, представям си какво си изпитала , а тези нещастници от спешното
МИлата Дени , данао да е добре! Прегръдки от нас !
По принцип има ли някакъв признак като се случва това , или ?
Това че е сънлива не е много добре. Бих потърсила на твое място и второ мнение, но най гадното е че в почивни дни да стане нещо няма по-лошо от това. Следи ако видиш че една ръчичка или краче са по-слаби– в смисъл да започне да ходи по-нестабилно или да испуска предмети и буквално я гледай в очите- ако зениците са с различен размер или ако се появи кривогледство. Това са тревожни признаци, казвам ти го като невролог. Моля се за Деничка всичко да е наред, но ги ръчкай по-често, че иначе да не изпуснат нещо!

Аз по принцип си се шашкам малко повече (и с Марио бях така) , тъй като нямам никакви симптоми ,че съм бременна. С Марио ходих на ехограф на 2 седмици максимум. А и първия път забременях страшно трудно и явно оттам идват и тези филми
, изпращай и само хубави мисли.

Как е сега Деничка? Правят ли й някакви изследвания? 

Въобще не го мисли това!Ти при първата бременност имаше голям стрес пък всичко е наред.Иди си за успокоение на лекар...аз ходех на 2 места само заради ехографа в първите месеци като не се усещаше още
Така че иди и ще се успокоиш и всичко ще е наред:)И наесен ще си имаме малко бебе в темичката

Наистина се убеждавам,че и на гърба очи трябват!Аз вече съм сигурна,че не трябва и за секунда да бъдат оставяни без надзор в момента.
Благодаря за съветите!И дано често можеш да ни консултираш
Аз имам дядо хирург,а баба ми е мед.сестра.Та за това,което написа вчера за грешките съм напълно съгласна.Знам как дядо ми е преживявал неуспешна операция.Той беше в Пирогов дълго време,после по други градове Завеждащ отделенията.Бяха отдадени и двамата на тази професия.Не е взел 1 стотинка от хора.А е спасил стотици.Да са ми живи и здрави!Тя тази баба ми помага на мен:)
Аз със свито сърце чакам кога и нашия тати ще ни донесе от работата някоя гадост.Взех да го тъпча с Имунобор насила...А и колкото да чета и уж помня,сигурна съм,че на първото разболяване ще съм гипс...Т и тя не е вдигала така висока,сигурно ще откача...
А как сте с кашлицата?

, всичко е ок!

Препоръчани теми