Бургаски мамчета - 7 - ма тема

• 31 324
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Мисля, че тук е мястото на тази информация Wink
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=848068

# 586
И аз искам скоро да си спретнем срещичка, ама кога...

# 587
  • Бургас
И аз към срещичката  Hug

Чуя ли за излизане и съм първа кипра  Crazy

# 588
Аз предлагам да изсъхне и да се организираме /дано стане до средата на тоя месец/.

# 589
Мами, пак съм аз с моите въпроси  newsm03 - откъде си купихте сутиени за кърмачки?, че в това време хич не ми се обикаля, а събота  сме я предвидили за покупки

# 590
  • Където морето целува небето...
Мами, пак съм аз с моите въпроси  newsm03 - откъде си купихте сутиени за кърмачки?, че в това време хич не ми се обикаля, а събота  сме я предвидили за покупки

От "Конти" и е уникален. Много съм доволна, но магазинът вече го няма  Sad. Пробвай в някой друг магазин за бременни - примерно на подлеза на операта.

# 591
То и в подлеза го няма вече  Crossing Arms

# 592

в магазин слон балон в славейков има - http://slonbalonbg.com/

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 17:58 от tania_burgas

# 593
В безистен-а има магазин за бременни и там може да видиш!

# 594
  • Burgas, Bulgaria
Ниа добре дошли у дома  Heart Eyes
Много ми е хубаво като ви чета -до вчера с тумбаците ,а вече и мами .....странно и много приятно чувство  Hug Hug Hug

# 595
Времето доста бързо минава. Аз като се сетя кога треперихме първите седмици, а вече съм почти в 8-мия месец Simple Smile

# 596
И в Хиполенд има

# 597
  • Бургас
Виж в МОЛ-а в ДМ и в мадъркеър.

# 598
Сутиен за кърмачки имам и от Конти и от Хиполенд, този от Конти издържа месец и половина, целия се разкъса, но си купих пак същия, доволна съм. Другия от Хиполенд е здрав още, но подплънките много се разместват. От Конти е по-еластичен някакси и не мърдат подплънките.
 И аз съм за срещичка като се оправи времето, ама така като гледам традицията всички срещи да са в Славейков, ще ми е трудно придвижването до там

# 599
  • Бургас
Лелееее, каква снежна разходка си направихме днеска с малката. Понеже нашия разсеян тати сложил летния кош с лицето на малката напред /а тя е още малка за това/, та си излизахме с новородения кош /щото сръчната й майка не успя да закрепи другия докато детето ревеше до посиняване увито е космонавта. Та така, още на стълбите беше дълбоко заспала, та дори не усети дъждобрана като й сложих. После се налюбувахме на страхотните снежинки ... за първи път виждам такива снежинки - ясно изразени като нарисувани  Mr. Green брей вместо да ставам по-зряла, аз се вдетенявам. Та сега спи от 23 часа, а аз се наслаждавам на спокойната нощ, а утре пак ще рева, че съм недоспала  Mr. Green

Сутиени за кърмачки имам 4 и всичките ми струват по 6 лв от един магазин за бельо на ул. Македония до магазин Тема. Не са мръднали, предвид факта, че едва спяват да изсъхнат  Mr. Green

Колан си взех от аптеката /точно този, който фармацевтите наричат медицински, за след всякакви коремни интервенции/ за 4 лева зад паркинга на новия БСУ и го подарявам безвъзмездно на който го поиска, 4 размер е, но не помня това какви обиколки беше.

Палома, Ниа, добре дошли и по-малко тежки нощи!

Общи условия

Активация на акаунт