Бургаски мамчета - 7 - ма тема

• 30 780
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Ахахахаха, deyzi, айде от кога те чакаме. Вече ми е мъчно. Много ти благодаря за пеленката и шапката - много са сладки.  Hug
За мен беше удоволствие да изплета пеленка за твоята госпожица. HugОстана да дам техните на Краси и Ели. Peace
deyzi, в колко часа излезе от прегледа в понеделник... все си мисля, че ти беше момичето преди мен Simple Smile
Знам ли?Часът ми беше от 8,а ти беше в 8.40ч нали?Иначе и на мен Миринчев ми се извини,че ще се наложи заради местенето му в новия кабинет от февруари да си взема направление №11 от ЛЛ за преизбор но с моя термин може и да не се наложи.Иначе при мен всичко е наред,качени килограми  от началото на бременността 10,кръвно 120 на 80,всичко с бебе,плацента,води е ОК(не се коментира подробно разбира се,само е ясно,че всичко е наред).Този път питах за размерите на бебето и едва измъкнах извън дежурното отговаря си на г.с,че е над 3кг. CrazyПусна ми пак ПКК и хемоглобина ми не е мръднал особено-108 е но пък аз общо съм пила на своя глава само 10дни желязо.Следващата ми консултация е на 27-ми.Ходих и на запис на тоновете в МБАЛ и как пък точно се падна отзи арменец с К(трудно ми е името му).Ужасен е.Приемаха момиче за преносване и майката се оплака,че Ангелов си е поискал пари.Направо ме отказаха съвсем да раждам там.Но пък акушерката беше страхотна,много мила.
ОК,ще ти пиша като наваксам с февруарската темичка. Peace

# 136
А защо се мести, каза ли ти?
Мен ме беше срам да попитам... аз съм много стресната по принцип и като ми кажат нещо да правя само казвам "Да, добре" без да питам защо  Mr. Green
Разбрах, че се мести, защото и на мене ми поиска това направление номер 11, но не разбрах защо...

# 137
Здравейте момичета! Добре дошли на новите мами и от мен! Момичета вие как сте с хемоглобина? Моят беше паднал на 90 - пих Тотема и после Феро Фолгама на шести януари бях на консултация и беше 109 и док ми каза да си доизпия Феро Фолгамата и после почивка, ама няколко пъти ми се случва особено сутрин да ми става лошо - меря кръвното - добре горна граница малко под 120 , а долна малко под 80 , въпреки че на консултацията кръвното ми беше 127/ 80  и според док . е високо - каза ми нищо солено , никакви туршии /не че много ги ям де / , нищо кисело. Аз по принцип съм с ниско кръвно но все си мисля , че 120/80 е нормално нали? Та да не би това прилошаване да е от хемоглобина  - пак да е паднал?? Е лек ден на всички ви!deyzi може ли присъединяване към фейсгрупичката ви?

# 138
И моето кръвно е 120/80 и док ми казва, че е нормално.

# 139
Моето е 90/60, хемоглобина 104... ама чак след 1-ви ще ходя при док...

# 140
То и аз съм чак на шести февруари на ЖК ама ме е страх да не падне още до тогава, защото вече нищо не пия. Старая се да хапвам повечко червено цвекло ама и то омръзва.

# 141
Момичета, какво ви е мнението за д-р Драгнева?
Налага ми се днес да посетя Девата, понеже моя АГ е отпуска, а трябва някои да ме прегледа, понеже имам оплаквания...
казаха ми, че до 19ч. е Драгнева, от 20ч. е Дорийска и се чудя при кой да отида. Дали има значение?

# 142
Аз не мога да ти дам съвет. Не съм ходила нито при едната, нито при другата.

# 143
Момичета, какво ви е мнението за д-р Драгнева?
Налага ми се днес да посетя Девата, понеже моя АГ е отпуска, а трябва някои да ме прегледа, понеже имам оплаквания...
казаха ми, че до 19ч. е Драгнева, от 20ч. е Дорийска и се чудя при кой да отида. Дали има значение?

По-добре отиди при Драгнева. Аз поне така щях да направя, но избора си е разбира се твой.

# 144
Не съм ходила нито при Драгнева нито при Дорийска но от това което съм чувала за двете аз ако бях на твое място бих отишла при Драгнева!

# 145
Значи отивам при Драгнева днес...тъкмо и времето,  в което тя е на смяна ми е по-удобно. Благодаря ви Simple Smile

# 146
Значи отивам при Драгнева днес...тъкмо и времето,  в което тя е на смяна ми е по-удобно. Благодаря ви Simple Smile
Била съм и пациент,като цяло за следене на бременност и раждане съм доволна,виж за други проблеми съм с особено мнение.За Дорийска не мога да говоря от личен опит,общо взето само лоши неща съм запомнила за нея.
То и аз съм чак на шести февруари на ЖК ама ме е страх да не падне още до тогава, защото вече нищо не пия. Старая се да хапвам повечко червено цвекло ама и то омръзва.
Само с храна няма да стане.А при продължителен прием на желязо без особен редултат би трябвало да те пратят при хематолог,защото може да има друга причина за ниския хумоглобин.Относно кръвното това,което съм чувала,че за нормално в конкретният случай се приема до граници ненадвишаващи с 20-30-на единици нормалното кръвно за жената преди бременността,т.е моето както по принцип е 90 на 60,а сега е 120 на 80 и ОК.
За групата във Фейса,трябва да ми пишеш като лично съобщение тук как да те открия,за да ти пратя покана.
Моето е 90/60, хемоглобина 104... ама чак след 1-ви ще ходя при док...
На теб изписа ли ти желязо Миринчев?А що се отнася до местенето на практиката му той ме предупреди още преди Нова година но честно казано не ме интересува каква е причината за местенето му.

# 147
На теб изписа ли ти желязо Миринчев?А що се отнася до местенето на практиката му той ме предупреди още преди Нова година но честно казано не ме интересува каква е причината за местенето му.
Още не е видял резултатите.. каза да му ги занеса след първи като отида при него...
Мене малко ме бърка местенето му... защото заради него искам да раждам в ОБ, не че болницата страшно много ме привлича... И ако той не е там... всичко се променя...

# 148
Още не е видял резултатите.. каза да му ги занеса след първи като отида при него...
Мене малко ме бърка местенето му... защото заради него искам да раждам в ОБ, не че болницата страшно много ме привлича... И ако той не е там... всичко се променя...
Чакай сега-той си мести практиката от МЦ "Н.Чудотворец" в МЦ в Зорница не е казал,че напуска Окръжна болнца. ThinkingИ според мен нещо не си разбрала относно това кога да му занесеш резултатите от изследванията,на мен внаги ми казва като са готови да го пътърся по телефона или да ги занеса в кабинета(така правят и други негови пациентки).До първи има много време и моя съвет е да му ги покажеш сега в петък когато му е най-близката консултация.

# 149
За местенето не съм разбрала... дори не знам какво значи - да си премести практиката... както и да е...
Но за изследванията, на мен винаги ми казва следващия път да му ги занеса, за да не пътувам постоянно... а и сега ми каза изобщо да не ставам от леглото...

Общи условия

Активация на акаунт