Кюретаж и забременяване след това - 28

• 21 630
  • 776
  •   1
Отговори
# 15
  • Близо до морето :)))
Да се запиша и аз в новата ни тема.
Каси страхотна новина, от сърце ти желая спокойни и безпроблемни месеци до края на бременността.  Hug
Деси  стискам палци да хванете то1ният момент този месец и след две седмици и ти да ни зарадваш  Hug

# 16
Льони, гледал ли те е на вагинален док? Какво ти казва за това постоянно зацапване?  Thinking Това, че ЧХГ спада е добре..

да на вагинален ме гледа каза, че матката е наред, зацапването е от все още прочистването на мястото където е бил кръвоизлива. Много ми  е притеснено, но твърдо съм решила да не се вкарвам във филми да изчакам до 40 ден поне ако до тогава не дойде гадната леля, която чакам с нетърпение, ще ходя на друг лекар да ме види. Макар, че вярвам на лекаря си но знае ли човек!

# 17
Льони, мисля, че щом ЧХГ пада, нещата се нормализират.

# 18
Каси браво на теб  Hug пожелавам ти прекрасна бременност и още по прекрасно бебче пухкаво и щастливо.

Аз смятам днес да отида да си направя кръвно иследване за бременност, защото според съм бременна и не ми идва а тестовете са отрицателни. Толкова ми се гади, че вчера ходих до магазина и едва се сдържах да не .... Щом не мога да готвя нищо всичко ми смърди зверски, гади ми се от дъвката дори.

Стискайте палци да видим какво ще стане.

# 19
Деси, благодаря за новата тема! Hug

Кас, честито, пожелавам леки и безпроблемни месеци и живо и здраво бебе!  bouquet

# 20
  • Пловдив
Вики Чакаме това гадене да е от нещо много хубаво! Стискам ти палци и да пишеш резултата!  Hug Hug Hug

# 21
Вики, чакам те с прекрасни новини!  Praynig Mr. Green Hug

# 22
viktoriq838  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed дано да е положителен  Praynig Praynig Praynig
Чакам да донесеш добра новина  Praynig Praynig Praynig

# 23
  • Варна
Привет, момичета, моята леля дойде, мамка и ... Забелязвам също, че цикълът ми стана 29 дни, и вече няма болки, винаги е било така /за болките - нямала съм такова чудо/.
Вчера научих добри новини за близки и приятели - кой забременял, кой се хванал да прави бебе и се радвам много за тях  thumbsup
Вик, стискам палци теста да е положителен  Praynig
Кас, на теб честито и браво - една да свърши работата както трябва  Simple Smile

# 24
Вики, бягай на кръвен, стискаме палци! Peace Peace Peace

# 25
Момичета за колко време излизат резултатите от кръвния тест????

# 26
Мирка - ако знаеш колко са кандидантките за октомврийче Simple Smile Изпращай я и го почвай младежа  Laughing
Toni - какво става с теб бе душа? Все си една телеграфна и то да отразиш другите, как си що си ? За кога не чакаш?
Viki - природата познава какви ли не чудеса, дано да имаш положителен удвояващ се резултат Wink
Льоничка - щом пада, според мен нещата си идват по местата, някъде четох, че тренировките помагат да спада по-бързо ЧХГ, и ти идва цикъла по-бързо, не знам колко е вярно, но е факт.

Прекрасни мои, аз днес съм в настроение, не ми се беше случвало скоро, поради факта, че си мразя работата, но от известно време не ми пука изобщо, не се е намерил кой да ме изнерви днес още  Mr. Green

Днес е св.Татяна, канонизирана от църквата като великомъченица, точно каквито сме в една степен и ние, жените, които за мен лично, носим доста тежък кръст на раменете си ! Аз много ценя този празник, защото моята майка се казваше така, нека ни донесе този празник здраве и по-малко мъки Simple Smile
Много искам една малка Татянка-калпазанка да си имам  Crazy Ще стане !

П.П Вики до няколко часа, но в Русе до 2-3 дена, то ако ми се наложи по-добре до Варна да отида Grinning Grinning Grinning  Mr. Green

# 27
Момичета за колко време излизат резултатите от кръвния тест????

Аз в Статуслаб съм правила - за час и половина бяха готови Peace

# 28
Хайде, Вики, чакаме с нетърпение  Praynig  Да пишеш веднага!

Моят цикъл след аборта пък стана по-слаб, в смисъл по-малко обилен. За което се радвам, де. Болки имах само първият път.

# 29
Моя след аборта, пък е по-безболезнен, преди 2 аулина поне си ги знаех  , а сега минавам за целият цикъл с 5-6 беналгина Simple Smile Един ден преди да ми дойде, цапа едно кафяво петно, нещо като предупредителен SMS  Mr. Green , че утре пристига, обилен ми е 2 дена и после, по-малко, странна работа е , но нали го има, а скоро мисля за 9 месеца да го ликвидирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт