Отговори
# 585
nikolinko, ако знаеш как си мечтая за свекърва като твоята. Да дойде да ми занимава децата аз да поспя, да се изкъпя и да хапна  Tired
...
В момента и аз съм на такава вълна. Но то става след второто дете. Като си с едно ти е по-важно да не се месят ... и тъкмо ги научиш... се оказва, че имаш нужда от помощ  Joy Моята уж искаше изцяло да поеме Гошко още от изписването, да и го занеса и оставя hahaha Наистина беше предложение от добри чувства, нищо че доста непремерено. В началото я викахме в къщи вечер да го дондурка на ръце докато свърша нещо за час, два. Да сготвя, изчистя Wink После след градина водехме каката при тях, за да се занимаваме само с бебето. Сега бабата гледа да се скатае, нещо и бактиса от внучета. Знам, че ги обича, но вече предпочита да инвестира време в себе си.

Мари, дано си направите хубава ваканция. Възхищавам ти се на куража! Аз не искам да ходя с двете някъде през студения сезон.  Навивах ММ да оставим бебо на нашите и да мръднем някъде само с каката. За уикенд да е пак ще ми дойде добре. Ноооооо той изпадна в ужас, не можело така  Whistling

# 586
  • София
Добър ден на всички! Днс май е по-хладничко навън.
⅞ ...and Happily Ever After- моето момиче е глезено и дори егоистично(за което не съм особенно горда) но се старая да я възпитам да е човек в глобалният смисъл. Обеснявам и как трябва да се държи с възрастни и другите деца, не бих казала че и е позволено всичко. Не виждам нищо лошо че обича да се гушка и да се глезка. Смятам че на 4 години няма нищо лошо в това. Е ако 15- годишно се държи така е друго.
*** Lady N *** и аз така каката я преместих в нейно креватче- първо беше допряно до нашето без решетка, после го преместих. Тъкмо започнахме да спим по цяла нощ спокойно и айде по вторият кръг Joy
Бебешондел и Влади суче постоянно, то от глад то от скука, много е пристрастен, но поне през ноща от 12 до 6 спи спокойно. а за зърната наистина е много гадно, та аз не свалям сутиена и му подавам само едната гърда, а той през това време "скача на ластик" на презрамката Joy ей няма спиране това диваненце!

Искам да ви питам каква риба готвите на мъниците? Аз първо пробвах замразена треска, след това прясна пъстърва, после сьомга. Сьомгата най-много му хареса ама е проблем да намеря съвсем прясна. Вчера взех филе от амур да му сваря супичка, но нещо ми замириса на тина, та сега си мисля нормално ли е това? Май няма да му давам. Питам защото не съм много по рибата. Каката де що е риба всичко омита, на нея все сьомга и готвих, ама в москва си имах наблизо един добър рибен магазин, а сега съм в чуденка. Ако някой знае проверен магазин някъде в южните райони ще съм благодарна за информацията.

# 587
Малките взеха да кашля по-дълбоко и реших да ги заведем в неотложния кабинет. Явор е с фарингит и влажна кашлица+ бактериална инфекция.
Тея е за болница пак smile3511 С ларингиална кашлица, хрипти яко. Преборих се да не влизаме в болница, но ако започне да посинява или да диша тежко трябва да я заведа. Дадоха ни лист за приемане...
И двамата са на аугментин + коларгол.

# 588
Ехххххххххх Ели това е направо ужасно,много не ви върви тази зима,да гледаш 2 деца болни е голямо изпитание.Дано все пак да не се стигне до болница за Тея Praynig Praynig

Пожелавам ви бързо да остдавявате и да заправите за всички болести и болници,много неприятна работа наистина!!! Sad

# 589
Бебеш, ларингита не е майтап работа. Казаха ли ти поне какво да правиш, при по-сериозна кашлица. Нещо противоалергично имаш ли в къщи?
С тези ясли се разсипват да боледуват  Confused

# 590
Казаха ако стане нещо да ходя да ни приемат в спешно.
А мм не иска да даваме аугментина защосо имал аспартам а той бил мн вреден

# 591
Ели,е как така миличката пак?Душицата тя...То и за Явор е зле ама той е силно момче,голямо!Дано и двамата се оправят бързо!А Тея някак да се закрепи,много й се насъбраха едно след друго...Дали не трябва веднага като се оправи нещо за имунитета да взема?Той е паднал сигурно от тези хапчета.Или пък среща с някой добър хомеопат...Аз за жалост не знам такъв,но имам близки приятели с често боледуващи дечица и са доволни.Едното боледуваше почти всеки месец от бебе,сега е на 2 и откакто давали сериозно хомеопатията вече 3 месеца супер...пу пу!Само не знам дали ходят при тези класическите хомеопати...а не примерно да дават на Боарон...Ако кажеш,ще разпитам веднага.Лекарите й не ви ли казват какво може да я подсили малко?

Мари,май бях писала за Узана...красота неземна ми се видя при това лятото...Зимата сигурно е приказно!Еххх така ми се иска вече да е по-голяма и да пътуваме,да обикаляме,да й е интересно:)Ски училища,каквото иска:)

Преди около месец беше и аз бях питала за удрянето по главето като се ядоса и се разплаче.Неото каза да не обръщам внимание,между 1 и 2 години много бебета го правели... WhistlingТа аз гледам просто да не се ядосва за каквото и да е.А ако стане,веднага я взимам и я занасям на любимо местенце...стълбите примерно...и забравя hahahaНо скоро и не го е правила...че беше почнала за всяко Не примерно или преместване от контакт,печка и т.н.Все опасни неща дето не мога да я оставя.

Копират наистина много вече...Simple SmileОтдавна се маже с вазелина ми за уста,като й кажа Виж се в огледалото и право там...даже се целува;)Връзвам й всякакви моои шалове и тя се кефи жестоко и пак отива да се гледа.Да не говорим,че сама пуска ТВ,радио,безпогрешно като й кажа.Само за пералнята ме е яд,че я научих,че все там се върти #CrazyКак запомни тези 4 операции дето се правят аз не мога да разбера...Добре че селектора на програмите й е труден да го завърти и само с моя помощ..че иначе си я е пуснала ... hahahaНо пък колко пъти я спира и аз се чудя кво се случва:)

Илианамос,аз риба още не давам...давала съм няколко пъти от пюре на Семпер по лъжички само да видя за алергия...ама така и цяло бурканче не съм...А май трябва вече...Аз много обичам:)В кухнята не готвят риба,Държавната.Ян Бибиян имат,но аз тези дни ги избягвах досега...Знам,че треска и сьомга са добре за тях.Половинката винаги за нас е взимал риба от Пикадили и сме били доволни.

# 592
  • София
Еййййййййййй, Бебеш! Да се оправят бързо децата!  Hug
Ега ти - то вярно, че баткото сигурно от градината пипва някои неща.  Tired
Ама и Теа милата се измъчи с тея кашлици  Thinking

Ето затова хич не искам да го пускам Фифко на ясла, ама няма как да е. Ще се опитам да осигуря една баба за бекъп, че то май една седмица ходят, после 2-3 боледуват, докато изкарат всичките болести  ooooh!

# 593
Здравейте милички  Hug чета ви редовно и се радвам за вашите дечица постоянно... Hug Heart Eyes
Ели, бързо оправяне на малката Тея  Hug ние 2 пъти бяхме с ларингит и двата пъти ни вкараха в болница, оправяше го само  орбазон'а Sad но дано не стигнете до него,че хич не е хубав...

Днес получих писмото от аутопсията на Гоги и съм много зле.. толкова ужасни комший имам....отворили ми писмото и го оставили така на пощенските кутий..това направо ме съсипа, като го видях...как може да има такива хора незнам!
В документа до колкото аз прочетох пише,че органите са добре развити... това обяснява тази лекаркса грешка според мен...тези дни ще се срещна с кардиолога му да ми обясни всичко написано...
Съжалявам ако ви натоварвам, но вие ме разбирате и ми помагате много в този труден за мен момент..  cry Two Hearts

# 594
Ники, надявам се да получиш отговорите на въпросите си. Ти си едно много силно момиче. Бориш се и продължаваш напред отново с борба. Надявам се всичко да се изясни ... Всяко твое решение и крачка, която направиш ще срещне подкрепа тук. Какво значи, че ни натоварваш ... това е живота. До вчера беше тук и споделяше, когато беше хубавото, сега на лошото имаш още по-голяма нужда да споделиш.  Hug Hug Hug

П.П. За комшиите нямам думи - егати смотаняците!!!!!

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 14:50 от *** Lady N ***

# 595
Здравейте милички  Hug чета ви редовно и се радвам за вашите дечица постоянно... Hug Heart Eyes
Ели, бързо оправяне на малката Тея  Hug ние 2 пъти бяхме с ларингит и двата пъти ни вкараха в болница, оправяше го само  орбазон'а Sad но дано не стигнете до него,че хич не е хубав...

Днес получих писмото от аутопсията на Гоги и съм много зле.. толкова ужасни комший имам....отворили ми писмото и го оставили така на пощенските кутий..това направо ме съсипа, като го видях...как може да има такива хора незнам!
В документа до колкото аз прочетох пише,че органите са добре развити... това обяснява тази лекаркса грешка според мен...тези дни ще се срещна с кардиолога му да ми обясни всичко написано...
Съжалявам ако ви натоварвам, но вие ме разбирате и ми помагате много в този труден за мен момент..  cry Two Hearts

леле Ники какви са тия комшийки -ужас значи от тоя народ

Ники, надявам се да получиш отговорите на въпросите си. Ти си едно много силно момиче. Бориш се и продължаваш напред отново с борба. Надявам се всичко да се изясни ... Всяко твое решение и крачка, която направиш ще срещне подкрепа тук. Какво значи, че ни натоварваш ... това е живота. До вчера беше тук и споделяше, когато беше хубавото, сега на лошото имаш още по-голяма нужда да споделиш.  Hug Hug Hug

# 596
Ники  Hug

Бебешондел, дано се оправяте бързо!

# 597
Това са такива гадове,толкова ли им е любопитно та пипат.По някой път някой хора са големи идиоти.Ники Hug
За съжеление това не е единствен случай,все искат да разберат какво е станало.
Бебеш дано се оправят бързо дечицата.

# 598
  • София
Ники Hug Не се познаваме, но чета отдавна и случилото се с Гоги ме потресе.  #Cussing out За съседите вобще нямам думи. Искам да ти кажа, че аз съм лекар. Честно, въпреки малкият стаж съм имала 2 лекарски грешки. Искам само да кажа че лекарска грешка е " добросъвестно заблуждение" заради което е поставена грешна диагноза и е проведено неправилно лечение. Случва се когато лекарят няма достатъчно възможности да направи всички необходими в случаят исследвания и приема решение, което му се струва най-логично и за съжаление лекарите са хора и понякога бъркат. Ужасно е когато това има печален и необратим край, но това е вечен товар който всеки доктор носи в сърцето си до края на живота си. Доколкото разбрах от написаното от теб това не е вашият случай. Според мен тук става дума за небрежно и немърливо отношение към пациента. Просто нямам думи #2gunfire

# 599
Ники  Hug Hug Hug Hug

Lady N го е написала много добре

Бебеш, мила много неприятно се заредиха тези болести при вас. Ларингита наистина си е опасно заболяване. Ако имате инхалатор има еднократни дози Урбазон за инхалатор от две ампулки едната с прах другата с течност и отделно пак се добавя физиологичен разтвор. Това ни го изписа нашата лична в случай на ларингиален спазъм, може да попиташ. И като цяло инхалациите при ларингита са много важни било само с физиологичен разтвор, било с вентолин и физиологичен разтвор в зависимост от състоянието. Дано скоро всичко отмине и се стабилиза малката душица, че изпитанията за нея тепърва предстоят, а пък и за теб  Hug Hug Hug

И ние в къщи сме все още грипозни, започнахме миналата неделя с каката, която смея да кажа вече е добре, малката вдигна температура във вторник вечерта, беше при майка ми след прегледа на каката в понеделник, но в неделя си бяха контактни и тя цъфна, вече няма температура, но е със зверска кашлица и сополи. Тази нощ и мен цяла нощ ме тресеше, аз мислех че вече съм си минала реда, само с кашлица и гърло, но явно при мен нещата сега започват ли не знам, няма край Close

Общи условия

Активация на акаунт