вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 631
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Това не е вярно,че собствените мигли не пострадват.
Аз имах хубави мигли,но преди 2 години за една сватба,гримьорката ми залепи на снопчета,само за самия грим.Но аз толкова се харесах,че ги оставих няколко дни.След това пак отидох,пак ги оставих 1 седмица.
И забелязах как моите мигли се промениха и вече не бяха същите,дори и 1 година след това.
След това си сложих и 3д мигли-4 пъти и това вече тотално довърши моите.Не са Ок сега-къси,редки,не са извити както преди....Мажа ги всяка вечер с рициново масло,купено от аптека за лев и нещо.Дали изобщо има ефект се чудя. newsm78

# 331
Това не е вярно,че собствените мигли не пострадват.
Аз имах хубави мигли,но преди 2 години за една сватба,гримьорката ми залепи на снопчета,само за самия грим.Но аз толкова се харесах,че ги оставих няколко дни.След това пак отидох,пак ги оставих 1 седмица.
И забелязах как моите мигли се промениха и вече не бяха същите,дори и 1 година след това.
След това си сложих и 3д мигли-4 пъти и това вече тотално довърши моите.Не са Ок сега-къси,редки,не са извити както преди....Мажа ги всяка вечер с рициново масло,купено от аптека за лев и нещо.Дали изобщо има ефект се чудя. newsm78

Аз и преди съм писала. Това в аптеката и това от Биофетиш нямат нищо общо. С второто видях ефект много бързо.

# 332
Ох, Даяна, не знам какво да ти кажа. Уж за хубаво, пък май сме окепазили работата. Спокойно, вярвам, че ще ни се възстановят. Просто се изисква време. Говорих с една приятелка, тя каза, че за месец за и се върнали в първоначалния си вид. Така че да се надяваме, че и нашите ще се възстановят. На мен вече ми е време за поддръжка, но смятам да и звънна и да се разберем за час за сваляне. Красиви са, но някак за постоянно - говоря година примерно, не се възприемам. Хем моите не са дълги толкова, а малко повече от естествените. Успех ти желая и вярвам, че ще имаш предишните си мигли! 🌷

# 333
  • София
Благодаря ти, strawberry*,дано се възстановят! Hug
При мен минаха вече почти 3 месеца,но нямат нищо общо с преди Sad
Честно казано мисля,че миглите си заслужава да се слагат,ако човек може да ги търпи и може да е постоянно с тях,но ако ще ги носи няколко месеца само,няма смисъл да уврежда своите. Peace
El_83,може би си права за маслото.И аз не вярвам масло от 1 лв. да е хубаво масло и да помага. Naughty
Маникюристката ми ми каза,че на нея и помогнало,но.....на мен не помага,както и на теб.
Ще поръчам може би това на Биофетиш.

# 334
Винаги съм искала да имам мигли като от рекламите за спирали,затова сложих първо и доста дълги.На следващите поддръжки слагах по-къси.
Както казах,първата седмица са страхотни,ако нямате големи претенции,може да изкарате и 2 седмици.След това вече са за смяна.Изкарах няколко месеца(затова и мн,мн не се повредиха) и ги махнах.Ползвам Ревиталаш,сутрин и вечер като мажа в корените и по самите дължини на миглите.

Вече забелязвам ефект,но ще купя и рициново масло по ваши препоръки.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 20:25 от Beautyholicа

# 335
  • София
И аз се харесвам с мигли,мнооого.Трудно взех решението да ги махна,но наистина не са за мен.Не мога да ги търпя,дразнят ме и т.н.Вече обясних в по-преден мой пост причините да ги махна.
Сега си мисля,от къде да си поръчам качествено рициново масло?
El_83 спомен,че е доволна от Биофетиш.В момента чета темата за маслата във форума и гледам,че и доста други се споменават като добри.И  с една дума се чудя от къде да си купя. newsm78

# 336
Аз нямам чувство, че ми пречат. И лицето успявам да си мия добре, никога не съм носила очна линия например, така че и това не е проблем. Единствено на моменти ме дразни това, че някоя мигличка боцка, насълзяват ти се очите и разни такива неприятности. Като цяло ми се къса сърцето, сутрин като видя по възглавница някоя. Даже веднъж видях две, което означава, че автоматично са паднали и две мои. Може би ще си постоя още няколко месеца с тях, защото ме е страх какво се случва с моите...

# 337
И аз се мажа с рициново масло от 3 дни, но май е рано да има резултати. А има ли значение от къде е купено рициновото масло. Аз мислих , че си е едно и също навсякъде.

# 338
  • София
Явно има разлика между маслата,и то голяма.
В своя пост,Дивиана,доста добре е обяснила разликите :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=824628.msg30406392#msg30406392
Аз повече няма да се мажа с това от аптеките,което струва левче.Едва ли има смисъл от него.
Ох,като се замисля и колко пъти съм мазала косата си с масла на Икаров.....Било е губене на време..
Аз май ще си поръчам от Биофетиш.От Зоя има и доста разочаровани вече.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 12:00 от Даяна1111

# 339
И мойто е за 1 левче от аптеката:grinning:

# 340
  • София
Аз направо го изхвърлям Laughing
Ревиталаш не искам да ползвам,защото преdполагам,че действието му е подобно на това на Si lash.
Ползвах го още преди да си сложа мигли,но забелязах,че от него на дължина растат,но обема не мърда(като избуели стоят)и този ефект не ми е красив.Не ми е чак толкова важна дължината,колкото гъстотата.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 12:00 от Даяна1111

# 341
Ами аз пък видях полза от това от аптеката. Това на биофетиш ми се видя едно тежко и лепкаво направо. Слагах около месец от него, но другото за левче си ми е фаворит. И не говоря само за това , че се въстановяват бързо, ами че от самото масло после много добре се разресват и оформят със спиралата.

# 342
Още преди 10-на години ползвах рициново на миглите за растеж.По спомени,слагах вечерно време преди лягане и на другата сутрин едва си отлепях очите.Затова й го спрях.Също помня,че не видях резултати.

# 343
  • София
Това за левче,което аз си купих от аптеката,също е мноого гъсто и лепкаво,но то явно всяко рициново масло си е такова.Ами не знам,ама аз наистина не вярвам масло за левче да е качествено.
Имам позната,която махна миглите преди 6 месеца и още не могат да се възстановят,а имаше хубави мигли.
Сега се сетих,че бях сложила преди време и на косата си от рициновото масло(не загрято),лелеле....ужас.
Повече няма да повторя процедурата... Laughing Naughty

# 344
Когато го сложиш заедно с други масла на косата, не е ужас  Laughing Много е полезно за косата.

Общи условия

Активация на акаунт