Отговори
# 660
Никид, дано бързо ви изпишат. Та да свърши този ад. Бързо възстановяване на малката кукла.  Hug

Момичета, да ви предупредя, ако имате в къщи такова столче
от тези, които издават звук като седне детето, махнете го. КЗП е забранила вноса им от Китай, защото боята била силно токсичка и предизвиквала алергии. Мен ми обърна внимание една позната, която видяла снимката във ФБ. После проверих и се оказа, че наистина са вредни.

# 661
Пламс, лошо ... а ги правят за деца!!!

# 662
KalinaZ, аз съм другата луда, която не си е водила детето в детски клуб!  Hug
Основно заради вируси, но другото ми съображение е, че е твърде малък и виждам отлично къде са му интересите. На него му дай да препуска - друго не го вълнува!
и аз , и аз. Ама не мисля ,че съм луда, просто съм сигурна ,че няма да му е особено забавно. То в къщи си е цяло клубче. Да ви кажа и баткото е ходил броени пъти и то само ако сме канени на РД. Така да го заведа да играе в клуб не е било, до колкото се познавам и Алекс няма да водя...

Никид, радвам се ,че сте добре. Аз преди малко не успях много да пиша , но как не ги е срам. Първо що да лекари са ,че да се смеят ,че си завела детето след като е паднало на глава и най-вече е било в безсъзнание...  ooooh! просто нямам думи. Според мен си трябва специалист да я следи поне 2-3 дни ,а не да влизат и да те питат как сте ... ? Ми че ти ако знаеше как е щеше да си в къщи... ох дано утре на смяна да се появи някой читав и да ви обърне внимание. То дано да няма нужда  Hug Недей да четеш в нета, като са самичка и Дени спи само това ти трябва ,че да се побъркаш... Дано всичко да е неред и скоро да сте си в къщи  Praynig

Пламс, мерси за инфото. То вече човек незнае какво и от къде да купува ...

# 663
  • Ямбол
Ох и новодошлия на смяна е "невероятен"
Преди малко постъпилия дежурен,като мина на визитация,ме пита дали заради някакви болки е тук тя,аз му разкахаз защо сме,,,,след което ме попита учуден,дали съм сигурна ,че е била в безсъзнание,и от къде съм знаела?
После му казах,че парното спря и радиатора е студен,той излезе и ми каза да съм се обърнела към лекаря назначил ни лечението,аз го викнах учтиво и го попитах,а защо е необходимо,той"аз не знам колко банки са ви необходими"!
отново си повторих думите,след което ми отг,че дочул че за системи го птам и че не бил параджия.
Казах,че ми е ясно,че не е но друг няма към когото да се обърна а в стаята е вече 17 градуса и ще се приберем болни.
Каза,че ако не се стопли,ще ни преместят при зяпнала баба.
Е слава богу,поне вече се усеща затопляне в стаята.

# 664
никид, дано изкарате на топло нощта и утре да сте вече у дома  Hug а за отношението на лекарите нямам думи, как веднъж някой не каза нещо хубаво, че някой лекар се е държал добре или с нужното уважение и съпричастност  ooooh!

# 665
Абе на какви се правят тези бе ... Хубаво, че си скръцнала със зъби, те само от това разбират ... мухльовци ... ако трябва и параджия ще го играе като не го бива да е лекар, егати смотаняка!!! Само така, не им се давай, ако трябва се ври нон стоп, питай нон стоп и мрънкай нон стоп, но внимание трябва да ви се обърне ... писна ми нещо от глупаци ...  #Cussing out

Никид, имате ли възможност да отидете на частен преглед, за да се обърне по-специално внимание на малката, за да сте спокойни?

# 666
Леле Никид ужас значи. Нямете ли духалка в къщи , аз ако съм на твое място веднага ще кажа да ми я донесат, пък нека после някой да дойде и да пита защо. Колкото до " лечението " явно положението е зле. Дано, дано с Дени всичко да си е наред    Praynig

# 667
Никид здравей. Дано всичко да е наред при вас, стискам палци, защото като гледам лекари около вас няма. Не се настройвай срещу тях, но недей и да губиш много време. Ако виждаш че не ви обръщат внимание и че няма полза от стоенето ви там, поискай да изпратят лекуващия ви лекар, говори с него да ти каже всичко - какво й е на малката (знае ли, не знае ли) какво се съмнява, до кога ще я наблюдават, общо взето да ти даде инфо какви са му плановете за вас - колко време ще стоите и какво ще следите/лекувате, ако не стане - говори със главния лекар, намери тези, които отговарят за болницата, поискай и тяхното мнение, поискай информация защо никой не идва и какви са им съмненията. Или те трябва да могат да кажат какво е положението на малката - щом са ви правили снимка на главата, или да не знаят какво е. Ако е второто търси второ мнение...

Не искам да давам съвети, не ми е това целта дано да не звучи така, но идеята ми е да не губиш време ако ви държат само за отбиване на номера.

Ники мила, прегръщам те. Не обръщай внимание на съседите си, те не заслужават твоето внимание. Само ти си важна - те не са.

# 668
Момичета, да ви предупредя, ако имате в къщи такова столче
от тези, които издават звук като седне детето, махнете го. КЗП е забранила вноса им от Китай, защото боята била силно токсичка и предизвиквала алергии. Мен ми обърна внимание една позната, която видяла снимката във ФБ. После проверих и се оказа, че наистина са вредни.
plams благодаря за инфото ,свекито купила такова столче и от няколко дена го ползваме,тя толкова и седи,само го носи напред назад ,нооо след като прочетох това ще го изхвърлим направо .
никид силни прегръдки за теб и Дени и дано утре всичко стане ясно,ако ли не търси си правата  Hug
Петя пък нещо и се зачерви отдолу между устничките ,всъщност само от единия край е такова ,много е червено  и я боли.Днес правих бани със лайка ,но утре ще се обадя на педи да я питам и ще я водя на преглед ,то в това грипаво време не знам ,хич не ми се ще да я водя,но май и за ваксина ще трябва да ходим .
Лека вечер от нас  Hug

# 669

Благодаря ви за успокоителните думи момичета Simple Smile  Hug

Никид , направо нямам думи... Питай ги защо въобще ви държат там? Нито ви преглеждат , нито се интересуват особено от вас .. Аз ако съм грабвам детето и утре си тръгвам (нека някой да ме спре) КОнсултирам се с личната док и отивам на частен преглед където трябва. Аман от "лекари" вече....незнаел колко банки , ми кой знае ? Ти ли ?  #2gunfire
Миличката Дени , много целувки от нас ! Добре ,че мама има кърма поне  Hug Hug

Пламс , ние имаме такова столче. ПОдариха ни го преди 2-3 месеца. Малкия много играе с него (по-скоро се качва отгоре , носи го насам -натам.. Благодаря за инфото , утре го мятам  Hug

И аз не водя малкия на клуб (то не ,че при нас изобилства). Предпочитам да го изкарам да потича на въздух и да се поумори. В интерес на истината го събирам с 2 деца (едното е детето с което се родиха заедно , на една приятелка (голямо съвпадение) ) Те са свикнали един с друг , но още не се заиграват. Просто Марио взима играчките от ръцете на дамата ,а тя все бяга от него (но не се удрят нещо де..) Така че не виждам смисъл да го събирам по клубове ...

Бебеш  
Praynig

# 670
Леле, влизам да чета и .... #Crazy

Никид, страшно е било. Милата Дени, много те е уплашила. Стискам палци бързо да се приберете в къщи и само лошият спомен да ти остане... Hug

rossy-pm, и твоето момче те е изправило на нокти. Хубавото е, че е бил малкият дявол, както се казва....Пък за бебка в теб не се шашкай, както са писали момичетата, то природата си знае работата. Hug

Ох, Бебеш, нямат ли край вашите неволи....Много болести ви минаха през главата, ама какво да правиш, с 2 малки деца е така. Пък за думите на мъжо, я не си го слагай...Както беше писал някой друг, като родят по едно дете и го кърмят поне година, тогава да дойдат и да дават акъл Naughty

За клубовете и аз съм от лудите, дето не си води детето по тях. Ами предпочитам да сме навън на въздух, отколкото на закрито, за да си обменят бацили с другите деца. Пък те са на такава възраст, дето още не се заиграват едно с друго, най-много да се сбият за играчка и да има рев. Когато времето е неподходящо за навън си ходим на гости с един младеж ( Наско на Pyjamka). Ами така си свикват двете деца едно с друго и отвреме на врема се заиграват.

# 671
Добрютро  Hug
Личи си кой има ученик за изпращане и става рано рано  Mr. Green Оставям каката още 10 мин да поспи и я подбирам за детска градина.
Никид, дано сте изкарали спокойно нощта. За болницата вече нищо не ме учудва. Затова макар да ни разорява предпочитам в Токуда. Не че са голямо цвете и те, но са една идея по-читави. Все гледаме да имаме заделена сума за там, че знае ли човек. Както ти е казала ilyanamams, виж дали има неонатолог или по-добре невролог в Ямбол, който да види главичката с ехограф. Все още има вероятност да ставате за този преглед (трансфонтанелна ехография - ТФЕ). Ако фонтанелата се затвори напълно и не може ТФЕ следващия по ред адекватен преглед е по-сложен. ТФЕ не стресира детето, не боли, все едно като нашите прегледи на бременно коремче, само че на главата.

За детските клубчета - Гошко много се забавлява, особено, ако има големи деца да тичат, пищят и да се борят. Гледа си кеч на живо и се хили като ряпа. Там където го водя го обгрижват чудесно. Собственичката ходи по него и даже има мерак да го държи за ръцете, изглежда и крехък. Той пък фукльо, не дава. Возят го на клатещо конче, на акумулаторно АТВ, търкаля се по надуваем батут. Аз мръдвам за 10 мин да напазарувам като видя, че се е заиграл. Това с каката не можеше да стане до почти 3г. Тя пищеше дори, ако отида до тоалетна. Лятото не ги водя на клуб, предпочитам Банкя да дишат свеж въздух.

# 672
  • София
Здравейте момичета!
Никид, надявам се да има добри новини от вас днес! Да ти кажа честно това че няма нищо на рентгенова снимка на черепа е добре, но там се виждат само костите, които при децата обикновенно остават здрави, защото все още не са напълно зараснали шевовите между тях и са един вид подвижни. Опасно е увреждане на мозъкът- сътресение, контузия. Може да се види само на видеозон или скенер. По принцип при преглед при читав невролог ако няма никакви отклонения даже може и без допълнителни изследвания да се мине. Дано всичко да е наред! Ако сега и няма нищо на Деничка сигурно е било сътресение и би трябвало да мине без последствия. Да ни пази Бог дечицата! За тези "лекари" вобще нямам думи, според мен това трябва да е призвание иначе...
plams- отивам да метна столчето в буклука, въпреки че каката си го обича и много си го ползва за да стигне до мивката на кухнята, тя ми е на мама помощницата Heart Eyes

# 673
Здравейте момичета!
Никид, надявам се да има добри новини от вас днес!
В предния пост беше писала да се следи за кривене на очите. Дъщеря ми беше на 2г. когато получи много тежък удар по главата от една вратичка на барче. Направо я заби като пирон. В спешното рентгеноложката отказа да я снима, защото детето плачеше и бабето буквално ни изгони. На другия ден я прегледа невролог, провери дали хваща, дали е концентрирана и каза, че според него е добре. Но ето вече е на 4г., а едното око още ми изглежда леко изкривено. Какво може да означава, ако е от удара наистина?  На очен съм я водила на 1г. и тогава нямаше кривене. Иначе детето си е наред - координирана, жизнена.

# 674
  • София
здравейте,

Ники  Hug , а мижитурките съседи не ги и мисли- не си заслужават.

Никид, направо се ужасих като прочетох какво се е случило с Дени , по-бързо да се оправяте и да се махате от болницата. А е такива лекари унищожават репутацията на цялото лекарско съсловие с подобни просташки изцепки, за пореден път се чудя защо се мислят за недосегаеми.

Роси, не си мисли лоши работи  всичко ще е наред с бебока Simple Smile.

Аз съм водила Гоги на детски кът доста пъти, но винаги сме били само ние и нашите приятелчета. Единствената лудница беше на един рожден ден в Капела в The Mall и очите ми бяха на шест.

Общи условия

Активация на акаунт