От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 229
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
 Tired Заложих на ФранстоБГ,дано няма проблеми  newsm78

# 31
Понеже за пръв път пазарувам с превозвач и се регистрирах без проблем на СД, а сега изпратих формата за регистрация и до Франсето, та искам да пусна поръчка сега и предпочитам чрез вторите, но те пишат,че ще получа отговор до 2 дни...Та въпросът ми е, че докато не получа този отговор не мога да ги използвам тях, така ли да разбирам? newsm78Защото до 2 дни тези неща в кошницата ми най-вероятно няма да ги има или ще са на друга цена, пък и без това толкова трудно става този път всичко Rolling Eyes

Можеш да пускаш поръчка и без отговор. Данните ти така или иначе ще им трябват по-късно, когато получат нещата.

# 32
Отдавна не съм пазарила от тук и моля  Praynig къде мога да видя клиентският си номер в ла редут, за да попълня формата си за заявка към см.деливъри   bouquet

# 33
Отдавна не съм пазарила от тук и моля  Praynig къде мога да видя клиентският си номер в ла редут, за да попълня формата си за заявка към см.деливъри   bouquet
аз си го гледам от мейла, който ми изпращат от ЛР като потвърждават поръчката
сигурно може и от друго място, момичетата ще кажат  Peace

# 34
  • София
аз си го гледам от мейла, който ми изпращат от ЛР като потвърждават поръчката
сигурно може и от друго място, момичетата ще кажат  Peace
Modifier mes coordonnées, в суивито, най-горе в ляво

# 35
  • Русе
И аз тук, макар че още не съм се отчела с поръчка.

# 36
  • Пловдив
Момичета, някой има ли разминаване в мейла от СД и профила си в акаунта за дължимата сума? Една пратка трябва да е пристигнала при тях вчера, но не знам коя е вярната сума и два дни се опитвам да я уточня с тях, за да я платя, но на коментарите не отговарят, а с мейлите доста се бавят, въпреки че веднага им пратих принт скрийн на акаунта , когато го поискаха newsm78

Вчера пуснах поръчка от ЛР, която е разделена на две и в кометарите към заявката посочих двата колиис номера. Сега е със статус "чака номер на кашон". При проследяването в ЛР излиза, че е предадена на куриер /и за двата пакета/. Надявам се в крайна сметка да има някой на адреса, за да може да тръгне с евентуален следващ курс заедно. Често ли се случва да се връщат пратки, поради липса на представител на адреса? Днес прочетох и това лекинко ме притесни.
  bouquet

# 37
  • Варна
Моите две пратки са в България, но не знам кога ще ги изпратят от СД. Статусът им е "в изпълнение", но кога ги изпращат? Аз съм заявила наложен платеж. Thinking

# 38
Успях да пусна първата си поръчка с превозвач без проблем( за сега) Wink Но имам още едно питане...., изпратих commande Nº , който ми дадоха от ЛР на превозвача, но сега се замислих, че на по-късен етап от ЛР давах друг номер, та кой номер трябва да пратя на превозвача в крайна сметка Embarassed Извинявам се за глупавите въпроси, но не съм поръчвала от година и ми е за пръв път с превозвач  bouquet

# 39
  • София
Успях да пусна първата си поръчка с превозвач без проблем( за сега) Wink Но имам още едно питане...., изпратих commande Nº , който ми дадоха от ЛР на превозвача, но сега се замислих, че на по-късен етап от ЛР давах друг номер, та кой номер трябва да пратя на превозвача в крайна сметка Embarassed Извинявам се за глупавите въпроси, но не съм поръчвала от година и ми е за пръв път с превозвач  bouquet

Правилно . Peace
Изпращаш  commande Nº ,а не Colis nº.

Ms.Gorgeous,    bouquet !

# 40
Благодаря ви много за помощта!!!  bouquet
Дай Боже да си получим без проблем поръчките! Hug

# 41
Това ли трябва да се изпрати, когато получа потвърдителния мейл от ЛР
Votre commande du 12/01/2012
n°20120120915584
 newsm78

# 42
Момичета, имам поръчка, но са я разделили на 2. Numéro de ma commande за цялата е 1, ама на всяка вътре има различен Colis nº и ако пристигнат по различно време и двете ли ще са с еднакво Numéro de ma commande?

# 43
  • София
аз влизам по проблема ИР - все още нямам колета от СД с пакетите от ИР - днес ходих в пощата - няма го, направо вече ми избиват чевиите....

# 44
  • София
аз влизам по проблема ИР - все още нямам колета от СД с пакетите от ИР - днес ходих в пощата - няма го, направо вече ми избиват чевиите....

Аз ги взех вчера от пощата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт