От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 229
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Пуснах първата поръчка от намалението със СД, но май за втората се чудя. Мноооого им е объркана системата. ooooh!

# 16
  • София
Да питам нещо за СД. Ако акаунта в Ларедут е на лицето Х, на адреса на превозвача доставката е записано истинското име на поучателя У, в бланката на СД под "Име - титуляр на профила в магазина",кой се пише Х или У?

# 17
  • Варна
Да питам нещо за СД. Ако акаунта в Ларедут е на лицето Х, на адреса на превозвача доставката е записано истинското име на поучателя У, в бланката на СД под "Име - титуляр на профила в магазина",кой се пише Х или У?

Aз пиша У. Laughing

# 18
Записвам се в очакване на една пратка от СД, която си седи със статус В България, НО най-вероятно била останала във Фр  Crazy а трябваше да си я получа заедно с другата, която пристигна с курса от 27.12.2011  ooooh! Нямам последваща информация от тях къде е пакетчето ми  Tired
Снощи пуснах поръчка от ЛР на адреса на Франсетобг, очаквам да пътува с курса им идната седмица.

# 19
  • София

Aз пиша У. Laughing
и аз пиша У и имам вече няколко такива получени пратки

# 20
Запис, да следя новостите.

# 21
  • София
Много моля, ако някой има телефон на Пти солей да ми го прати на лични  Praynig В сайта им има само скайп и мейл и никакъв телефон за контакт  Tired

# 22
  • София
Моля Ви дайте ми банковата сметка на Смартделивъръ, че трябва да платя пратката, изпратили са ми мейл със сумата, но не намирам банковата сметка за превода.  bouquet

# 23
  • София
пратих ти я, ако не искаш пощата ти да се препълни, редактирай се  Wink

# 24
И аз да се запиша  Peace
Много моля, ако някой има телефон на Пти солей да ми го прати на лични  Praynig В сайта им има само скайп и мейл и никакъв телефон за контакт  Tired
Нямам телефон, но тази фирма вече не е актуална, надява се знаеш  Confused

# 25
Днес получих 4 мейла от ЛР. 3 бр. с колисимо номер за поръчките ми от вторник и един мейл с още един колисимо, но не пише към коя поръчка е.
Вероятно е към тази, дето писах тук, че не съм я получила. Аз им писах на тях през формата на сайта и като не ми отговориха им пуснах диспут в Пей Пал. Обаче статуса в колисимо е

Писали са, че ще пристигне на адрес на 13.01.2012 т.е. те до сега или не са я били изпратили или я пращат повторно  newsm78

# 26
А превозвачите имат ли опция да събират пратки от 2- 3 курса и тогава да ги препращат, като тези от английските сайтове  newsm78
Чудя се дали да пусна 2-3 поръчки или само една с повече неща Laughing

# 27
не задържат поръчки

# 28
  • София
Понеже това ми е първа доставка със СД, да ви попитама - след като курсът от 06.01 пристигна вчера кога би трябвало да бъде изпратен по Еконт?  Rolling Eyes

# 29
Понеже за пръв път пазарувам с превозвач и се регистрирах без проблем на СД, а сега изпратих формата за регистрация и до Франсето, та искам да пусна поръчка сега и предпочитам чрез вторите, но те пишат,че ще получа отговор до 2 дни...Та въпросът ми е, че докато не получа този отговор не мога да ги използвам тях, така ли да разбирам? newsm78Защото до 2 дни тези неща в кошницата ми най-вероятно няма да ги има или ще са на друга цена, пък и без това толкова трудно става този път всичко Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт