От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 279
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • София
SD koga shte izprarqt pratkite ot pristignaliq kurs?!  Crossing Arms

# 46
  • София
аз влизам по проблема ИР - все още нямам колета от СД с пакетите от ИР - днес ходих в пощата - няма го, направо вече ми избиват чевиите....

Аз ги взех вчера от пощата. Peace
мдааааа накрая поръчката ми ще се загуби в България  #Cussing out

# 47
  • София
аз влизам по проблема ИР - все още нямам колета от СД с пакетите от ИР - днес ходих в пощата - няма го, направо вече ми избиват чевиите....

Дзвер, съмнявам се точно ти да не си проверила и изчела всичко като инфо, но все пак да те попитам- има ли те в списъка на Смарта?  Пише, че към Пощите са изпратили пратки на 09.01 в 17.00ч и следващите ще изпратят на 12.01.
 Т.е. ако предположим, че е станало така, значи пощите вчера са обработвали пратките, днес може и да са, но може и да не са готови за получаване. А може и на 12.01 да благоволят да ти предвижат пратката към Пощите (както надявам се и моята!!!).

Да не забравяме, че и Пощите работят "бързо", както Смарта Laughing Sunglasses

# 48
  • София
Петифурче, имам мейл от СД, че в понеделник пратката ми е предадена на куриер за изпращане по Български пощи.... в пощата ми казаха, че от понеделник вечер до днес вече трябва да е получена, единствената ми надежда е да са объркали нещо смарта при пращането, дано не са я изпратили на друг клиент  ooooh!

# 49

Аз ги взех вчера от пощата. Peace
мдааааа накрая поръчката ми ще се загуби в България  #Cussing out

И моята я няма и гледам статуса е още "в склад на СД". Писах им днес, да не би пък да не са си видели платежното?! Tired

Едит. правилно мислех, не са видели платежното!  Close

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 22:53 от Гертруда Смехуркова

# 50
Момичета, имам поръчка, но са я разделили на 2. Numéro de ma commande за цялата е 1, ама на всяка вътре има различен Colis nº и ако пристигнат по различно време и двете ли ще са с еднакво Numéro de ma commande?
И мен ме интересува това, понеже и моята поръчка гледам е разделена на 2 newsm78 По-скоро ме интересува отделно и двете ли ще се таксуват, макар че са под 1 номер?

# 51
По тази причина в графата No commande написах и номера на поръчката и Colis N0-a.
Moже и да е излишен, но по-добре така...

# 52
Добре си направила, но аз изпратих заявката към превозвача преди да получа Colis N0-a Confused

# 53
  • Пловдив
Добре си направила, но аз изпратих заявката към превозвача преди да получа Colis N0-a Confused
Ако доставчика е СД, добавете го като коментар към поръчката Peace

# 54
Не, с Франсето съм, но не ми пречи пак да им пиша WinkПросто реших,че някой може да се е сблъсквал вече с това Wink

# 55
  • Сандански
Не, с Франсето съм, но не ми пречи пак да им пиша WinkПросто реших,че някой може да се е сблъсквал вече с това Wink

Аз също им изпратих заявка с номера преди да имам Colis № и им бях писала на стената на Фейсбука и ето какво ми бяха отговорили:
Реално погледнато, за нас няма особено значение кога ще ни изпратите заявката си. Номерът на поръчката не се променя след фактурирането и. Единственото съображение, поради което Ви съветвам да изпратите заявката си след като поръчката бъде фактурирана от сайта е, че преди това могат да я откажат.
Приятно пазаруване!
Така че, спокойно за следващия път ще знаем  Wink

# 56
Случайно забелязах, че има промяна в изписването на имената в адреса на СД във Франция:
Nom:  Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
Prenom: Фамилията на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
3 Rue D Aubure (улица,№)/ pour SmartDеlivery

Дали се задават проблеми?

# 57
  • София
Случайно забелязах, че има промяна в изписването на имената в адреса на СД във Франция:
Nom:  Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
Prenom: Фамилията на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта

Тази промяна явно е направена днес.
Редно е да получим мейли с промяната.

DeepSpace ,   bouquet !

# 58
от страницата на СД:
Статус курс 06.01.2012- 11.01.2012г - пристигнал

Пратки Офис 1 обработени*
*ще бъдат налични в петък 13.01.2012 в офиса в Дружба2 след 14:00ч
Пратки Еконт - изпратени*
*предадени са в четвъртък 12.01.2012 вечерта в 19:00ч / петък ще бъдат изпратени

Пратки Български пощи - обработени*
*понеделник  ще се изпращат 16.01.2012 всички платени пратки и тези с наложен платеж.

Някой има ли получен мейл за пристигнала пратка с този курс и дължима сума?
Вече взех да се притеснявам за пакетчето ми, което е със статус В България откакто пристигна първия курс от 27.12.2011  Tired бях получила и мейл с дължимата сума за 2 пратки (едната е при мен вече) пристигнали на фр.адрес на 26.12.2011, а след него още един със следния текст:
Smart Delivery Admin

2012-01-06 11:30:26   Здравейте,
 Поръчката Ви най-вероятно е останала във Франция. Следващата седмица ще имаме курс и ще Ви уведомим за статуса на пакета.

Извиняване се за неудобството!

Неудобството наистина е голямо, понеже ще плащам два пъти на Еконт  ooooh! но ще бъде още по-голямо ако са ми загубили пратката  Tired

# 59
  • Сливен
Nom: Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта

Тази промяна явно е направена днес.

ох, сега пак промени  ooooh!
къде го виждате това  newsm78 ,аз сега  като си отворих профила ми стои старата информация
http://prikachi.com/images.php?images/332/4258332r.jpg
трябва да сменям всички акаунти  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт