Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 476
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много красиво Simple Smile. Преди години, като се гримирах повече, честичко ходех на партита с така поставена очна линия, стои наистина страхотно Peace

# 511
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пускам едно много полезно клипче на моя любимец за коригиране на различни форми на носа - http://www.youtube.com/watch?v=cE2_hKQvrxc&feature=plcp& … CXXaknkwEFUkuA%3D

Белите линии ги прави с хайлайтър,а за тъмните какво използва? Молив,флуид?

# 512
  • Пловдив
Използва главно от тези продукти http://www.graftobian.com/commerce/catalog.jsp?catId=1021 , но как да си поръчаме  newsm78

# 513
  • в 1001-та нощ
Лилавеещите сенки под очите най-добре се скриват с коректор в лек оранжево-розов цвят или цвят "сьомга". В началото не вярвах и си се плесках просто с по-светъл коректор, но не постигах особен успех. С този нюанс на коректора резултатът е мнооого по-добър.
...

в подкрепа на това бих добавила, че в София има един магазин, където има коректори на тена във всякакви цветове - има и тестери и може да се пробва кой цвят как ти коригира  Peace (имам предвид, ако тирамису е в София да види  Peace)

консистенцията е кремообразна - по-течна

# 514
  • София
Пускам едно много полезно клипче на моя любимец за коригиране на различни форми на носа - http://www.youtube.com/watch?v=cE2_hKQvrxc&feature=plcp& … CXXaknkwEFUkuA%3D

Той използва толкова тъмни цветове и кремообразна консистенция за да демонстрира по-отчетливо кой цвят къде се нанася. Иначе може да се ползват различни цветове коректор или ФДТ или да се замени всичко с прахообразни продукти - хайлайтър и бронзър, или подходящ цвят сенки за очи. На мен ми е по-удобно с прахообразни.

# 515
Благодаря ви дами;)
Тук постоянно научавам полезни неща относно техниките и похвати, както подходящите продукти за гримирането.Някой се гримират за удоволствие, други за да прикрият нессъвършенства или пък да подчертаят хубавите черти на лицето си.при всички случай в едно съм се убедила от скромния си опит в играта с цветовете, това е страст, слабост и удоволствие, от което не бих се лешила.Хубаво, е че  винаги мога да науча нещо ново и да изпробвам различни визии, които ме карат да се усмихна, когато погледана в огледалото;)  love001

# 516
Използва главно от тези продукти http://www.graftobian.com/commerce/catalog.jsp?catId=1021 , но как да си поръчаме  newsm78
И аз забелязах същото, и на други места съм ги гледала тия същите палитри, но не знам дали въпросния сайт прави доставки до бг, колкото до ибей-там също ги предлагат, но с доставката излизат скъпо, освен може би ако не се комбинират няколко човека или пък някъде дори не искат да доставят до българия?!Не зная, ако някой реши сериозно да поръчва да ми пише на лични, може да измислим нещо заедно;)

# 517

Той използва толкова тъмни цветове и кремообразна консистенция за да демонстрира по-отчетливо кой цвят къде се нанася. Иначе може да се ползват различни цветове коректор или ФДТ или да се замени всичко с прахообразни продукти - хайлайтър и бронзър, или подходящ цвят сенки за очи. На мен ми е по-удобно с прахообразни.
Аз използвам два цвята ФДТ(, почти винаги с изключение на дните, в които бързам да изляза и нямам време дори да си сложа ФДТ, а само леко покривен течен коректор, малко спирала, пудра и гланц Winkпудрата ми свърши и искам да си купя нова, матираща..и по-лека, защото ФДТ ми е  достатъчно покривен.а също търся матирани сенки в цвят близък до цвета на естесвена светла кожа, може би нещо като най-светло беж, шампанско или там каквото се сетите.Въпросът е да не се напластяват, да не блестят изобщо и по-възможност да са по-евтинки;)От всички изброени на кое да се спра: есенс,катрийс,флормат, голден роуз, импала, белл?

# 518
За сенките, аз имам едни матови с естествен цвят на Есенс. Не ми харесват особено  Rolling Eyes Почти не се забелязват на кожата. Имам на Катрис пак едни доста светли и те ми харесват повече, като пигментация  Peace За другите марки не мога да кажа, не съм ги пробвала.

# 519
Лилавеещите сенки под очите най-добре се скриват с коректор в лек оранжево-розов цвят или цвят "сьомга". В началото не вярвах и си се плесках просто с по-светъл коректор, но не постигах особен успех. С този нюанс на коректора резултатът е мнооого по-добър.
...

в подкрепа на това бих добавила, че в София има един магазин, където има коректори на тена във всякакви цветове - има и тестери и може да се пробва кой цвят как ти коригира  Peace (имам предвид, ако тирамису е в София да види  Peace)

консистенцията е кремообразна - по-течна
Понякога се оказва, че София е България, за съжаление!Нищо лично, но съм точно на другия край на картата и 50% от нещата, които искам да си поръчам редовно идват от София или още по-далеч, защото БГ пазара е ограничен или няма дистрибуция, говорейки за онлайн пазаруване.

# 520
За сенките, аз имам едни матови с естествен цвят на Есенс. Не ми харесват особено  Rolling Eyes Почти не се забелязват на кожата. Имам на Катрис пак едни доста светли и те ми харесват повече, като пигментация  Peace За другите марки не мога да кажа, не съм ги пробвала.
На мен са ми нужни, за полагане върху ФДТ,сл.коректора, тоест най-накрая за туширане, светлина на тъмните кръгове;)Не знам дали сте пробвали?За това търся някакви свнки, както се казва средна хубост,  в естесвен нюанс;) newsm78

# 521
Ами за такава цел няма ли да е по-добре да си купиш пудра или прахообразен ФДТ  Rolling Eyes

# 522
Ами за такава цел няма ли да е по-добре да си купиш пудра или прахообразен ФДТ  Rolling Eyes
казаха ми, че с подобни сенки се получавал страхотен свеж вид, стига да избереш подходящия цвят? Peace

# 523
един съвет може ли - понякога ми се иска просто да сложа един молив отгоре и спирала и това да е. но, първо, получава ми се дебела линия и не мога да я изтегля във външния ъгъл, и второ, през деня ми се цапа горната част от молива. как да запечатам цвета и да не цапа, да не се изтрива?

# 524
  • София
Аз слагам основа за грим на целия клепач (пейнт пот на МАС), водоустойчив молив 24/7 на Ърбън Дикей, отгоре го минавам с тънка четка с подобен цвят грим (запечатва го и леко опушва, за да не е рязка и прецизна линия). Трае без размазване цял ден  Peace
Моливите на UD са феноменални в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт