Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 511
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
В Бг сайт нещо не го виждам. Но го има тук Нещата пристигат за седмица някъде  Wink Сайта е с безплатна доставка.

# 481
В Бг сайт нещо не го виждам. Но го има тук Нещата пристигат за седмица някъде  Wink Сайта е с безплатна доставка.
Жалко, че отново го няма в наличност на БГ пазара;)

# 482
Ама го по магазините, навсякъде където предлагат Лореал. Но он-лайн не го намирам  Rolling Eyes

# 483
Ама го по магазините, навсякъде където предлагат Лореал. Но он-лайн не го намирам  Rolling Eyes
да предполагам, но в момента нямам възможност да обикалям.както и да е.ще измисля нещо;)а това чудо някой ползвал ли го е, явно е ново, поне тук в бг или аз съм изостанала.дълго време ползвам само ревлон..
http://www.ivis.bg/bourjois-123-perfect-фон-дьо-тен-p7981.html

# 484
Ох, въздишам по това ooooh!

# 485
  • Велико Търново
  Любимата ми гама Heart Eyes Разболя ме сега..... Mr. Green Някакъв аналог на марка,намираща се в БГ?

# 486
И аз от това се интересувам... Mr. Green

# 487
  • Между хотелите
Момичета, можете ли да ми помогнете? Търся червило такъв цвят или начин да се постигне такъв цвят - със смесване на цветове ли, не знам  newsm78

Ще се радвам на всякакви предположения)))

# 488
На мен ми изглежда сякаш си е червено, само че на горната устна е поставено наситено, на долната - в долния край, едвам едвам ( може би с потупване ), и завършено с гланц.  Peace

# 489
  • в 1001-та нощ
аз постигам такъв ефект  - в последните няколко години, като ползвам коралов молив, мек, очертавам устните и по-леко навътре - затихващо, а отгоре розов гланц с лек брокат, кораловото прозира затихващо под гланца ... дано го обясних добре  Peace

правила съм го в коралово и лилаво - със съответните молив и гланц  Peace

# 490
  • Между хотелите
Благодаря Алена, а някаква конкретна марка коралов молив да ми предложиш?

# 491
  • в 1001-та нощ
в момента и кораловия и лилавия са ми на макс фактор и изглеждат така"

отвън са златисти, цвета е отбелязан на края с пластмасово, а там където се остри и черно-сиво ("дървото")

лилавият е цвят - Raspbery, а кораловият е подострен, там, където е пишело цвета и не се чете

имам бледорозов на Глодън Роуз - но е доста твърд и няма този ефект, ползвам го пак под гланц и устните  са много естествени, за ефекта от снимката обаче мисля, че е нужен по-мек молив  Peace (като на макс фактор  Peace ю0

# 492
  • Между хотелите
Много ти благодаря Алена)))) Утре ще поразгледам моливите на Макс фактор. Иначе и аз имам на Голден роуз-и наистина са сухички)))

# 493
  • в 1001-та нощ
мисля, че навсякъде има тестери, така, че ще можеш и да пробваш  Peace

# 494
Вчера се загледах в един ДМ на Лореал един фондьотен или нещо подобно, специално за покриване на бръчки и пори, много ми хареса. Някой да го е ползвал случайно?
Пробвах и един коректор за под очи на Шанел, но много се разочаровах, след 2 часа всички финни линии бяха ясно подчертани. Доволните от коректора на Боби Браун, става ли за под очи? Между другото в унгарските Дъглас се продава  Боби Браун, ако някой има път към Будапеща.

Общи условия

Активация на акаунт