Януарските деца стават на една! (Стиснати палци за Тея от всички) - 30

• 28 270
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
Пепита, тя млякото го прие, пие го с охота, дори почна да ака по-лесно, даже леко течно пуска понякога, обаче забелязвам друго- образува и много газове, почна да се буди нощем още по-често от преди, буквално на 20-30 мин и да се напъва и да пръцка, направо не знам  ooooh!

# 616
 Влизам само да чиститя днешните рожденици.   

Мартин на мама ViFresh

Рая на мама stella krumova

Виктор на мама gali&presi

Божидар на мама mariyap

Деница на мама ALTEA

Радостина на мама Anabella

Огнян на мама Shamsina

Ивона на мама bubalina.

Пожелавам на дечицата да са живи, задрави и много много щастливи, а на майките им най голямото щастие на Света да изпитат заедно с децата си.   bouquet

# 617
Еления знам, че има каши, но аз искам сама да приготвя елдата с плод или с масло и сирене съм виждала, че дават. Точно поради витамините, желязо и др. искам да я дам. Нали е здравословна храна?.. Няма ли да е по-малко калорична от попарата , например? Или аз съм в грешка ? Моля , мамите, които дават  елда (не каша от елда) да си кажат мнението  Hug

# 618
Честит рожден ден на  патерички на Лия, Йоана, Рая и Ивайло!!!Пожелавам им едно прекрасно детство!!!!

Честит рожден ден на Божидар, Тина, Вико, Мартинчо ,Рая, Деница, Оги и Ивона !!! Много усмивки и да радвате мама и тати!!!!

Сега се връщам да чета Embarassed

# 619
Честито на днешните хлапета  newsm38!

# 620
Честит 1-ви Рожден ден на всички днешни малки големи рожденици! Много здраве, радости и игри! Весел празник на семействата!

Чакам с нетърпение да дойде утре  Heart Eyes

# 621
  • София
Привет!

Цял ден се пъна с украсата на тортичката (после снимки).

Благодаря на всички за хубавите пожелания! Да ви се връщат стократно!

Както повелява традицията, качвам и аз снимки за сравнение.

Радостина на 2 дни, гладна и гледаща лошо:

Радостина на 1 година (прясна снимка от преди 15 минути):

Изнамерих и щъркеловата вест, която моята приятелка, позната  във форума като Smurfieta, беше така добра да съобщи:

Цитат
Нахлувам във вашата тема по късна доба с една
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА
В 23ч. на 20.01 Anabella стана мама на стройната госпожица Радостина с мерки 3540 гр. и 52 см. 
Пресцентърът съобщи, че Радостина има много коса
Мама и бебе са добре.

Да им пожелаем да са живи и здрави и много радостни мигове занапред!

Специално искам да честитя рождения ден на Ивона и да поздравя мама bubalina. Двете с Тина се родиха с 2.5 часа разлика (Ивона я изпревари). Верчето ми беше страхотна подкрепа по време на престоя в болницата. Верче, честит празник   bouquet ! Бъдете здрави!

Разбира се на днешния ден са се родили такива знатни момци като Божидарко, Мартин и Виктор! Бъдете здрави и ви пожелавам да станете достойни мъже! Същото пожелавам и на Оги! Малките дами Деница и Рая да растат здрави и красиви!

Това е от мен засега, че съм в еуфория. Празненството ще ни е в неделя, днес ще сме само тримцата (и котака). После ще пиша пак  Sunglasses

# 622
Честит рожден ден на Божидар, Тина, Вико, Мартинко ,Рая, Деница, Оги и Ивона! Бъдете здрави мили дечица!  Heart Eyes Heart Eyes
 Ех, минава си времето...  Heart Eyes

Anabella  Hug Hug  Heart Eyes Да ти е жива и здрава сладуранката и по-малко да скубе котарака!  Mr. Green Чаках аз снимки добре, че се отчете  Heart Eyes

Пиша бързо, че ще угасне пак токаааа  Crazy

# 623
  • София
Брей, колко много рожденици днес! Честит празник на Тина, Марти, Вики, Божидарко, Ивона, Оги и Деничка! Да растат здрави и весели и винаги да са опора на мама и тати!

nbirthday

И мойто си скубе косата, удря си шамари, ходи на колене, абе хич не се щади това дете.

Елда давам само от готова каша. Да ви питам, приготвяте ли домашна каша с овесени ядки? Аз ги пасирам, но все ми се струва, че парчетата си остават много твърди и не знам дали не дразни стомахчето.

Иначе готвя със зелени подправки - джоджен, магданоз, копър, в кухнята слагат и дафинов лист. Чубрица също слагам понякога. Сол не добавям, но май в ДК има.

Сетих се още нещо за проговарянето, нали все казват, че ако му се говори на детето, по-бързо ставало. Не знам как са вашите деца, но на мойто по цял ден му говоря, показвам разни игри, а то не ме отразява много. Но ако някой друг й покаже нещо, веднага го възприема. Учих я на "Хей, ръчички" сигурно 2 месеца, накрая дойде дядо й и от първия път почна да го имитира. Същото беше с "На колко годинки ще станеш" и "Колко голяма ще пораснеш" и т.н.  Сигурно е безкрайно отегчена вече от мен Joy

Бебеш не е писала днес, дано са добре. И Джанчето се позагуби newsm78

# 624
  • В две тъмни очички
Тук съм мацки, всичко е наред. С Влади сме добре, аз обаче малко ще съм извън форума ...

Влизам специално за да поздравя страхотния Божидар на мама Мария! Да е жив и здрав, да е много щастлив, много усмихнат и да радва безкрайно много мама,тате както и двамата батковци! Мимка, честит празник и на теб! Нека всеки ден да е изпълнен с детски смях около теб! Прегръщаме ви!!!

Честит първи рожден ден и на Тина! Нека е все така чаровна и кокетна мадама! ДА има много щастливо детство! Роси, на тебе много много усмивки ти желая!

Да не пропуснем и шушулката Мартин! Нека бъде много жизнено дете и да има много късмет в живота! Силве весел празник и на теб!

Честит първи рожден ден и на Рая, Виктор,Деница , Огнян и Ивона! Честит празник и на мамите!

# 625
Здравейте!
Най-накрая да седна на спокойствия да седна  Mr. Green понаспах се, починах си. Tired

Чарли, не писахме тук за кръвта, защото трябваше буквално за 2 часа да имам бележките за операцията. Казаха ни в сряда, че операцията ще е в петък, като гръм от ясно небе ми дойде, уж 8 дена щяхме да сме там преди операцията...
Входящите ми са ограничени и не мога да звънна на никой който ми се е обаждал нито днес нито вчера, за което се извинявам.
Това за което ме е яд е, че в хода на разговорите когато бяхме в кардиологията се разбра, че лекаря, който ни е правил ехографа на 5ти ни е излъгал, че Тея е много зле и сме за спешна операция и едва ли не може да умре по пътя и за това трябва да оставаме в София.Той ни държа толкова време 12 дни в ДО и не даваше на лекарите да ни изпишат. За това ме е яд, а не че сме лежали, а че е можело да си идем вкъщи да се излекуваме и да се върнем за операция.... И според мен тя трябва да оздравее за да я оперират, но уж беше толкова спешна, че не търпеше пътуване  #Crazy Пълни глупости.

Вчера като се прибрахме баткото толкова много ни се радва, търчеше из къщи от кеф, гушкаше ни и двете, играха си до късно. и Тея много се радва на брат си, пълзяха си играха си. Явор вече ходи на Ясла, харесва му и ходи с желание всяка сутрин.

# 626
  • Велико Търново

Вчера като се прибрахме баткото толкова много ни се радва, търчеше из къщи от кеф, гушкаше ни и двете, играха си до късно. и Тея много се радва на брат си, пълзяха си играха си.

Heart Eyes

# 627

Вчера като се прибрахме баткото толкова много ни се радва, търчеше из къщи от кеф, гушкаше ни и двете, играха си до късно. и Тея много се радва на брат си, пълзяха си играха си.

Heart Eyes
Браво! Simple Smile
А за разиграването.....пак за добро е било.По-добре да сте си у дома и Тея да се закрепи напълно,а не да я режат с прясна пневмония. Peace
Упс,ама едно изказване направих ooooh!...... Embarassed

# 628
  • София
Бебеш  Heart Eyes Целувки за сладката Тея! Надявам се да сте пътували добре, радвам се, че си се понаспала!

Дианче, за гърнето да ти кажа какво правя. Слагам на гърнето сутрин след ставане от сън, преди следобедния сън и вечер преди лягане, както и когато я чуя да се напъва. Като/ако свърши работа й показвам и казваме "браво", ако нищо не е направила също отразяваме факта. Не знам дали това е начинът, но пробваме.

Ето обещаната снимка на тортата. Малко ми се разпадна украсата, ама кой да се сети, че фигурките ще се размекнат  ooooh!

Tina's first birthday cake by RBodurova, on Flickr

# 629
Anabella Ехеееее! Дай насам!   chef Уф, аз ще купувам торта хич ме няма  Tired
Бебеш  Hug Почивай си колкото можеш! Радвам се, че Явор приема така леко яслата  Heart Eyes
Дано повече да не хващате нищо от болницата  Praynig

Ето какво си намерил Калин днеска

Общи условия

Активация на акаунт