Отговори
# 630
Никид, направо ми спря дъха като прочетох.... Дано всичко да е наред с изследванията, ще стискам палци! Майка ми е човекът, който постоянно ми повтаря, да имам очи и на гърба...

# 631
Олеее Ники ,  милата  Hug  , представям си какво си изпитала , а тези нещастници от спешното  #2gunfire #2gunfire #2gunfire МИлата Дени , данао да е добре! Прегръдки от нас ! Hug

Ох Мари , сега като каза , да взема да отида на док ли? Аз бях в четвъртък , всичко беше ок с беб, ама сега се притесних  Sad  По принцип има ли някакъв признак като се случва това ,  или ?

# 632
  • София
Лелее Никид, дръж се майчице. Hug Това че е сънлива не е много добре. Бих потърсила на твое място и второ мнение, но най гадното е че в почивни дни да стане нещо няма по-лошо от това. Следи ако видиш че една ръчичка или краче са по-слаби– в смисъл да започне да ходи по-нестабилно или да испуска предмети и буквално я гледай в очите- ако зениците са с различен размер или ако се появи кривогледство. Това са тревожни признаци, казвам ти го като невролог. Моля се за Деничка всичко да е наред, но ги ръчкай по-често, че иначе да не изпуснат нещо!
Роси мисля че нямаш повод за притеснение. ММ е травматолог и аз като паднат децата той винаги ми казва че при тях всичко веднага се проявява. Ако не е губил съзнание, не е повръщал, престанал е да плаче и не е сънлив значи всичко е наред. Има още един признак при мъниците при които не е затворена фонтанелата- може да е изпъкнала. Ако не е затворена това е по-добър вариант защото може да погледнат на видеозон мозъка за увреждане.
Бебешондел, ей нямат край тези ваши вирусчета, дано се оправите по-бързо!

# 633
Леле Никид,това е наистина ужасно,дано няма последствия и още утре да ви изпишат,голям стрес. Confused

Роси радвам се ,че след падането всичко при вас е нормално Hug

Бебеш оздравявайте бързо    bouquet

MadamZ честит рожден ден на патерица,бъди жива и здрава ,а Вики бързо да оздравява от чуждестранното вирусче Wink Hug

# 634
iliyanamos, благодаря за ценните съвети!

никид, стискам палци за вас! Макар че знам, че всичко ще е ОК с Деничка!

rossy-pm, не се притеснявай. Минало е много време от вашето приключение, ако имаше нещо щеше да се прояви до сега!

Николета, не си слагай присърце поведението на глупаци. Но все пак не им оставяй длъжна като ги срещнеш (няма да ти олекне, но поне те да се почувстват гадно).

Бебеш, то на чужд гръб и 100 тояги са малко. Мъже, мислят си че всичко, което вършим е много лесно, нали природата е отредила ние да раждаме и кърмим децата.

# 635
Благодаря ви момичета , но аз се притесних за това , че съм бременна в малки седмици и да не би стреса да навреди на бебето ( Мари е писала ,че му е спряло сърдечната дейност в нейния случай )

# 636
Ох...Роси, изобщо не съобразих значи!Сега съжалявам за думите си.Не мисля, че това е основната причина.С бременността с Алето пак съм преживявала много стресови моменти, но всичко е ок.
Явно просто така е трябвало да стане.Ето после след неприятната случка пак ми се случи, втори път, макар, че нямах стресова ситуация.Божа работа беше при мен.
Ти не мисли такива неща, бременните са толкова емоционални , и преживяват всичко много по-чувствително.Изобщо не го мисли мила, мисли как с бебчо всичко е наред, на него му трябват само положителни мисли. Hug

Никид, мила изтръпнах.Милата...дано всичко да е наред.Ще стискам палци, пиши как е моля те. Praynig

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 10:02 от mari:)

# 637
АМи притесних се малко, ще изчакам някой друг ден и сигурно ще отида на док да ме погледне.  Hug Аз  по принцип си се шашкам малко повече (и с Марио бях така) , тъй като нямам никакви симптоми ,че съм бременна. С Марио ходих на ехограф на 2 седмици максимум. А и първия път забременях страшно трудно и явно оттам идват и тези филми  Wink

# 638
Роси, и аз постоянно се вкарвах във филми, но бях сигурна , че  с последната ми бременност всичко ще е наред, така и беше.Макар, че след две неуспешни очаквах да се вкарам яко във филма, но не стана така, бях учудващо спокойна.
Грижи се за сестричката на Марио Wink, изпращай и само хубави мисли. Hug

# 639
ей ,момичета само лоши случки нещо в последно време Sad
Никид дано и ням анищо на малката сладкишка! Praynig
Роси и при вас дано няма проблем! Praynig

Мари много гадна случка ви се е случила с бухтичката Hug

той и Йо на косъм вчера да се метне през креватчето,добре че отидох на време
сутринта спеше и се измъкнах от стаята ,той като се събуди винаги почва да реве та щях да го чуя..... е да ама чух някакво приказване ,вместо рев ,отивам и го гледам метнал си шишето на пода и се изправил и готов да полети след него Confusedдобре,че отидох навреме

така сестра ми като е била бебе е паднала под креватчето си и е стояла 3 часа в безсъзнание -една комшийка влязла и  я видяла и боса хукнала в снега зимата към болницата/не знам къде са били родителите ми тогава/

та майка ми все ми повтаря -никога ,никога да не го оставям и за секунда дори без наблюдение,защото лошите нещя стават много бързо Shocked

Бебеш - заспала е при майка ти,защото тя няма цици да лигаване-а мъжа ти е като всеки друг мъж -всезнайковци ,не се ядосвай -бързо да оздравяват малките ти съкровища! Praynig Praynig Praynig

# 640
никид, разтреперих се като прочетох, ужасна случка сте преживели. Sad Как е сега Деничка? Правят ли й някакви изследвания? Praynig

Бебеш, ти си много всеотдайна майка. Това което ти правиш, всъщност го правят много малко хора. В никакъв случай не заслужаваш подобни думи и отношение от мъжа си. Как са Явор и Тея? Имате ли поне малко подобрение? Hug

# 641
Момичета, дано бързо и безпроблемно минава всичко!!!

Никид, Роси  Hug  Hug  Hug

Ние много падаме, просто тази глава за нищо я няма. След едното зверско падане също ходихме в спешното. Правиха ни снимка, но нищо му нямаше Слава Богу. Но от тогава го преследвам и пазя постоянно. Колкото и да ходи не може да е така стабилен и мен все ме е страх.

Роси, много си се изплашила със сигурност, но те уверявам, че няма да е проблем за бременността. Аз като бях бременна имах няколко големи шока от уплаха и едно зверско падане, но да чукна на дърво нямаше последствия.

# 642
Роси,мила,така се надявах да се разсееш и да не дочетеш на Мари случката с Дая HugВъобще не го мисли това!Ти при първата бременност имаше голям стрес пък всичко е наред.Иди си за успокоение на лекар...аз ходех на 2 места само заради ехографа в първите месеци като не се усещаше още hahahaТака че иди и ще се успокоиш и всичко ще е наред:)И наесен ще си имаме малко бебе в темичката Hug Heart Eyes

Никидче,не знам какво да кажа...било е много страшно!Дано днес всичко е наред и утре вкъщи.За теб ще остане кошмара,а Денито ще си тичка и ще се смее още утре HugНаистина се убеждавам,че и на гърба очи трябват!Аз вече съм сигурна,че не трябва и за секунда да бъдат оставяни без надзор в момента.
Как е днес душицата?Моля те,пиши ни като можеш!

Илианамос,страхотно е,че имаме лекар в темата! HugБлагодаря за съветите!И дано често можеш да ни консултираш HugАз имам дядо хирург,а баба ми е мед.сестра.Та за това,което написа вчера за грешките съм напълно съгласна.Знам как дядо ми е преживявал неуспешна операция.Той беше в Пирогов дълго време,после по други градове Завеждащ отделенията.Бяха отдадени и двамата на тази професия.Не е взел 1 стотинка от хора.А е спасил стотици.Да са ми живи и здрави!Тя тази баба ми помага на мен:)

МадамЗ,не се ядосвай на половинката толкова!То и аз изперквам като му казвам понякога да
 слага маска веднага ако усети нещо,а той ми се смее...Важното е,че Вики е по-добре! HugАз със свито сърце чакам кога и нашия тати ще ни донесе от работата някоя гадост.Взех да го тъпча с Имунобор насила...А и колкото да чета и уж помня,сигурна съм,че на първото разболяване ще съм гипс...Т и тя не е вдигала така висока,сигурно ще откача...

Мисля си да си качим на първа страница за различни болежки първа помощ и лекарства.Опитните мами могат да пращат на Дани каквото се сетят инв един момент да си имаме едни проверени във времето съвети.

Рика,добре че си уловила момента и нищо не е станало HugА как сте с кашлицата?

Ели,Тея по-добре ли е?Не се ядосвай излишно с мъжа ти,пази си нервите!

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 11:52 от KalinaZ

# 643
2 дена въобще не е кашлял и сополите и кашлицата  изчезнаха така както се бяха появили ,обаче тая нощ почна пак да кашля и днес яко буха отново Tired
а пък аз 2 дена бях с треска ,постоянно треперех и ме втрисаше ,с адски болки в кръста и гърба и главата и очите ме боляха,днес вече съм само с хреме и кашлица зверска-аз все ще се оправя някак ,ма за йо ми е притиснено Praynig

# 644
Днес се включвам, за да споделя възмущението си. Отивам на кафе. Има детски център там. Аз бях без децата си. Влиза семейство с едно момиченце, а то с едни блеснали очи, една зверска кашлица ... Вкараха го в детския център да си играе ... Ами възмутих се ... Вие водите ли децата си като са болни на детски център?
Никид, чакаме включване днес с хубави новини  Praynig
Роси,  Hug, всичко е ок!
Калина, толкова си добра, всеки път се радвам на постовете ти!
Мадам3,  Hug  bouquet
Рика, преживях същото с Калоян, трябва много да ги следим!
iliyanamos , наистина ценни съвети! Предполагам обаче, че при теб има две страни - едната - спокойна си, защото знаеш и другата - тревожиш се, защото знаеш ... При лекарите винаги съм се чудила как стоят нещата ... по-притеснителни родители ли са, по-спокойни ли ... точно защото са навътре с нещата, свързани със здравето. Ще споделиш ли? Ама че смотано го написах, надявам се да ме разбереш ...

Общи условия

Активация на акаунт