вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 659
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
И аз до този извод стигнах. Нарадвах им се за около 3-4 месеца и в момента съм супер щастлива. Гледам, че те вече почти са паднали естествено. Трябва ли да ходя да слагам някакъв разтвор при козметичката, която ми ги постави? Днес се изкуших и си сложих лека спирала на очите... Повече няма да си го причинявам на хубавите мигли. Няма посоката на естествения косъм, обръщат се, закачат се, а ако ти влезне в окото е ужасно бодене... Но пък знам, че съм пробвала и ми е минал меракът, както се казва. 😊

# 361
  • София
Според мен човек преди да опита,няма как да знае дали е за него,или не.
За някои е Ок,за други не.
Моя съвет е,-който има желание(каквото и аз съм имала),нека да си сложи,вместо да гадае,да види как се чувства и да си прецени сам. Simple Smile
При мен минаха  почти 4 месеца от свалянето,но не са като преди слагането.Сега са редки,къси и прави,без извивката,която преди имаха.Е не съм без мигли,както бях веднага след свалянето,но не са Ок. Naughty

# 362
За Пловдив да препоръчате някоя.

# 363
  • София
Колкото важно е поставянето на миглите - да не са залепени за кожата, да не са слепени една за друга, да не са сложени върху повече от една естествена мигла, да са подбрани правилно размерите на миглите, както и вида лепило - дали по-щадящо за по-чувствителни очи или пък по-агресивно - толкова е важна и експлоатацията след това - да се почистват редовно, да се сресват редовно, да не се спи върху тях, да не се играе с тях, да не се задръстват с грим, да не се дърпат или скубят, да се ползват подходящи продукти на водна основа.. Всичко има значение. Ако се изпълняват правилно условията, няма причина естествените мигли да падат принудително или да се увреждат, накъсват и пр.
Имала съм злополучно поставяне на мигли и съм си патила от нескопосници, защото съм тръгвала с наивността, че всеки се старае така, както аз. Една точка от гореизброените за поставянето да не е изпълнена правилно и проблемът е на лице. А при мен бяха сгрешени три. И то за Нова година - чудно Simple Smile. Чак сега започват да придобиват стария си вид. От друга страна, имала съм клиентки (за щастие много малко), които не успяват да свикнат с факта, че трябва да се съобразяват и грижат с новите си придобивки и буквално ги съсипват за отрицателно време, защото си карат ежедневието по старо му. Абе всичко си има значение Simple Smile

# 364
аз продължавам да правя зверска алергия от лепилото, уж е за чувствителни очи и тн .. Някой има ли идея какво мога да ползвам като упокояващ крем или капки?

# 365
    Капки Тобрадекс  Simple Smile
    Също така си превари цвят от лайка и си капвай капки с пипетка,ако и клепачите са подути - с обилно напоен памук и го изстисквай хубаво на клепачите,уникално помага.

# 366
    Моите мигли падат много. Смених моичето, но предното май-беше по-добро..

# 367
    Дано авторката да няма нищо против, че пиша в нейната тема Simple Smile
    Дами бихте ли ми препоръчали салон в София, за поставяне на мигли косъм по косъм.
    Не съм си слагала до сега, така че търся изпробвано място и добра козметичка.

# 368
    # 369
    # 370
    • София
    Дано авторката да няма нищо против, че пиша в нейната тема Simple Smile
    Дами бихте ли ми препоръчали салон в София, за поставяне на мигли косъм по косъм.
    Не съм си слагала до сега, така че търся изпробвано място и добра козметичка.
    Разбира се,че нямам против. Simple Smile
    Темата е на всички нас,за да споделяме в нея за миглите като цяло.За това кой е доволен и от кого,кой не е,кой с какво ги възстановява и т.н.  Peace
    Аз бях доволна от Деси,когато бях с мигли.
    Но някой може и да не е.Всеки има различни очаквания все пак. Simple Smile
    https://www.facebook.com/DesislavaIlievaMakeUp/
    Чувала съм добри отзиви и за тази дама:
    https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0 … 1035542689820459/

# 371
    Благодаря Даяна1111 Simple Smile

# 372
    Здравейте дами Hug
    Някоя от вас посещавала ли е Антония Стойкова в Бургас, Меден Рудник?
    Много съм се навила да сложа при нея 2Д,но малко се колебая.
    До сега не съм слагала мигли и се притеснявам от крайния резултат.

# 373
    Здравейте! Слагам мигли от 2016-а. В началото косъм по косъм и 3/5Д, от вторите съм много доволна. В един момент трябва да се прави почивка тъй като естествените мигли изтъняват доста. Смених няколко салона, повечето от които проучени или препоръчани. За съжаление наблюдавам една и съща грозна и отблъскваща тенденция при всички, и тя е, качеството на предлаганата услуга и отношението към клиента да се понижават постепенно след всяко следващо посещение - Бай Ганьо, здравей!  Обидно! Например при поддръжка: Отиваш с усмивка,  нямаш търпение. Гласуваш доверие, отделяш време и плащаш със собствените си пари, за да си тръгнеш още по-щастлив...След като изрично сме уточнили какви да бъдат миглите, се поставят различни от желанието ми, или от предишния път. След процедурата - веднага го забелязвам! Блясък, размер, извивка - Защо никой не ми каза по дяволите??? Сега трябва да се правя, че всичко е ок. Чувствам се излъгана. Като опитна мишка! Много често провеждат телефонните си разговори, било то служебни или лични, които често са с дълга продължителност, буквално върху лицето ти РАботейки. Намирам това за крайно несериозно, тъй като работят по много чувствителна и деликатна зона каквато са очите. Работят върху моите очи и моето лице!!!! Получаваш упреци и насаждане на вина, че миглите са паднали твърде бързо,  за вина от страна на козметика не се споменава дори като предположение, а след като споменеш, че е вероятно заради това че не са сложили обезмаслител последния път - МЪЛЧАНИЕ. Също така, след 2-то посещение, на очите ти се залепва едно грубо хартиено тиксо, вместо стандартния влажен и залепващ се тампон, което е супер неприятно и разликата е огромна. Според мен е редно най-малкото клиента да бъде информиран какво се прави върху лицето му или поне за промените. Като цяло целта е да се изчака малко и да се иде за пълно поставяне на миглите ест. на по-висока цена. Една от козметичките дори почти ми бръкна в окото - ами да, нали за това съм дошла, да ми бръкнете в окото Simple Smile)!!! За какво плащам в крайна сметка?! А вие как очаквате да имате работа и постоянни клиенти след като не си вършите добре работата както в началото?! Според мен, ако имаш бизнес и искаш той да оцелява не трябва да правиш компромис с качеството, което предлагаш. Обикновено сменям салона след като забележа понижаването му! Отношението също е важно ВСЕКИ ПЪТ!!!  Има много салони!

Мили дами, успех с миглите и не позволявайте да ви правят на глупави като взимат парите ви без да са ги заслужили Simple Smile !

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 20:13 от buhalcheto

# 374
    • София
    Много хубав пост! Peace

Общи условия

Активация на акаунт