Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 486
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Полезно клипче  Wink

И някой, ако е пробвал този номер за наситено черни мигли, може ли да сподели как точно го прави. Аз както си го представям, с това оцветяване с очна линия, миглите ще станат много слепени  newsm78

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 21:01 от veselina_s_p

# 496
Да си побутна питането - такива нюанси има ли на нашия пазар? newsm78

# 497
# 498
  • в 1001-та нощ
много е красиво  Heart Eyes

аз имам нужна от точно такова котешко очертаване и във вътрешната страна на окото (от към носа)

за сега го правя много деликатно, като загатване с очна линия на горния клепач и молив отдолу, който е леко разсеян, т.е не е плътен

като цяло очната ми линия не е толкова дебела, дори се старая да е много фина newsm78

очите ми са близо до носа и няма много авна повърхност за рисуване, както виждам тук поне от снимката - окото ми изглежда по-отдалечено от носа и има равна площ  Rolling Eyes Rolling Eyes освен, ако не е "зрителна измама"

# 499
Моята очна линия е плътничка, но и очите ми го позволяват.  Flutter Като цяло се старая да е по- дискретна през деня и по- плътна за вечерен грим.  Heart Eyes

# 500
  • в 1001-та нощ
а ти каква марка ползваш?

# 501
http://www.ebay.co.uk/itm/Pro-15-Colour-Conceal-Concealer-Make-U … sh=item2c5cea44ab

http://www.ebay.co.uk/itm/W7-CAMOUFLAGE-KIT-CREAM-CONCEALER-PALE … sh=item3cc1ea15fd

Някой може ли да даде мнение за въпросната палитра коректори, защото мисля да си ги купя?Имам силно изразени тъмни кръгове и ми трябва сериозен арсенал;)Не знам каква марка са......водят се професионални, цената е приемлива за мен,  пък може и да са удачен избор.Има и по-малки палитри от по 5 цвята коректори, които са в една гама  с  различни нюанси? ???Благодаря ви много!Опитах се да кача само изображението, но нещо не ми се получи, за това прилагам линк към сайта bowuu

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 10:18 от тирамису

# 502
  • София
Красива е,но на друг човек,не на мен,аз ако си направя такава ще стана като китайка  Laughing
 Според мен този тип линия ще отива на по-големи очи

# 503
http://www.ebay.co.uk/itm/Pro-15-Colour-Conceal-Concealer-Make-U … sh=item2c5cea44ab

http://www.ebay.co.uk/itm/W7-CAMOUFLAGE-KIT-CREAM-CONCEALER-PALE … sh=item3cc1ea15fd

Някой може ли да даде мнение за въпросната палитра коректори, защото мисля да си ги купя?Имам силно изразени тъмни кръгове и ми трябва сериозен арсенал;)Не знам каква марка са......водят се професионални, цената е приемлива за мен,  пък може и да са удачен избор.Има и по-малки палитри от по 5 цвята коректори, които са в една гама  с  различни нюанси? ???Благодаря ви много!Опитах се да кача само изображението, но нещо не ми се получи, за това прилагам линк към сайта bowuu

Доколкото съм чела, от тези китайски сетове, само сенките стават за нещо  Rolling Eyes Но поне са доста евтини, ако поръчаш и не ти харесат, няма да те е яд  Wink

# 504
Аз я правя с черни сенки и скосената четка на Ейвън, а после с плоска четка леко размазвам, "размивам", за да не стои отсечена, а леко да се прелива.

# 505
  • София
тирамису, аз имам първата палитра. Отзивите за нея тук не бяха особен добри, но вече я бях поръчала. И все пак, като дойдоха всъщност ме изненадаха приятно. Изобщо не са толкова лоши. Доста са по-покривни от другите коректори, които имам и трябва да се слага по съвсем малко защото иначе личат, но ако уцелиш точното количество вършат чудесна работа. Друг е въпроса, че изобщо не ти трябват толкова много цветове. Аз ползвам 2-3 само.

Пускам едно много полезно клипче на моя любимец за коригиране на различни форми на носа - http://www.youtube.com/watch?v=cE2_hKQvrxc&feature=plcp& … CXXaknkwEFUkuA%3D

# 506
  • в 1001-та нощ
Аз я правя с черни сенки и скосената четка на Ейвън, а после с плоска четка леко размазвам, "размивам", за да не стои отсечена, а леко да се прелива.

не съм пробвала със сенки, а би било добре да видя  Blush мокриш ли четката или е суха

# 507
тирамису, аз имам първата палитра. Отзивите за нея тук не бяха особен добри, но вече я бях поръчала. И все пак, като дойдоха всъщност ме изненадаха приятно. Изобщо не са толкова лоши. Доста са по-покривни от другите коректори, които имам и трябва да се слага по съвсем малко защото иначе личат, но ако уцелиш точното количество вършат чудесна работа. Друг е въпроса, че изобщо не ти трябват толкова много цветове. Аз ползвам 2-3 само.

Пускам едно много полезно клипче на моя любимец за коригиране на различни форми на носа - http://www.youtube.com/watch?v=cE2_hKQvrxc&feature=plcp& … CXXaknkwEFUkuA%3D

Благодаря ; newsm10
Все още не съм ги поръчала, защото се колебаех, но така или иначе, ако ги пробвам ще си взема по-малката палитра от 5 цвята.При мен проблема са само тъмните кръгове, защото са дълбоко изразени и лилавещи.Дори и да си сложа хубав коректор хлътналите участъци под очите си личат, може би ако върху ФТД  поставя някакви светлоотразяващи сенки или..всъщност нямам идея..За вечерта ми е сравнително по-лесно да се гримирам, дори и да прекраля тъмнината, изкуствената светлина прощава на всички, но през деня трябва да съм много точна в играта с цветовете;) Може би някой с повече опит в борбата с тъмните кръгове ще предложи някакъв трик...нещо което може да се положи финално за придаване на блясък, свежест на хлътналите зони.Надявам се да съм се обосновала правилно ?!Благодаря ви!
 Kissing Heart

# 508

не съм пробвала със сенки, а би било добре да видя  Blush мокриш ли четката или е суха
Със суха действам, не съм се сещала да пробвам с мокра, но и това ще стане.
Предпочитам черните сенки, защото по- бързо може да се отстрани някоя нежелана грешка.  Blush

# 509
  • София
Лилавеещите сенки под очите най-добре се скриват с коректор в лек оранжево-розов цвят или цвят "сьомга". В началото не вярвах и си се плесках просто с по-светъл коректор, но не постигах особен успех. С този нюанс на коректора резултатът е мнооого по-добър.
 Имаше и един трик с очертаване със светъл на цвят коректор само на линията, в която се вижда сянката от хлътването (май не го обясних много добре, сега ще намеря клипчето )

Едит: Ето клипче за това, което имам предвид - http://www.youtube.com/watch?v=or6OX2kGM98&feature=plcp& … YS0RoaJwPjQNLQ%3D  (абстрахирай се от страховития вид на гримьора  Laughing )
Аз всъщност нямам торбички, а напротив - хлътване в тази зона, но трикът действа по същия начин. Пробвано е и работи  Peace

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 01:41 от *November Rain*

Общи условия

Активация на акаунт