Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 485
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Момичета, какво представлява безцветната пудра? Моля да ми кажете някоя марка да й разгледам!  Praynig

аз ползвам на Кларинс shine stopper translucent, но май някой сподели, че я спират, сигурно ще изкарат друга  Blush

ползвам я върху тониран крем, наистина матира чудесно  Blush и лицето е някак по-фино и изискано, като усещане за кожа  Blush

# 541
  • София, Лагера
Благодаря, момичета!  Hug
Аз използвам 2 различни пудри - с частици да денем и матираща за вечер. Но и двете са с цвета на ФДТ, който ползвам.
Просто досега не съм виждала безцветна (е, не съм и търсила) и ми стана интересно.  Peace

# 542
  • в 1001-та нощ
самата пудра в кутийката има цвят, но не променя цвета на лицето  Rolling Eyes

# 543
аз имам мазна кожа и през деня се налага да мина лицето със салфетка, което изтрива и част от грима. слагам първо ФДТ и след това пудра. питането ми е какво следва да направя, за да се освежа - да се изчистя напълно и наново крем, ФДТ и пудра или само пудра. когато мия зъбите през деня се отмива и около устните и не ми е приятно да се клепам "на парче", а и май не се получава добре.

# 544
pisss, вземи си матиращи листчета и ги ползвай вместо салфетка - с тях само внимателно попиваш лъсналите участъци, без да разваляш грима, а тъй като са леко пудрени, оставят кожата матирана за достатъчно дълго, че да се чувстваш комфортно Peace

Аз ползвам тези на Арт Деко, заради доброто съотношение качество-цена, но има и доста други видове, от които да избираш Flutter

# 545
за първи път чувам за такъв продукт. ще потърся в нета марки и цени. лятото обаче е проблем, ако цял ден не почистя мазната Т-зона, а само попия - излизат ми дълбоко подкожно бучки и след това стават на пъпки. 

# 546
pisss, според мен не е желателно да се мие лицето по 3 пъти на ден. Аз съм го правила и резултатът не беше добър - кожата ми страдаше от това непрекъснато триене и миене, но при мен наистина се налагаше.
Според мен ако се внимава, човек може да си измие зъбите и без да си развали грима.
Ако кожата е мазна, трябва да се използват продукти за мазна кожа и аз бих използвала също и това

Вижте на какво се натъкнах  Mr. Green

Много ми харесва  Heart Eyes #Silly

# 547
pisss, вземи си матиращи листчета и ги ползвай вместо салфетка - с тях само внимателно попиваш лъсналите участъци, без да разваляш грима, а тъй като са леко пудрени, оставят кожата матирана за достатъчно дълго, че да се чувстваш комфортно Peace

Аз ползвам тези на Арт Деко, заради доброто съотношение качество-цена, но има и доста други видове, от които да избираш Flutter

И аз ползвам тези листчета, много ми допадат  Peace По-честото миене, води до още повече омазняване на кожата  Wink

# 548
Момичета, какво представлява безцветната пудра? Моля да ми кажете някоя марка да й разгледам!  Praynig

Аз от известно време ползвам тази.

Малко ми беше странно как ще стои този бял прах, но и върху ФДТ и върху гола кожа пасва идеално.

# 549

Вижте на какво се натъкнах  Mr. Green

Много ми харесва  Heart Eyes #Silly

Много добре изглежда.  Grinning Как му е заглавието?

Едит: MULTI-USE MAKEUP PALETTE: FACE - LIPS - EYES
Limited Edition
$ 85.00

Тук колко ли ще струва?  newsm78

# 550
# 551
Мерси, и аз го намерих, но то изглежда е някакъв лимитиран продукт и вероятно се продава само в САЩ.

# 552
Леле, на колко места съм ги търсила тези листчета на Ардеко, и си мислех, че тук не  се внасят! Може ли някой да ме светне откъде и за колко си ги е взел (от Пловдив съм, но и до София ходя Simple Smile

# 553
За Пловдив не знам, но имат магазин в София в кв. Стрелбище, адресът е ул.Червена роза 40 Peace На Пиротска също съм виждала да се продава марката, но не съм гледала за листчета там.

# 554
  • София, Лагера
Благодаря, момичета! bouquet

Hellinger, Артдеко има в Дъглас в МОЛ Сердика и Дъ Мол. Има в едно магазинче на Попа, има и на Пиротска, има м подлеза на ЦУМ (но там няма избор). Кажи кое ти е по път, за да ти обясня по-точно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт