Бургаски мамчета - 7 - ма тема

• 30 781
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Sexylove, важното е че всичко е с хубав край. Сега се радвай на малката и не се сещай за лошото.  Hug

# 121
Sexylove, важното е че всичко е с хубав край. Сега се радвай на малката и не се сещай за лошото.  Hug
   Присъединявам се към казаното Simple Smile
 към темата - на 26г /почти/  втора бременност, термин за 06.06.2012г.

# 122
  • Бургас
jelli, калеева тинктура може да пиеш,азпиех всеки ден по 20-30 капки в чая, даже и сега като кърмя понякога пия, но внимавам, че меда го водят алерген и ме е страх малко..

# 123
  • Бургас
Добро утро, мами!

Явно спите по това време още Simple Smile
При мен няма никакви признаци за скорошно раждане, така че съм си тук и си чакам  Laughing , както и всички около мен  Crazy
На майка ми вчера някаква позната й звъняла по телефона и на нея й се сторило, че съм аз и получила сърцебиене ooooh! Не смея да звъня вече на никого, чакам на мен да ми звъннат  Wink
Честит Атанасовден на всички, които празнуват днес!Бъдете живи и здрави!

# 124
Добро утро Simple Smile
Шоколадово бонбонче, стискам ти и 4-те палеца, които имам  Hug
Пожелавам ти съвсем скоро да си гушнеш едно малко розово, пухено бебче  Hug
Аз все още съм болна... с ужасни полепи по гърлото, едвам преглъщам ама ще се оправя Simple Smile
Лек ден на всички, и стойте на топличко, че на вън е доста студено Simple Smile Hug

# 125
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
Шоколадово бонбонче, стискам ти и 4-те палеца, които имам  Hug
Пожелавам ти съвсем скоро да си гушнеш едно малко розово, пухено бебче  Hug
Аз все още съм болна... с ужасни полепи по гърлото, едвам преглъщам ама ще се оправя Simple Smile
Лек ден на всички, и стойте на топличко, че на вън е доста студено Simple Smile Hug
Благодаря!  Hug
А за налепите можеш да се опиташ с клечка и сода да си ги пообереш, че хич не е хубаво да ги има.Имаш ли температура?Хайде, дано скоро се оправиш.Пръскай Тантум Верде, смучи и "Прополки" /доста помагат/.

# 126
Добро утро, момичета!

Шоколадово бонбонче, хайде то не остана! Стискам ти палците и на двете ръце всичко да мине бързо.

stefani.d, бързо оздравяване! И аз още се влача с хремата, ама ще мине и това.

sexylove86, честита рожба! Важното е, че всичко вече е добре!

Честито на всички, които днес празнуват!  bouquet

# 127
  • На морето!
Добро утро и от мен!
Сексилов,радвам се, че се разписа! Мислихме те. При кой родив крайна сметка?
За налепи препоръчвам гаргара с кола, сваля всичко и след това прополки или нищо друго, което да успкои гърлото.

# 128
Бонбонче, май ние двете сме наред, да видим кой бебок ще изпревари?
Стискам ти плаци:))

# 129
родих при Миринчев,с акушерка Петрова мисля но не съм 100 % сигурна,пъпчето е вързано от Алексиева
искам да се похваля че бебка ми е много кротка само спи и яде,даже на последното кърмене само се размрънка,дадох цица и засука без да се събуди,снощи спинка и над 4 часа без събуждане,а колко  ми е сладка заслужаваха си 9 месеца чакане

# 130
Добро утро, бургаски мами!
Вижте с каква хубава новина изпратиха вчерашния ден мама Яна и татко Милен Вълчеви от Бургас.

ЦЪК  baby_neutral

Пожелавам ви щастливо раждане!    bouquet

# 131
Брей три дни съм без компютър и сега немога да се ориентирам от толкова много нови мамчета.Добре дошли на новорлисъединилите се и лека бременност желая. Peace
Само да кожа тук на Сексилав,че кутията й е пълна и немога да й пиша във връзка с поисканото присъединяване към фейсгрупата ни.Имам още две поискани покани и до час ще ги обработя. Laughing
Надявах се на родени бебчета,ама нищо-предстои. Laughing

# 132
Ахахахаха, deyzi, айде от кога те чакаме. Вече ми е мъчно. Много ти благодаря за пеленката и шапката - много са сладки.  Hug

# 133
deyzi, в колко часа излезе от прегледа в понеделник... все си мисля, че ти беше момичето преди мен Simple Smile

# 134
изпразних я  Peace

Общи условия

Активация на акаунт