Отговори
# 615
РОси, Явор на 1,6 месеца падна за стълбите - 9 броя, с тази разлика че в едната ръка държах Тея а в другата него, той се подхлъзна и се претърколи по стълбите. Нищо му нямаше. И на главата си е падал, пак заради Тея / да не би да я събудя, че ме дъвчеше в тоя момент  ooooh!/

Абе момичета, какви доктори, нали сестри са махали абоката?

Иве, аз предпочитах аугментина, защото е силен и защото знам че ако влезем в болницата пак ще сме на вентолин и урбазон, пред които аспартама е цвете.

# 616

Абе момичета, какви доктори, нали сестри са махали абоката?

Да, аз имах в предвид по принцип за лекарските грешки. Hug

Ох...и аз какъв инцидент имах с Дая , беше на 1год 2мес, тогава съм била и бременна , все още не знаех когато се случи.Един масивен двуметров гардероб, целия в огледала падна и затисна Дая.Не знам и не помня как го вдигнах, той е доста масивен, имам бели петна от случката.Всичко се начупи, спаси я едно малко чекмедже в долната му част, което явно се е отворило и тя е попаднала под него.Не знам дали имаше връзка със случая но в трети месец сърцето на бебето спря. Sad

# 617
"Каква майка си ти щом майка ти ти приспива детето. Ти не си никаква майка!"

/след 1 час цокане и будене при всеки опит да стана я занесох на майка и я оставих, майка я полюля и заспа, това са думите на мъжа ми, само защото искам да спирам кърменето и вече ми идва в повече/

# 618
  • Пловдив

/след 1 час цокане и будене при всеки опит да стана я занесох на майка и я оставих, майка я полюля и заспа, това са думите на мъжа ми, само защото искам да спирам кърменето и вече ми идва в повече/
оффф, мъже  #Cussing out Много им е лесно на тях  Close

# 619
Ники, нямам думи за съседите  #2gunfire. Силно те прегръщам, миличка  Hug Hug Hug
Винаги можеш да споделяш с нас, ние сме насреща да те изслушаме.
Бебешондел, дано бързо оздравеят децата. А за репликата на мъжа ти - ами такива са мъжете, мислят си, че много знаят и всичко за тях е лесно. То отстрани е лесно да даваш акъли и да упрекваш хората, но ако те изкарат поне половината от това, което ние майките правим за децата, ще ореват света.

# 620
  • София
Ох, Ники, Ники  newsm45  newsm45  newsm45  newsm45
То не си струва, но принципно може да попиташ съседите си дали са спали спокойно като са ти отворили и прочели писмото.

Понякога, а напоследък доста често, се питам каква е логиката на скапания живот - отиват си невинни душици, а разни изроди си живеят живота  Sad

rossy-pm , разминали сте се само с уплахата.  Hug Марио голям герой!

Бебешондел  Hug - това си го слагаш в задния двор! Когато видя мъж да роди и да кърми, бих взела под внимание от него съвет/упрек/мнение  Hug

# 621
Най- обичам реплики от мъжете...Ели,да си призная бих се разфучала за това аз!Точно на теб пък ще ти каже такова нещо дето така самоотвержено я гледаш,кърмиш я досега и то на поискване!!!Щом си решила да започнеш отбиване,давай смело!Ти направи най-доброто за принцесата!Използвай щом заспива с майка ти...еххх ако майчето ми беше наред...

Роси,изтръпнах...Дано му няма съвсем нищо..А ти се успокой! HugКато помисля за нашите стълби...

А сега ми става зле и от разказа на Мари...ние имаме такъв огледален огромен вграден гардероб долу...точно днес мислех как да се обезопасява и там мястото...

Лека нощ и спокойни да са ни дечицата!

# 622
Бебешондел, не се връзвай. То много ви се събра и явно вече се чуди как да си изкара нервите.Следващия път му връчи Тея той да я преспива, да покаже пък какъв баща е. Те все много разбират тия мъже и все акъл дават без да им е искан...

# 623

Ами да го приспива той, като му знае много устата. То не е само да приказваш, ами и да правиш нещо. Close

# 624
Здравейте, момичета!  Hug

Исках да ви пусна една торта да почерпя на патерици за рождения ми ден, който беше вчера, но прочетох последните 2 страници (а имам да наваксвам поне 10) и ми стана много тъпо за Ники...какви са тези хора, не знам...  Мила, мисля си много често за теб и за Гого, прегръщам те силно и мога само да ти кажа, че тази загуба ще е винаги в сърцето, но ти си още млада и ще си родиш и отгледаш и 2, и 3 дечица и ще бъдете много щастливи отново един ден! След всяка нощ идва отново деня, а с него и слънцето!  Hug Hug

Роси, добре че този път е бил малкият дявол както се казва...  Peace

Миналата събота дойде при нас и таткото най-после, месец и нещо бяхме разделени и донесе едно щвейцарско вирусче, което мислеше за настинка и не ме послуша да си сложи веднага маска и зарази детето... Направо му бях бясна, година и два месеца мъкна Вики къде ли не, и по самолети и навсякъде общо взето и пак успях да я опазя здрава, нито един път не беше вдигала темп. или хрема и т.н. и сега да дойде баща й и да я зарази... и после да зарази и майка ми, и племенника ми... не ми се говори просто. Та в тази връзка искам да ви БЛАГОДАРЯ на всички мами тук, за това че ви има, и че всяка една знае полезни неща и ги споделя и съм научила много от темата ни! Като Вики вдигна изведнъж 39.6С изобщо не се шашнах, имах необходимите лекартва, дадох веднага, после и със ваничката и смъкнах още темп. много ефектен метод наистина, за кашлица давах сиропче и за 2 дни я оправих. Тъкмо се кърмехме само сутрин и вечер и като беше болничка набивах толумби и я кърмех през 3-4 часа, но съм решила като се приберем февруари, лека-полека до края на месеца да съм я отбила...
Това е от мен засега, ако има болнички да оздравяват бързо, че и аз разбрах колко е гадно и как не се спи по цяла нощ... Целувки за всички малки и големи! Hug

# 625
Ники, Добра го е казала най-точно - дребни душици, остави ги, те се лутат нещастни някъде там! Много неща исках да ти пиша, но думите нямат смисъл, хубаво е че пишеш тук, човек не трябва да се затваря в себе си, тук всеки те подкрепя, убедена съм!

Роси, много прегръдки за момчето ти, герой е милото!

Мари, какъв е този случай, не съм го чувала, ако не те затруднява някаква информация можеш ли да намериш?

Бебеш, трябва да има подкрепа в семейството, учудвам се от това, което пишеш, обикновено сериозните събития сплотяват семействата, а в този момент мисля, че трябва да сте силни заедно. Сигурно ти е много трудно, явно много се натоварваш, ама с 2 малки деца нищо чудно...

# 626
  • Ямбол
Момичетааа,рядко ви чета,но искам да споделя с вас моя днешен кошмар.
В болницата сме.
Дени падна от леглото както беше права,протягайки се на бюрото за gsm и се строполи на земята.И други пъти е падала,но днес ИЗПАДНА В БЕЗСЪЗНАНИЕ.
След падането пребели очи и нито изплака,нищо.Звъннах до"спешното"само загуба на време беше,никаква помощ,вече бях на 2 мин път от болницата докато се вкл.и обясня.
На портала не ми отвориха,че трябвало 1 лв за бариера,а аз нямах в себе си нищо,бях по 1 блузка  и клин по домашному.
Разбягах се до спешния център с нея и едва тогава от раздрусването проплака.Там отвратително отношение от всякъде,подигравки,че съм отишла за 1 падане.Не и обърнаха внимание,докато не си написаха бумагите,а ни ЕГН помня,нищо не ми бе в акъла.
Та извикаха дежурен лекар,...а да дойде ей още 10 мин.сложиха и само шина на врата,ами тя се съдира от рев. Да съм чакала.
Пратиха ни на рентген на черепа и др,уж са добри,но ни оставиха под наблюдение тук.
Притеснително е ,че доста спи.но може да е и от изтощителния плач и мъките да и вкарат 2 пъти абокат във вените,без успех,накрая се отказаха,а трябваше да и се сложат системи,но...
ох аз също тръгнах да припадам от преживяването и дори съм се изпуснала неусетно кога. Embarassed
Не знам да не ми секне кърмата от ужаса.
Сега изглежда добре,челото е червено от удара.
Дано няма последствия.Стискайте палци ,моля ви,затова споделям с вас.
И НАИСТИНА ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА,КАТО ПИСАНО ЯЙЦЕ,ОТ НИЩО СЕ ПРЕОБРЪЩА ЖИВОТА.В КОШМАР
Ще се опитам да си почина,без сили съм.

# 627
Никид, ужасно преживяване Sad
Дано всичко е наред. Стискам палци да се разминете само с твоята уплаха и ужас, а малката принцеса да е добре и скоро да сте си вкъщи. Прегръщам те, опитай се да се успокоиш и да си починеш. Стресът е бил много силен.
Не е истина какъв пореден пример за ниското ниво на болничната ни помощ. Остава само да се молим да не ни се налагат медицински услуги, особено спешни.

Ники, силна прегръдка от мен! Ти си невероятно силно момиче. Възхищавам ти се! Съседите не ги мисли, не си заслужава...

# 628
никид, дано бързо се оправите. Имаш и моите стиснати палци  Praynig Praynig Praynig

# 629
Никид, ще се оправите, егати кошмара ... думи нямам ... Наблюдавай детето сега малко повече /не че не си знаеш де/, но си мисля, че ще е ок! Хубаво, че предварителните изследвания са хубави!

Общи условия

Активация на акаунт