Бургаски мамчета - 7 - ма тема

• 30 757
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мамчета Simple Smile
писала съм много рядко, но ви черта редовно...
Искам да ви попитам за мнение... в 13г.с. съм и до сега не съм имала почти никакви неразположения, повръщания, болки и т.н... от 2 дена обаче почти постоянно ме боли корема, първо долу ниско (като преди цикъл), а вчера целия корем... днес е малко по-добре положението, но Попов каза, че ако продължи да ме боли това не е нормално (особено целия корем/стомах) и да си хващам багажчето за болницата...
някоя от вас да е имала подобни симптоми? При последния преглед преди 2седм. всичко беше наред с плацента и бебчо и малко съм се притеснила. Не ме боли единствено когато съм легнала.
Дано се размине и всичко е наред  Praynig

Януари , благодаря ти за разказа! Беше много вълнуващо да го чета, макар и да не ти е било лесно. Слава на Бога, че в крайна сметка всичко е наред и с бебето сте добре Simple Smile

# 91
  • Където морето целува небето...
krisko6699 много лошо, че от толкова рано са те хванали киселините. Аз пробвам вече с каквото се сетите, но всичко е временно. Талцит взимам ама той помага за кратко и пак се почва. Млякото даже по-малко ми помага от него. Само внимавай с прясното мляко, че сваля хемоглобина. Ако по принцип ти е нисък внимавай! Да ви кажа честно на мен содата най ми помага и прибягвам по някога и до нея.
jelly бих отишла на преглед на твое място (от личен опит го казвам). Моите проблеми почнаха точно в 13та седмица, но няма да ти казвам за да не те плаша. По-добре отиди някъде да те видят!

Аз трябва да се измъкна от нас и да отида да си взема 45 дневният болничен... Вече му виждам края и ме почва голямото шубе  Mr. Green

# 92
jelly аз бях така в началото но всичко беше за не повече от 4-5 дена и от самосебе си изчезна доктора ми каза че просто матката се уголемява и да не се притеснявам .След това пак какви ли не усещания съм имала все едно  бебето ме щипе  Embarassed (незнам как да го обясня по друг начин) когато се изморя малко а то били сухожилия или нещо такова.
Дано не е нещо сериозно

# 93
и моята кръсничка ми каза че ми е рано още за киселини ......... но за мой ужас имам и то ужасни нито топло нито студено мляко ми помага. всичко ми е в нормата за сега и се чуваствам добре малко килограмите ме притесняват +10 ама ни се яде какво ли не 22-ра седмица май са много а ?
Мисля че е най-добре позитивното мислене и че това ни кара да се чувстваме добре така че повече усмивки на пук на всичко Hug

# 94
  • На морето!
Пиша от тел., така че ако има някакви грешки- сори.
Ризова беше при мен през целия 3 ти етап- изгонването, когато реално би имало нужда от лекар. По време на разкритието имах постоянно присъствие на акушерка, която после изроди Вера- никога няма да спра да ги хваля и двете- на тях дължа бързото и леко раждане.
Пъпната врър срязах аз- с малко носталгия и с вълнение, веднага след ражането. Дадоха ми я ведага, след задължителния преглед- опакована и чиста.

# 95
Мисля все пак днес да се обадя на доктора да се видим, че да ми е по-спокойно....

krisko6699 - пробвала ли си спрайт за киселините?

# 96
  • Бургас
Здравейте! Следя ви от много време и най-накрая се престраших да се представя! Казвам се Светлана на 23, първа бременност!

# 97
Svetlenceto, добре дошла в клуба Simple Smile. При кого си на ЖК, до момента как ти протича бременността, пол знаете ли? Ако искаш да те впишем в първата страничка прати лично съобщение на tania_burgas - ник, коя бременност ти е, доктор, при когото се следиш, пол на бебето, ако го знаете и термин на раждане Simple Smile

# 98
  • Бургас
Сабинка, на ЖК съм при д-р Златев, бременността протича добре, чакам първите ритничета скоро. На 20-ти съм на ФМ в Девата и се надявам тогава да разберем пола. А термина ми е на 21-ви юни - моят рожден ден Simple Smile

# 99
хаххаха еее чуден подарък ще имаш за рожденния ден браво

# 100
Simple Smile много сладък подарък ще имаш дали за РД или пред това няма значение. А ще чакаме на 20ти да кажеш как е минала ФМ и знае ли се нещо вече? А ти какво искаш да е?

# 101
Добре дошла и на svetlenceto - сред нас. Ще те впиша в началната страница:).  Ехххххх камк се радвам, е има вече толкова много мами. Лека бременност им пожелавам:)

# 102
  • Бургас
Светленце, добре дошла  Simple Smile !Вече са те поразпитали за общо инфо, а аз да те питам доволна ли си от Златев?Питам, защото аз бях при него с първата бременност.Колко често се гледате на ехо, колко често ти пуска изследвания?А сега при кого от Девата си решила да ходиш на ФМ?А работиш ли?
 И аз се радвам, че толкова нови мами се разписаха, дано да продължават да се отчитат така и занапред!

# 103
  • Бургас
Много ви благодаря за топлото посрещане! Много сте мили!
На ФМ съм при Ризова, вече бях веднъж при нея и съм доволна за сега. А Златев е голям шемет, ако не го попиташ, нищичко няма да ти каже, но е много внимателен и всеки път ме гледа на видеозон. Изследвания ми пусна 2-пъти, един път в началото и сега пак.
Сабинка, много искам момченце, даже понякога се чувствам виновна, че толкова много искам, но и момиче да е пак ще съм безкрайно щастлива Simple Smile
Бонбонче, работя, но от вкъщи. занимавам се с реклама по Интернет.
Надявам се да съм успяла да отговоря на всички въпроси  Hug

# 104
svetlenceto - добре дошла Simple Smile
то не, че и аз не съм нова де, ама все пак да те поздравя, хехе Simple Smile

Момичета, знаете ли дали може да се пие клеева тинктура по време на бременност? Нещо май се разболявам и се чудя какво да пия...

а за първа страничка - аз съм на 28год., първа бременност, ЖК ми е Златев, но разчитам на Попов за следене на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт