Отговори
# 600
Сега тъкмо изгледах предаването по БТВ ''Такъв е животът" и много се разчувствах,Ники мила колко ли пъти като затваряш вечер очи и ти си представях най-хубавите ти моменти с Гошето,как за първи път си го взела в прегръдките си и колко радости ви е донесъл през тази 1 година.Просто немога да си намеря място,защото знам,че неможе да стане чудо и той да се върне при теб мила.

А хората са толкова лоши..........това съм го разбрали,всеки е лакомен за клюката,да не останат назад трябва да обсъждат чуждото нещастие:немога да повярвам,че са отворили епикризата на детенцето Cry Жалко,много жалко..............Прегръщам те силно мило момиче,не намирам други подходящи думи към теб,а и то няма май такива Cry Hug Hug

# 601
 Sad Sad Sad Sad Sad Hug .... и аз гледах сега предаването по бтв, дори едната родилка беше от Варна, роди в същата болница в която и аз родих  cry no мен там ме обърка акушерката ми.. каза ми,че мога да родя нормално, а когато тръгна раждането се установи, че ще е тежко понеже съм с тесен таз и беше... много ме стресира и това секцио, като видях как и бяха вързали устата с някакво въженце, докато беше в упойка, и някаква течност и вляха чрез устата...  Rolling Eyes ужас! много страшно ми се видя това секцио...

# 602
Ники, не познавам по-силен човек от теб Hug Hug  А за съседите- нямам думи #2gunfire #2gunfire
Относно предаването и аз го гледах Peace Толкова мило ми стана като си спомних...раждах в същата болница,при същия лекар.
Бебешондел, Praynig дано скоро оздравеят дечицата ти и да не се налага да стигате до болница със сладката Тея

# 603
Ники,Ники,не намирам думи вече...всеки ден болката си е същата,а сега като наближава тази дата,сигурна съм,че сърцето ти се разкъсва.Как въобще си изгледала това предаване...Наистина си много силен човек!Дано тази сила те държи занапред в ужасната борба,която предстои.Защото убедена съм всеки ден ще се бориш със спомените,които връхлитат.Аз го мисля постоянно това,теб,Гого...а какво остава за майчиното ти сърце...

Съседите ти са за разстрел,да си позволят такова нещо!Да докоснат нещо такова,което ще ти причини толкова мъка...просто от гадно любопитство...Нещастници.Защо на такива гадове не се случва нищо,мамка му!

Дано се изясни всичко,но знам,че това няма да промени абсолютно нищо за теб.То и наказани да има,всичко си остава за близките... Cry

Прегръщам те!

# 604
Мила Ники  Hug няма думи за постъпката на съседите ти, много са лоши хората вече, злобни и егоистични.  #2gunfire

Бебешондел, как издържаш, много преживяхте вие - то не бяха болести, то не беше чудо. Моля се нещата да се подобряват и от тук нататък повече да ви върви. Hug

# 605
Ники, искам да ти пиша нещо утешително, но всъщност думите не лекуват  Cry
Прегръщам те силно  Hug А съседите не ги мисли, те са никой. Някакви си дребни душици.

# 606
Много гадно са постъпили тези съседи   #2gunfire да ги застреляш е малко.
Ники силни прегръдки,много си силна  Hug  Hug  Hug
Аз също гледах "Такъв е животът " и се развълнувах ,а това бебе като го извадиха ,как го хвърлиха в тази престилка   Shocked Спомням си още когато бях бременна ,гледах едни предавания по Zone Reality ,за бебета които се раждат със някакви проблеми и ги излекуват ,а колко съм плакала .... Sad

# 607
Бебешондел, няма ли край това боледуване  Praynig Да оздравяват дечицата бързо  Peace
Ники, без думи съм...само това мога да направя  Hug Hug Hug
А аз днес забравих за предаването по бтв, но миналата седмица като го гледах плаках много...не знам от радост ли от що ли...
Заради студа навън нещо ме болят костите и ставите, дори взе да се обажда и кръста...
Излезна ни и втория кучешки зъб и станаха вече 14 зъба в устата на мишлето - нещо като хрема му се образува и дано само с това да се разминем  Praynig
Лека вечер  Hug Hug Hug и спокойни дечица  Hug

# 608
Ники  Hug Hug Hug Тук винаги ще намериш подкрепа ! Всички сме съпричастни към това , което се случи на семейството ви и винаги може да разчиташ на нас  Hug

Бебеш , бързо оздарвяване на дребните  Hug Лоша работа с тези болести   Sad

Ние вчера пък имахме инцидент. Малкия падна по стълбите ( 10тина стъпала , гранит, достатъчно твръди , стръмни и остри...) Сутринта си седя аз в кухнята, малкия щъка насам -натам . майка беше при нас и замина тихомълком (че Марио плаче като някой тръгва без него). Явно входната врата не се е затворила хубаво (живеем в къща) . По едно време той изчезна с едно столче към коридора. Всичко сатана за 1 мин сигурно. аз спокойна ,че няма къде да отиде в коридора си върша работата... По едно време чувам някакво тупуркане и после Марио реееев. НАправо изтърпнах. Помисих първо , че се е ударил със столчето нещо. Бягам в коридора и гледам ,че него го няма , а вратата към стълбището е отворена , а той се чува оттам. Неазнам какво си помислих , направо не помна... Бягам навън и го виждам на най-долните стълби плаче.Не виджам кръв и т.н. . Грабвам го , качвам го горе (бяла като платно , много се изплаших) ПОогледах го, ударен беше над веждата и веднага посиняло , намазах го с олио. Ударен беше на още едно място на главата... Бързо спря да плаче и започна да играе. Заведохме го при хирург  да го погледнат, каза да го следим за сънливост  и повръщане, а оттоците с компрес. Прибрахме се , слава Богу нищо му няма. Даже оттока му спадна и днес почти няма следа...За толкова много стълби , толкова твърди и остри, сме си изкарали късмет ( сигурно вуйчо му го пази от небето  Cry). КАто слизам сега , все се чудя как ли е паднал , а като си представя какво можеше да си направи  ooooh!

# 609
Роси Sad милото детенце, най-много ме е страх от падания по стълбите. Ние сме на втория етаж и винаги заключвам вратата на стълбите точно затова, но то като има да става, нищо няма да помогне. Господ да ни ги пази. Praynig

На мен предаването "Такъв е животът" ми действа много сълзливо и избягвам да го гледам, не знам защо така...

# 610
Ники, искам да ти пиша нещо утешително, но всъщност думите не лекуват  Cry
Прегръщам те силно  Hug А съседите не ги мисли, те са никой. Някакви си дребни душици.

newsm10

Бебеш,  Hug! Бързо да се оправяте.

# 611
Ники,Ники,не намирам думи вече...всеки ден болката си е същата,а сега като наближава тази дата,сигурна съм,че сърцето ти се разкъсва.Как въобще си изгледала това предаване...Наистина си много силен човек!Дано тази сила те държи занапред в ужасната борба,която предстои.Защото убедена съм всеки ден ще се бориш със спомените,които връхлитат.Аз го мисля постоянно това,теб,Гого...а какво остава за майчиното ти сърце...
Ники, прегръщам те мила. Недей да мислиш за лошите и злобни хора, те не заслужават това. Споделяй, не дръж нищо в себе си , защото тогава болката е още по-силна. Ние сме винаги тук и  насреща да те подкрепим и да се опитаме да ти дадем малко сили и кураж в тези тежки дни. Hug

Роси, много е страшно това , което се е случило. Добре че нищо му няма. Добре че и на теб нищо ти няма  Hug Ние също имаме стълби и аз постояно заключвам вратата да за не стане нещо и да се отвори случайно. Стълбите са страшна работа Sad

Бебеш, бързо да се оправяте . Мисля си ,че аспартама в този случай е най-малкото зло, надявам се ,че ще вземете правилно решение и да не се стига до болници. Противоалергичния сироп е много добро средство при този вид заболявания ...

# 612
  • Пловдив
Ники, мила, не обръщай внимание на тези жалки хорица, не си заслужава наистина . Много те мисля и ми е мъчно, споделяй тук, ако можем поне малко да вземем от болката ти  Hug

Роси, много страшно това с тези стълби. Добре, че на дребчо му няма нищо, малкия дявол е бил . Господ да ги пази мъниците !!! Praynig
И вашето семейство голяма мъка преживя. Беше писала докато бяхме бременни, че брат ти е починал . Много е страшно  Cry

Ели, оправяйте се бързо  Hug

# 613
И моята дъщеря пада така навремето. Чух и звука ... Слава Богу, размина се с голяма рана на челото към косата /там главите им били най-твърди/.
Кога ще дойде топлото време!?!? Тези бацили вечееее .... Бебеш,  Hug

# 614
Ники, много силно те прегръщам!
Роси, страх ме хвана докато четях, важното е , че детенце е добре.
iliyanamos, съгласна съм с теб, че докторите също са хора , че може да се случи да сгрешат, знам , че в никакъв случай не са искали да сгрешат, но е факт, и най-добрите доктори могат да допуснат грешка в момент в който отчаяно искат да спасят човешки живот.Немарливостта обаче наистина е непростима.Има професии в които една грешка може да струва много животи. Sad
В момента ми изплува в съзнанието случая от миналото десетолетие , руски диспечер прави фатална грешка и заради него самолет с деца връщащи се от лагер загиват-всичките.Боже...не мога да си представя как е живял този човек до мига в който не е убит от ръката на бащата на едно от загиналите деца.

Бебеш, бързо да се оправяте.Между другото в чужбина нямат такава практика да дават противоалергичен сироп при кашлица.Бях споделила с моята лекарка там, та тя ми каза, каза ми, че според нея това било супер излишно и , че те не били безобидни.Аз обаче съм давала такъв преди.Не знам защо има такива различия - коренни в някой в някой от медицинските сфери.

Общи условия

Активация на акаунт