Бургаски мамчета - 7 - ма тема

• 30 764
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Jelly, а термина ти кога е? За клеева тинктура незнам, но знам, че пихме сребърна вода - нея може и превантивно да си я пиеш, а също и в носа се слага, ако имаш хрема. Прополки за гърлото може да се смучат. Мед и лимон също Simple Smile

# 106
термина - 21 юли

Сега ще се разчета из нета за клеевата тинктура значи...ако не става, ще купя сребърна вода.

Шоколадово бонбонче , понеже попита за Златев да кажа и аз... до сега съм била 3-4 пъти при него на ЖК, за попълване на документи, даване на направления, болнични и т.н. е супер, но да ми следи сериозно бременността не бих му се доверила. Вадиш му думите с ченгел от устата, та даже и тогава не му се разбира много. Реших, че при него ще ходя само документално да ми води нещата, иначе разчитам изцяло на Попов за сериозните неща.

# 107
  • Бургас
Светле, супер, че можеш да си работиш от вкъщи Simple Smile Изчерпателно инфо си дала за себе си, мерси Simple Smile
Жели, разбира се, споделяй и ти впечатления.И аз като бях при Златев, ако не го питах нещо, не беше кой знае колко многословен.Само дето всеки път ми се караше за килограмите, ама аз тогава тръгнах и от друг старт, та наистина не ми се отразяваха добре.
А за Попов две мнения няма, всички му се доверяват, но човека си го заслужава с изчерпателността и старанието по време на преглед Simple Smile
А относно настинка, хрема, болящо или раздразнено гърло, може да се приемат "Прополки", чай с мед /който се взема отделно в пластмасова лъжичка, а не се слага в горещия чай/ и изстискан лимон, както и "тантум верде" са разрешени при бременност.За клеевата тинктура не знам как стои въпроса по време на бременност.И все пак консултацията с гинеколог или джи пи е задължителна.

# 108
хехе, значи да очаквам да почне да ми се кара за кг...че аз не почвам от никак малко...

Ще се консултирам и с лекар за лекарствата, благодаря ви за препоръките Simple Smile

# 109
Здравейте мамчета Simple Smile
писала съм много рядко, но ви черта редовно...
Искам да ви попитам за мнение... в 13г.с. съм и до сега не съм имала почти никакви неразположения, повръщания, болки и т.н... от 2 дена обаче почти постоянно ме боли корема, първо долу ниско (като преди цикъл), а вчера целия корем... днес е малко по-добре положението, но Попов каза, че ако продължи да ме боли това не е нормално (особено целия корем/стомах) и да си хващам багажчето за болницата...
някоя от вас да е имала подобни симптоми? При последния преглед преди 2седм. всичко беше наред с плацента и бебчо и малко съм се притеснила. Не ме боли единствено когато съм легнала.
Дано се размине и всичко е наред  Praynig

Jelly, Попов не ти ли предложи да те прегледа? Най-добре да те види утре примерно и той да ти каже дали си за болница или не. А дотогава лежи - добре е, че като легнеш ти минава.

# 110
alexa_ , разбрахме се с Попов да му звънна днес да кажа какво е било състоянието ми... така че след малко ще звъня и ще искам да ми даде час да ме прегледа за всеки случай. Днес съм доста по-добре относно болките в корема, но пък нещо настинка/грип почва да ме гони...

# 111
Ризова беше при мен през целия 3 ти етап- изгонването, когато реално би имало нужда от лекар. По време на разкритието имах постоянно присъствие на акушерка, която после изроди Вера- никога няма да спра да ги хваля и двете- на тях дължа бързото и леко раждане.
Пъпната врър срязах аз- с малко носталгия и с вълнение, веднага след ражането. Дадоха ми я ведага, след задължителния преглед- опакована и чиста.

Мерси за инфото   bouquet Това със срязването на пъпната връв ме хвърли в размисъл ..  Crazy

# 112
  • Където морето целува небето...
Добре дошли на новите мамчета ( вече незнам на кои казах и на кои не). И аз се радвам, че има много нови попълнения. Момичета заповядайте на следващата ни среща, че нашите редици почнаха да оредяват.
За болестите - Бонбончето го е казала доста изчерпателно.
jelly мина ли на преглед?
alexa_ от моя приятелка родила при Ризова знам, че на нея и е практика и се кефи да дава на майките сами да прережат пъпната връв. Момичето беше страшно развълнувано от това, тъй като е било придружено и с много мили думи и пожелание  Simple Smile

Аз си взех болничният и от другата седмица тръгвам на тонове. С някой говорихме, че имало такса за 45 дневният  newsm78. Да ви кажа, че не ми взеха нищо.

# 113
  • На морето!
alexa_ от моя приятелка родила при Ризова знам, че на нея и е практика и се кефи да дава на майките сами да прережат пъпната връв. Момичето беше страшно развълнувано от това, тъй като е било придружено и с много мили думи и пожелание  Simple Smile
Наистина е мн вълнуващо! А Ризова през цялото време беше мн мила- мокреше ми лицето, вдъхваше ми кураж и се обръщаше към мен с "Рени, миличка"

# 114
Извинявам се...само да помоля alexa_ да си изпразни малко кутията, че не мога да и пиша ЛС.

# 115
Извинявам се...само да помоля alexa_ да си изпразни малко кутията, че не мога да и пиша ЛС.

готово  Peace

# 116
Добре дошли на новите мамчета ( вече незнам на кои казах и на кои не). И аз се радвам, че има много нови попълнения. Момичета заповядайте на следващата ни среща, че нашите редици почнаха да оредяват.

Е спокойно това е временно явление надявам се. След това пак ще сме в пълен състав, но вече с количките  newsm44. Как ще пълним морската градина  newsm44

# 117
добър вечер мами
честито на всички  обебели се мами,да са им живи и здрави съкровищата

влизам да разкажа за моето раждане
бях ви писала последно че се върнахме от болницата,изчакахме контракциите ми да станат на 10 мин.и  тръгнахме обратно( след няколко часа),приеха ме,като доктора който ме беше върнал сутринта ми каза че си въобразявам че имам контракции #Crazy #Crazy #Crazy ,настаниха ме сама в една стая да чакам сутринта да ми сложат системи,дойде другата смяна,контракциите ми станаха на 5 мин. и ми изтекоха водите,сложиха ми системите,оттам вече всичко стана много бързо,и в 1.35 родих,но малката не изплака.Беше нагълтала течности и на 5 мин. вече беше в кувиоз(благодарение на професионализма да д-р Маргарита Димитрова) около 7 часа бебка вече е била на самостоятелно дишане под О2 палатка,след 2 дни ми я дадоха,засука ок 1 път,беше на антибиотици и затова стояхме 7 дни в болницата
вече сме добре,в къщи от вчера,преди малко я къпахме,и сега спинка като ангелче
не пожелавам на никого това което преживяхме ние,добре че има и доктори който знаят какво правят и ми върнаха живота на детето

# 118
  • Бургас
Сексилав, радвам се, че се разписахте и че всичко е минало благополучно, слава Богу!Нацелувай и нагушкай малката шушулка от нас!  Hug
Сега се радвайте семейно на бебка и нека има само спокойствие и радост!
Лека вечер!

# 119
мерси бонбонче

Общи условия

Активация на акаунт