вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 638
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
Даяна според мен не бива да се робува на максимата -Колко по-скъпо, толкова по-хубаво. Магазините ако не си направят зарибяваща реклама,няма кои да им купи скъпите масла. Рициновото масло сроред мен си е рициново независимо от цената и всичко е рекламен трик. Било био масло- еххх с това био...много ви моля..... Така се правят пари!

# 346
Сега се сетих,че бях сложила преди време и на косата си от рициновото масло(не загрято),лелеле....ужас.
Повече няма да повторя процедурата... Laughing Naughty

Ел е права, не слагай само него, добави глицерин, други масла, балсам за коса - ще се отмие по-лесно

# 347
Ок тогава,и аз ще си купя и пробвам,обаче има десетки видове в магазините..как да се ориентирам кое е най-доброто?  newsm78
Гугъл рече - Jamaican Black castor oil.

# 348
аз говоря за косата, не слагай този бъркоч на миглите Simple Smile
да, ячрм твърдят, че е най-добро

# 349
  • София
Даяна според мен не бива да се робува на максимата -Колко по-скъпо, толкова по-хубаво. Магазините ако не си направят зарибяваща реклама,няма кои да им купи скъпите масла. Рициновото масло сроред мен си е рициново независимо от цената и всичко е рекламен трик. Било био масло- еххх с това био...много ви моля..... Така се правят пари!
И ти си права.Аз,определено не съм от хората,които вярват на реклами,дори напротив,много съм скептична към тях.С това био вечеее всички се побъркаха(за храни и други неща имам впредвид),а всъщност не знаят дали изобщо е био.Преди време имаше скандал с едни краставици,които се оказа,че хич не са био(сигурно помните случая).
Но има хора,които са пробвали тези масла и казват,че има видим ефект.Допускам и ефекта да е от друго,а не точно и конкретно от маслото.
Ами не знам,чудя се да го поръчвам ли newsm78

# 350
И ти си права.Аз,определено не съм от хората,които вярват на реклами,дори напротив,много съм скептична към тях.С това био вечеее всички се побъркаха(за храни и други неща имам впредвид),а всъщност не знаят дали изобщо е био.Преди време имаше скандал с едни краставици,които се оказа,че хич не са био(сигурно помните случая).
Но има хора,които са пробвали тези масла и казват,че има видим ефект.Допускам и ефекта да е от друго,а не точно и конкретно от маслото.
Ами не знам,чудя се да го поръчвам ли newsm78

Точно това е - че казват , че е био , а колко е по-различно от това в аптеките само те си знаят...Ако наистина има момичета ,които се хвалят от тези масла тогава добре, но както виждаш има и такива ,които се хвалят и от аптечното. В интернет навсякъде пише, че рициновото масло помага,но никой не пише, че то трябва да е био, да е пречистено и не знам си какво още....та май човек трябва сам да си реши и да изпробва и двете, та да се убеди в качествата.....

# 351
  • София
Не е по темата за миглите,ама аз и на косата се чудя какво масло да слагам.Дали тези масла от 3 лв от аптеката или от по-скъпите.Не ме мързи 1 път в седмицата да си правя маска с масло и жълтък и т.н,но да знам,че смисъл има,а не само да се мацотя излишно.
Скоро чух за арганово масло от 100 лв....  Shocked

# 352
Дами, темата не е за нито за масла, нито за био козметика. Моля, продължете дискусията в по-подходяща тема - според мен тази за маслата е по-удачна. Благодаря предварително!

# 353
  • София
Така е, малко се отплеснахме. Embarassed
Спирамее Simple Smile

# 354
  • Габрово
Въпросът ми е относно сгъстяване и удължаване на мигли - по метода "косъм по косъм" или 3D Russian Volume Lashes Extensions,колко време издържаха при вас?И другият ми въпрос е има ли  при свалянето им , паднат ли вашите мигли?

# 355
Аз съм с 3д от лятото и съм доволна. Ако се работи правилно да не се закачат съседни мигли не се увреждат собствените. Ходя на поддръжка на 2-3 седмици. Хубаво избери кой да ти ги сложи, има много нескопосници...

# 356
Аз съм с 5Д и ходя веднъж в месеца на поддръжка (последния път даже 5 седмици) и си имах много мигли Simple Smile. Зависи от начина на работа наистина,няма как да не паднат някои твои миглички - преди година правих почивка,и ми се бяха понакъсали(това е неизбежно) но за 2 седмици си се възстановиха напълно,мазах ги с подхранващ серум.

# 357
Здравейте, може ли да ми препоръчате салон или конкретно име, защото ще ми е за първи път?

# 358
Здравей,аз препоръчвам Lashtag - София,кв. Гоце Делчев.Hug Имат страница във ФБ-може да провериш.

# 359
  • София
Аз препоръчвам https://www.facebook.com/desislava.ilieva.10
Ходих при нея,около 5 месеца.Бях доволна,но се отказах,просто защото осъзнах,че такива мигли не са за мен.

Общи условия

Активация на акаунт