Отговори
# 375
Ох не мога да смогна да прочета ,че и да напиша  Laughing

Бебеш , радвам се , че нещата не са толкова спешни! Дано всичко се развие в по-добре от колкото казват док. За лекарите нямам думи и по-добре да не започвам , че.. #Cussing out

За количката- ние сега не я използваме много , но това е защото обикновено се шляем около къщи или в двора. Незнам за по-нататъка , но определено ще купувам едно стъпало за баткото , живот и здраве да може бързо да се придвижваме до градинките Simple Smile

полсе пак ще пиша ,че дойдоха гости Simple Smile

# 376
А за лампата- на лампа сме и то заради мен - като ставам по 10 пъти поне да виждам какво му давам , колко е часа и като му сменям памперсите по цяла нощ....

# 377
Да споделя и аз за нощните лампи. У нас тази роля я играе телевизора. В блока, в който живеем е много шумно, над нас, под нас, от страни имаме близнаци, които така скачат, че ги чуват горе до осмия етаж ... Лудница е - няма обяд, няма нощем, няма денем .... чукат се орехи, блъскат се врати, скача се ... та се принудихме да си гледаме детето на пуснат високо телевизор. Егати живота! Когато е по-тихичко някоя нощ го спирам, но малкия ако се събуди на тъмно се сгушва в мен, бута ме, май се страхува от тъмното.
Една позната ми беше казала, че у тях на детето тв не се пуска. Затъпявали децата, много вредно било. Криво ми стана ... а как да го спра като звука от тв малко или много притъпява шумовете!? Лудница!

# 378
Аз се чудя как да я набутам в количка откак е родена, но без успех. Laughing

# 379
Еми Джос да ти кажа ми се ще да си проходи и да спре тая мъка:)

А за лампата мисля,че не я е страх,но аз си я пускам:)Така си я гледкам докато не спя по-лесно:)

# 380
Бебешондел  Hug радвам се че сте си в къщи и ще можеш и ти малко да се поотпуснеш. Hug А и на Тея със сигурност и се отразява добре след това заточение в болницата. Само дано не боледувате  Praynig и ако се налага след другия преглед да ви правят операцията да се пристъпи директно към нея, а де не ви размотават.  newsm10

За количките - всяко дете си е различно и докато някой не можеш да ги задържиш там, други пък не можеш да ги смъкнеш, но пак според мен второто е главно за улеснение на родителите. Не говоря за дълги преходи, говоря за седнали на пейката майки и детето в количката. И говоря за активно ходещи деца, не за нашите прохождащи. Но и акъл на никой не бих дала, защото и аз изключително много се дразня от подобни "доброжелателни" непоискани съвети. Не знаеш в конкретния момент какво е положението.

За нощната лампа и ние сме още със, главно за да мога да я виждам, но тя е малка в контакта и до главата и точно има обиколник и не и свети в очите.

Иве, дано вече сте по-добре. Hug

# 381
Иве, како става с вас? Овладяхте ли положението?

И при нас вече има сняяяг. За първи път тази догина . Дано да натрупа малко , че иначе ще стане една киша....

# 382
При нас валя дъждосняг, но духаше силно и не натрупа...жалко, само студ си имаме тази зима...
Днес е денят на прегръдката, имен ден за Валерия, по старому Бабинден...само за Бабинден знаех...така, че честито на всички празнуващи Hug Hug Hug аз имам приятелка Валерия и и звъннах с поздрав.
Иве, как сте днес?
Количката все още я ползвам много, даже мишлето, като сме навън, не иска да слиза от нея напоследък  hahaha заиграва се с предпазните колани и може да откара и час така - иска да ги закопчава и откопчава...та с количката и седенето в нея за повече време нямаме проблем, за сега...
Лека и спокойна вечер за всички  и много Hug  Hug  Hug днес

# 383
Лейди Н,не мисля,че чак затъпяват децата JoyНали знаеш всеки си има теория;)Аз също гледам да не е нонстоп пуснат,да не се взира постоянно,но тя даже не го забелязва най-често...само на рекламите:)Та щом се налага..охх много гадно да е така шумно.То и при нас доста се чува ама поне са по-тихи наоколо.Даже от двете ни страни дълго нямаше никой в най-тегавите и ревливи месеци и беше добре...

А защо не пробвате на радио?Може да е по-приятно...

Пипи,завидях за количката лекичко...даже не само лекичко JoyДано си е така докато я ползвате;)

# 384
...........Аз му давах Био баланс бебе и ентерол, за гастрокинд не се сетих, но знам ,че е добро. .....
Иве нали знаеш, че и ентерола е пробиотик? Дано оздравявате скоро  Hug

На мен пък ми е омръзнало като возех каката в количка да чувам подмятания на висок глас. Родителят  сам решава, децата не са еднакви, нито условията, в които живеем. Не всеки има площадка под терасата, на някой им се налага да навъртят голям километраж за ежедневното ровене в пясъка. Писах и още, но редактирах .... в името на добрия тон ...

# 385
Мари аз ги имам и двете книги и съм ги чела,взимаме идеите,но си ги нагаждаме както ни е удобно и се получава.Сега му чета тайната,заслушва се интересно му е.
На лекарите въобще не се учудвам,когато бяхме с Дона в болница с бронхиолит на епикризата пишеше бронхо племония друга и когато попитах личната тя каза,че се плаща повече от здравната каса.Тя е педиатър,цялото семейство сме при нея и съм много доволна,не е от лекарите които обичат антибиотици,рядко изписва,само когато се налага.
Днес малката докопа захарницата,уж не я достигаше и всичко стана в захар,вече не знам къде да ги държа тези неща,всичко вдигам и долните рафтове са празни,но вече на горните няма място.Ако бях с близнаци не знам как щях да се оправям,друго си е като имат разлика.

# 386
Здравейте и  от нас,
 ние сме по-добре вече. Вчера дори излизахме и ходихме да се пързаляме с шейните. Нямаме Т и разстройството му понамаля, дори тихичко мога да кажа, че почти няма. Ще видим днес. Той милия никакъв апетит нямаше тия дни, та почти не е ял нищо, но май по-добре така. Вчера го мерих беше отслабнал 300гр, не че е много точно , но ми показа,че е 10кг.
ДобраHug. Да ти кажа  не знаех за ентерола, но ми казаха. Обаче след това гледах ,че двете неща , които в последсвие реших да давам, съдържат различни активни съставки и затова реших, че като комбинация могат да подействат добре. Незнам дали от тях или от АБ или просто му дойде времето, но засега сме добре. 

За количката и возенето и аз имах виждане по въпроса, но сега с Алекс си промених виждането и като гледам ще го возя по-дълго от това, което и аз самата си мислех. Ще видим де, стига да седи, че отдавна не сме се возили по улиците ,заради снега.

За нощната лампа ние спим на такава от както се е родил баткото, както и на радио. Тв-то ме дразни ,защото много се сменя светлината при различните предавания и филми и ме буди. А нощната лампа е от тия за контакт, които са по 2W и по-скоро е много мека светлинка, колкото да не се звериш в тъмното и да не се пребиеш ако трябва да станеш.

Ох ставам ,че то такова чудо няма, уж на спокойствие седнах за 5 мин, ама малкия се събуди, баткото и той и сега единия ми виси на крака и ме дърпа, а другия само повтаря : мамо това, мамо  онова.....  #Crazy

# 387
Здравейте момичета, набързо успях да ви изчета.
mama_Iva  Hug радвам се, че Сашко е по-добре. Нашата хрема уж си беше минала ,но днес сутринта гледам пак му потекло нослето ooooh!
За лампите - и в нас телевизора играе тази роля още от 1 ден когато ни изписаха,а и аз от ученичка спа на телевизор....немога на пълна тишина Peace
За количката мисля,че ще се возим все още. Крачи смело,но бързо се измаря Peace
Тук няма грам сняг,макар че снощи поваля,но всичко се топеше на момента Sad Искаше ми се да направя снежен човек на малкия и да го изкарам за малко с шейната,но уви.
А сега ви пускам една скромна почерпка от мен, че днес пораствам Crazy

Тортата и кексчетата бяха изненада за миналия ми рожден ден от близка приятелка,която се занимава с това

# 388
Съгласна съм с мнението на Нади, че всяко дете е различно и , че не знаем причината защо например е все още в количка, защо е с още с памперс, защо не е захранено все още или пък е захранено рано и т.н.Слушайки майките по пейките в нашия град, това им са най-често обсъжданите теми, даже и от мен много се възмущавала, че кърмя навсякъде , където ми падне.То няма угодия, ако не кърмиш зле, ако кърмиш пак, ако детето е захранено рано лошо, ако е захранено късно пак лошо!В тази връзка и аз като Рика да споделя една притча Simple Smile-
"Веднъж баща и син тръгнали от селото си на магаре. По пътя срещнали някакви хора. Когато ги видели, хората възкликнали:
– Какъв безсърдечен човек! Бива ли така да мъчат горкото магаре? Яхнали го двамата!

Бащата слязъл и оставил сина си на магарето.

По-нататък срещнали други хора, а те казали:
– Вижте! Вижте какъв неблагодарен син! Той си почива на магарето, а клетият старец се мъчи да ходи пеша.

Синът слязъл от магарето, а бащата се качил. След малко пак срещнали хора.
– Този човек няма капка милост в сърцето си. Да остави горкото дете да се мъчи пеша, а той си язди магарето!

Бащата слязъл и заедно със сина си понесли магарето на рамене. По-късно отново срещнали хора.
– Леле, вижте тези двама луди. Да носят магарето, вместо то да ги носи!

Тогава бащата се примирил и рекъл:
– Е, не можеш да угодиш на всички!"

Жалко , че нямаме сняг при нас, така ми се искаше да покрие земята, бях обещала на каката да се пързаляме и да правим снежни човеци.

Пуф паф, писали сме заедно за снега Laughing.
Честит рожден ден мила, бъди много здрава и щастлива!

# 389
  • София
pufpaf, честит рожден ден!
Бъди много здрава, щастлива и обичана!   bouquet   bouquet   bouquet

Нали отдавна сме си казали тук, че колкото майки, толкова мнения.  Laughing Рядко сме в единомислие, затова е интересно да споделяме идеи и виждания.

Нормално е и малко да се поспори - та нали всеки е убеден в теориите си.  Mr. Green
Не вярвам някой да се е впрегнал в нечии думи, така че - мир в темата от мен!  Peace  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт