на хората се раздвои и до втори тур стигнаха само представителят на стария режим и  на ислямистите. Вторите вече имат 75% в парламента, така че може би няма нужда и президентът да е "техен", но пък да спечели другият кандидат е още по-малко желателно с оглед опасността от запазване на ужасния предишен режим..Та така...ще видим какво има да става. Иначе в курортите нещата са ок, напрежението (когато го има) е в големите градове, най-вече в Кайро. Peace

# 129
# 130
Мда, но цените за лятото не са от 599, а по-скоро от 700 евро нагоре. Но пък имат полети и от Дортмунд, докъдето може да се лети евтино от Бг...и все пак малко хамалогия ми се струва да си удължава човек толкова пътя.
Пакетът иначе е добър, харесва ми, че е за две седмици. Което си е задължителен минимален престой за през лятото  Peace

# 131
Кои месеци са най-подходащи за тази дестинация newsm78

# 132
Кои месеци са най-подходащи за тази дестинация newsm78

Aми има го още в първия постинг по тази тема ,  където е систематизрана няколкогодишна информация.
Ако не е достатъчно ето няколко линка  :
http://www.besttimetogo.com/
http://www.thebesttimetovisit.com/

# 133
Някой може ли да сподели мнение за този хотел JEWELS LA PERLA HRG - 3 * .

# 134
  • Варна
Здравейте,мили Египтянки Peace
Снощи получих оферта от едни приятели за ноември месец за хотел  Alf Leila Wa Leila ,но се развълнувах и не запомних в края или в началото,за времето разбрах,че ще е около 27 гр. през деня,а вечер хладничко,за визите също,да посетим непременно Луксор,ако имате още интересно инфо за хотела и въобще за всичко и съвети приемам с удоволствие и ще съм ви много благодарна Hugдано някой ме прочете,че ви открих чак на 7-ма стр. Mr. Green
За първи път ми е и вълнението ми е голямо newsm44

Общи условия

Активация на акаунт