вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 675
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
ами не можели чак в събота а мен не ме устройва защото вече много ме дразнят и сега ще пробвам да се намажа с нещо ,но с какво

# 391
  • София
Аз също не мога да разбера как така няма да те приемат за едно махане на мигли, което трае не повече от 15-20 мин от влизането до излизането от салона.
За мазнината - каквото се сетиш - олио, тоалетно мляко, двуфазни за почистване на грим, пък ако щеш и с масло или готварско олио пробвай, все е мазнина. Но в никакъв случай не ги дърпай, ако искаш да си запазиш своите собствени. Пробвай да отидеш в друг салон, за да ти ги махнат.
А за аптеката за жалост не съм имала досега такъв случай с клиентките и не знам какво да ти препоръчам да купиш, там на място фармацевтите би трябвало да могат да ти кажат.

# 392
благодаря още веднъж дано да успея да ги сваля,че клепача ме боли

а нещо по интернет какво мога да си поръчам за сваляне

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 09:25 от bubanka

# 393
едно най-обикновено олио от жожоба би трябвало да свърши работа, то е най-нежно към очите

и моля, не пишете последователни постове! предишния можете да редактирате до 24 часа след публикуването му

# 394
  • София
Благодаря за забележката

Не би трябвало да можеш да си намериш продукт за сваляне на изкуствени мигли. Това трябва да се извършва от професионалист, който знае какво и как да го направи. Продуктът, който разтваря лепилото, е доста агресивен и не става да го намажеш на клепача. Така че най-добре пробвай да питаш в друг салон да ти ги свалят. Не ми се вярва в Сливен да има само едно място за поставяне на мигли.

# 395
  • Перник
Ми каквото и да е лепилото ако не стане с мазно ще стане със силен спирт.

# 396
спирт в или около очите?
подобна препоръка може да даде само човек, който не е опитвал
силно НЕ препоръчвам

# 397
  • Перник
Добре
Била съм 20 години по салоните, слагам мигли косъм по косъм, слагали са ми, махала съм си ги и така.
Ако ти попадне от разтвора за лепилото в окото няма да си по-добре, повярвай ми.

# 398
Момичета махнаха ми ги Simple Smile чуствам се перфектно и имам мигли Simple Smile

# 399
  • София
Йееее хайде честито! Relaxed

# 400
Благодаря сега може ли да ми кажете с какво да ги подсиля,че са много къси

# 401
  • София
Много хвалят Бонилаш. Мои клиентки са ми казвали, че са го ползвали и действа. Но недостатъкът на всички тези е, че действието им е в рамките на един космен цикъл. Тоест за да имаш постоянен ефект, трябва да не спираш да го нанасяш. В противен случай като ти се обновят миглите, ще си израснат със своята си дължина, а не по-дълги, както са били, когато си го нанасяла.

# 402
Lash Lash Baby,много съм доволна! 25 лв е,може да си го поръчаш от Фейсбук страницата им.

# 403
Аз зимата си ги оправих с Ревиталаш. За 2 седмици се забелязва резултат. Много е хубав.

# 404
А някакви масла на по сносни цени няма ли

Общи условия

Активация на акаунт