Бургаски мамчета - 7 - ма тема

• 30 875
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
 svetlenceto  честито ви момченце  Grinning
 teolora - Добре дошла, като мама с опит, ще се включваш и със съвети, нали  Grinning
 tafta - За Салатата с цвекло е мнооооого важно да има зехтин и лимон, нещо, което аз пропусках, а мъжа ми знае прекрасно(да бях го карала той да ми я приготвя, ама на ))))
Понеже мазнината и цитруса спомагат за по-доброто усвояване на желязото!!!Иначе и аз настъргвам цвекло, морков, понякога и ябълка, може да добавиш и суров спанак, добавям орехови ядки за вкус.Верно правих може би веднъж седмично, но явно трябва доста по-често.
Днес ми изписаха Малтофер 2 х 1 на ден. Купих си и черен дроб, утре моя майстор ще ми го приготви задушен в тиган   chef Laughing Laughing
Не ми казаха след колко време пак да пусна изследвания, може би вече след месец  Rolling Eyes

# 226
krisko6699  и аз бях и на БхС и ФМ при Максим Яков, все ми казва - май ще е момиченце, това не ме ориентира никак  newsm78
Принципно не съм особенно любопитна, но вече мислим имена, оглеждаме се за количка и все изниква въпроса за пол, от там и за цвят.Разбира се, нищо не е миродавно и не съм човек традиционалист, и момченце да имам бих му сложила розова блузка, модерно е, но розова количка примерно....по-скоро ще ме дразнят въпросите - момиченце ли е ????

CabuHka  много хубаво правиш, чаша вино или бира по-никакъв начин не вреди - питала съм още по време на зачеването Лекари и сестри  Wink  Laughing dance

# 227
  • Бургас
А, въпросите Момче ли е? не подминаха и моето дете, макар да е във вишнева количка и с розово одеалце  Mr. Green Но пък много ми хареса как изглежда в синьо и редовно я обличам с нещо синичко  Mr. Green тя и свеки беше й купила 2 сини бодита /това май е единственото от нея/

# 228
Благодаря за мнението!
А в Девата ли роди? Колко време те държаха след секцио?

Да в Дева Мария ми беше секциото. Престоят ти там е пет пълни нощувки

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 17:50 от tania_burgas

# 229
Привет и от мен!   bouquet
Гледам обсъждате винцето, още отначало четях една книга (мой набор от 87г.), та пишеше, че може да се пие по 1-2 чаши вино, а бирата била двойно по-слаба, но пък 3-4 чаши бира ми се струва множко  #Crazy
Вече малко по-малко събираме нещата за бебо, днес му купих спален комплект  newsm44. До момента всичко е в синичко, та си викам от тук нататък само в други цветове  Whistling

# 230
Аз засега купувам в беличко  Laughing
Хм, ще се изкуша сигурно ще отида следващия месец на видеозон, но .... едва ли ще повярвам на 100 %, защото досега не съм чула някакво категорично мнение......
На вас от прегледите на ЖК в кой месец ви казаха пола ? Rolling Eyes

# 231
  • Бургас
На мен от ЖК мисля ми казаха в началото на 7 или 8 месец, по-рано -  не  Laughing

# 232
  • Across the Multiverse
Здравейте, момичета!
Записвам се да ви следя, доизчетох предната темичка, но за тази си признавам, че нямам време. Благодаря на всички за честитките и хубавите пожелания! Да ви се връщат!
Само на кратичко ще споделя, че при мен нещата минаха без забележки засега, бебката е невероятно сладка и послушна пу-пу Wink Вече обаче имаме колики и е малко по-неспокойна, но се ядва положението. Когато имам време ще споделя по-подробно (ако някой го интересува разбира се Simple Smile ), а ако някой нещо иска да пита междувременно- вече ще гледам да чета по-редовно и да отговоря.
Успех на тези на които им престои раждане тези дни и стиснати плачета!
Поздрави на всички!
  bouquet

# 233

Със сина ми в средата на 4-тия месец, а с девойката към края на 5тия. Мойте деца май не са от срамежливите и не се крият много, много Laughing

Suzito85 това със стикерите ми звучи много интересно, почвам да се ровя и да търся, досега не бях чувала за тях.

# 234
да ви попитам нямам апетит,ама никакъв,днес в 2 и нещо хапнах за ''закуска'',филия и половина с манджа и това е,нищо не ми се яде  дайте съвет какво да правя,все пак и бебка трябва да се храни

# 235
Gigito -  с нетърпение очаквам подробния ти разказ  Hug
sexylove86  - Извинявам се, не съм забелязала , че вече сте на 11 дни  Grinning Hug
В тоя случай немога да давам съвети аз  Rolling Eyes но съм сигурна, че много мами с опит ще се включат  Wink

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 18:09 от sunnynevi

# 236
  • Бургас
да ви попитам нямам апетит,ама никакъв,днес в 2 и нещо хапнах за ''закуска'',филия и половина с манджа и това е,нищо не ми се яде  дайте съвет какво да правя,все пак и бебка трябва да се храни

Не е задължително да се тъпчеш, за да имаш кърма. Хапвай леки храни, повече протеини, кисело мляко, сладичко за кърмата и мнооого течности! Иначе имаш нужда от не повече от 600 калории повече от нормалното на ден.

# 237
  • Бургас
Съни, тя сексилав роди вече  Laughing , не е от отбора на бременните Simple Smile
А що се отнася до апетита и аз нямах такъв след раждането, но насила хапвах супички по малко, нещо готвено, сила и енергия си трябва на организма след раждането.

# 238
Забелязах аз и се поправих вече  Joy Embarassed Заспала, ми то от ниския хемоглобин, пълна мъгла, разсеяност и мързел, казват го хората  Joy Joy Joy

# 239
  • Където морето целува небето...

На ЖК ми казаха пола още в 17та-18та седмица, а после се потвърди на 4Д. От там нататък всеки път на ЖК ми потвърждават. Е, ако сега излезе мома ще се гръмна  Simple Smile

Suzito85 това със стикерите ми звучи много интересно, почвам да се ровя и да търся, досега не бях чувала за тях.

Ох, имаше и много сладки кръгли с надпис "It's a a boy" и "It's a girl" съответно в синичко и розово, ама в кой сайт ги гледах идея нямам  newsm78. За никъде не съм с този бременски мозък  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт