ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 74 928
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Неймче, мерси! Тъкмо за вас си мислех докато я приспивах  Laughing Ще гледам да ви звънна утре, че и вас тежки партита ви чакат  Mr. Green   bouquet

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 16:36 от Old Sport

# 106
  • София
Galactic винаги има право, когато става въпрос за хотели Peace но аз все си мисля, че хотела е последното нещо/стига да чист и на добро място/ заради което всеки един от нас е посетил Египет. Луксор е по-красив и истински за мен и от най-луксоозния хотел, в който съм бил/Бурж Ал Араб/ Peace

# 107
Galactic винаги има право, когато става въпрос за хотели Peace но аз все си мисля, че хотела е последното нещо/стига да чист и на добро място/ заради което всеки един от нас е посетил Египет.

roje22 , едва ли "всеки", но аз със сигурност съм на твоето мнение!  Peace И затова имахме само 2 дена в Steigenberger, ама като се опънахме на басейна и така ми се прищя да бяха повечко дните там.... Rolling Eyes

Old Sport ->   remybussi

# 108
Моята мисъл беше, че за да се оцени един хотел (особено в страна като Египет) трябва да е работил поне няколко години, защото само така може да се види дали се поддържа нивото.
Иначе красиви и качествени хотели и в Египет има доста, но в повечето случаи не са по джоба на масовия БГ турист (уви).
Съгласна съм, че там това така или иначе не е определящото, заради което човек ходи  Peace

# 109
А пък за нас гмуркачите освен хотела е важен и кораловия риф под водата  Laughing
Та в тази връзка как стоят нещата с рифа пред STEIGENBERGER AL DAU BEACH, имали го няма ли го?
Old Sport   bouquet

# 110
  • София
Да ви е жива и здрава и все така красива буболечката, адаш  bouquet!!!

Галактик, много хубави снимки, съчетание на хубав хотел и хубава жена  Grinning

# 111
  • София
Благодаря на всички за отговорите относно офертите през лятото.   bouquet На Тезтур ме привличат заради чартърния полет, което си е удобство като си с малки деца. Така или иначе още ни е рано за решения. Ще следя какво се случва на пазара. Хубав ден!

# 112
Здравейте, обмисляме да ходим в Египет в началото на септември. Прави ми впечатление обаче, че нито един тур оператор не предлага оферти за тогава. Защо така?

# 113
Вероятно защото още е рано.  Peace

# 114
И аз така си помислих. Много ми се ходи там, и по точно в Хургада, но все още не съм много убедена, че ще се вмъкнем в бюджета. Как мислите, дали ще можем да намерим някоя почивка за около 700 лв на човек(без джобните говорим).

# 115
И аз така си помислих. Много ми се ходи там, и по точно в Хургада, но все още не съм много убедена, че ще се вмъкнем в бюджета. Как мислите, дали ще можем да намерим някоя почивка за около 700 лв на човек(без джобните говорим).

700 лв. ако сте в хотел 2-3 звезди може. За 5 звезди около 400-700 евро, но зависи и от изхранването.
Мисля, че почивки се предлагат най-рано втората половина на септември.

# 116
  • Beyond the Frontiers

На ласт минит и 5 звезди може да хванете Peace Родителите ми ги пратих в Pyramisa блу Лагун в луксозна стая на олинклузив за 320 евро на човек Peace Спокойно 4 звезден хотел може да се резервира.

# 117
Как е времето в Египет през септември? Кога ще пускат оферти,тогава се води на4алото на сезона или какво?

# 118
Там край на сезона няма.  Laughing Просто у нас няма офети за лятото по ред причини.
Времето през септември е горещо, идеално за плаж, водата в морето - все още много топла, както и тази в басейните. Peace

# 119
Благодаря,Олд Спот. А дали въобще имат намерение да пуснат за септември и кога?Ако има някои запознат,който работи в тази сфера,моля да каже. Странно ми е, 4е например за Тунис са пуснати отдавна, а Египет видях само до края на април.

Общи условия

Активация на акаунт