вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 663
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
Страхотен пост, наистина. Аз вече съм бе мигли. Моите отдолу са по-хубави дори, отколкото очаквах. Иначе за разговори по време на процедура, на мен също ми се е случвало. А това за тиксото няма да го коментирам. Беше ми супер неприятно и при поставяне и при отлепяне. Аз си давам почивка от изкуствените мигли за неопределено време. Само като се сегя колко са твърди и как боцкат на моменти... Добре, че ги махнах. Красиво е, пеперудено е, но след това има и отрицателни неща, към които трябва да се пригодиш.

# 376
Здравейте , чудя се дали да си поръчам Магнитни мигли Лукс , някой да си е купувал или въобще да може да изкаже мнение за тях ?

# 377
Аз не бих си взела! Гледала съм клипчета единствено, според мен ако целиш обемни мигли, можеш спокойно да си слагаш и цели. Има брандове, които правят много успешно цели мигли за ежедневието.

# 378
  • София
Здравейте, може ли момичетата, които са слагали мигли косъм по косъм или някой с наблюдения да каже дали от капане на капки (тип изкуствена сълза) миглите са по-малко дълготрайни..

# 379
При мен не дадоха отражение капките.

# 380
При слагане на мигли "Косъм по косъм", освен на горните мигли, поставят ли се и на долните?

# 381
При слагане на мигли "Косъм по косъм", освен на горните мигли, поставят ли се и на долните?
същото ме попита и гаджето ми като му казах че ще си слагам мигли Smiley Grin само на горните се слага Simple Smile

# 382
И аз си сложих мигли косъм по косъм (копринени) преди 4 дни и засега много ми харесват, но като чета тази тема малко се наплаших... А уж влязох само да прочета съвети при гримиране. Поне ми стана ясно, че ще се придържам само към тъмни сенки за вечерно излизане, никакви моливи и очни линии. Simple Smile
Иначе досега не съм забелязала да пада нито една мигла, седят си супер красиво и подредено. Но не ги търкам изобщо, не слагам никакъв грим на очите, не спя с лице, забито във възглавницата и като си мия лицето не го излагам директно под течащата струя вода, ами го плискам внимателно с ръце.
Естествените ми мигли по принцип са доста дълги, но просто светли и тънки. Момичето, което ми ги правеше, само го отбеляза. Предложи ми да сложи дължина 13, каквото и да означава това, което е с една идея малко по-дълго от естествените ми. Направи ми ги гъстички (както поисках), но нито ми "тежат", нито бодат или каквото и да било друго... Час и половина отне цялата процедура, без абсолютно никакъв дискомфорт, въпреки че бях с лещи.
Аз малко импулсивно си сложих миглите, без да проучвам много много, но си мислех, че "свалянето" не е задължително... нали те си падат постепенно, заедно с естествените мигли, към които са прикрепени? И когато са приблизително еднакви на дължина, не би следвало да се вижда разлика, просто леко да оредяват? Явно скоро ще разбера как е...
Иначе прочетох много коментари за съсипани мигли и се позамислих - дали пък след дълго носене не се свиква да се виждаш с дълги, гъсти и обемни мигли и после като ги свалиш да ти се струва, че твоите са доста по-скромни? Знам ли... Искрено вярвам, че няма как да се съсипят чак толкова. Pensive

# 383
13,това е много.Ако естествените ти мигли са дълги,защо просто не ползваш подходящи спирали за плътност?Не бих ги хабила с изкуствени.
Моите натурални са 10 и максимума,които слагах беше 12 размер и дори ми опираха в коста под веждите.А,мисля че ми добавяха и по няколко власинки 13 само във външния край.

# 384
И аз след колебания, отидох в избран след много проучвания салон с внимателна и много мила козметичка. Момичето се справи чудесно, но при мен се получи едно сълзене на очите, подсушаване и отново поставяне. Горката се видя в приключение. Аз нямах дискомфорт, но явно тампончетата който се лепят под очите по някакъв начин са ми притискали, пак казвам - не усещах нищо. Резултата е страхотен, но с тези сълзи накрая, има вариант да не е хванало добре лепилото. Козметичката няколко пъти ми каза, че има ли проблем, и почнат да падат бързо - да отида и да ги поправи  без да плащам. Аз нямам опит кога точно почват да опадат, но днес паднаха 3 миглички от изкуствените (за тях нямаше залепени от моите). Дали е нормално да има падане след първо поставяне на малък брой мигли (3-5-7) или лепилото се е прецакало. Моля за мнения и опит. Благодаря Heart

# 385
Моите започваха да падат някъде в началото на втората седмица.На третата вече си бях за ритуш.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 00:59 от Adorasmile

# 386
Здравей те момичета,имам голям проблем сложих си мигли косъм по, но много ме боли единия клепач ,и гругигия ми проблем е че никъде даже и там където ми ги сложиха не могат да ги махнат утре (нямат часове) ужас  за Сливен става въпрос,че мога ли по  някакъв начин да ги махна сама падат и ме боли клепача.моля помагай те

# 387
  • София
Здравей, куклата7, в никакъв случай не се опитвай да ги махнеш сама! Така ще оскубеш твоите могли! Иди до някоя денонощна аптека и им поискай нещо с незабавно действие за твоя случай - мазило най-добре. Ако беше в София, щях да реагирам веднага и да ти ги махна, но си доста далеч за жалост. Вероятностите са 3: 1. Лепилото е евтино и агресивно (само че ти казваш, че е само на единия клепач); 2. Имаш залепени мигли за кожата (най-вероятната причина според мен); 3. Имаш слепени изкуствени мигли една за друга (също доста вероятно)

Още нещо, което забравих да кажа, е, че мазнината разтваря лепилото. Пробвайте да намажете миглите с мазнина - олио или друго подръчно. Надали ще паднат толкова бързо, в смисъл веднага, но някои могат да поддадат.

Охх на “ти”, на “вие”, съжалявам, но бързах да напиша всичко, което би било полезно.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 09:15 от bubanka

# 388
благодаря ти много за бързия отговор с какво олио или мазен крем да ги намажа или от аптеката какво да търся ?

# 389
Изумена съм, как така в салона, в който са ви ги слагали няма да ви приемат? Това, че нямат часове, хич не е отговор. Аз на твое място цъфвам там и щат, не щат ще намерят време да ти ги махнат, иначе ще бъдеш много лоша реклама за тези с часовете Wink.

Общи условия

Активация на акаунт