вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 691
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
Една приятелка ми препоръча серума на Евелин, но не видях ефект Peace

# 406
  • София
Една приятелка преди време ми беше споделила, че има възрастна позната, която ползвала капки за перде на очите и миглите ѝ станали страшно дълги. Спомням си, че тогава ходихме до аптеката да питаме има ли такъв ефект и ни бяха казали, че много момичета си ги взимали и си ги слагали в спиралата и ефектът бил доста голям Satisfied

# 407
Може и да е вярно но на мен не ми се вярвя Simple Smile във темата се пишеше за някакво  рициново масло

# 408
Аз зимата си ги оправих с Ревиталаш. За 2 седмици се забелязва резултат. Много е хубав.

Аз също с Ревиталаш.Моите не бяха много увредени,но все пак имаха нужда от подсилване и в рамките на 2 месеца употреба бяха станали почти двойно по-дълги(но не видях разлика на ниво сгъстяване).Мисля отново да си взема Ревиталаш и да го ползвам профилактично.
Оказа се,че наистина работи.

Рициново масло съм ползвала преди мн години.Слепваше клепачите,имах чувство,че са като зашити - мн неприятно.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 14:01 от Adorasmile

# 409
  • Перник
Много съм доволна от нанолаш, както и 4 други девойки, с които си взехме групово. Всички забелязваме дължина. Гъстота - не, ама ечи ко.

# 410
Здравейте!
можете ли да препоръчате курс за поставяне на мигли във Варна, на който да дават  някаква диплома?

# 411
Момичета, имам нужда от помощ Confused
Преди седмица си сложих мигли косъм по късъм, обаче сега започнаха много да ми дразнят очите. Засъхналото лепило ми влиза в очите и супер много ме дразни. А ако тръгна да разтърквам очите, направо си ме дере. Имам възможност чак събота/ неделя да ходя до гримьорката а до тогава ще се побъркам... Можете ли да ми дадете съвет как мога да ги махна сама?

# 412
Ronisset,засъхналото лепило не се усеща.Извий миглите си нагоре с пръст и погледни в основата-ако е като бяло/жълтеникаво течение,което е засъхнало си направилa блефарит. (Не е страшно) 1во хуваво си измий очите-много е важно да се мокрят миглите,за да се отмива естественото омазняване и сълзене. Може да влезеш под душа и да се понапариш хубаво,(от влагата твърдите струпвания в основата ще омекнат)след което направо с лице срещу душа си измий очите(не е нужно да търкаш). Може да си вземеш някакви противовъзпалителни капки или да си направиш чай от лайка и с пипета да си накапеш в очите-прави чудеса. Blush
Не ги махай сама,ще останеш без мигли.

Последна редакция: пн, 09 юли 2018, 09:56 от Fireee

# 413
  • София
Ronisset, ако си в София, мога да да те взема утре, за да видя какво е положението и да го оправя

# 414
Колко време ви издържат тези мигли косъм по косъм? И аз имам мерак, но се притеснявам да не трябва поддръжка през една седмица или да седи изкуствено.

# 415
  • София
“Косъм по косъм” седят много естествено, ако са подбрани правилно като размер и дебелина, разбира се. Но така или иначе поддръжка си трябва на между 2 и 4 седмици, в зависимост от интензивността на растежа на естествените мигли, както и на грижите, които се полагат за екстеншъните. Аз лично имам клиентки, които идват веднъж месечно, имам и такива, които идват на всеки 2 седмици.

# 416
Здравейте момичета,
Много се подух днес и ходих на лекар. Очевидно след като съм се разболяла преди няколко дена ми е паднал имунитета и съм развила някаква алергична реакция. Промиха ми очите и ми изписаха капки и ми казаха да махна миглите. Отидох при една козметичка и ми махна, голяма мъка беше защото са много пресни. Явно се получава много рядко, но за карък съм развила инфекция. Сега съм много по-добре. Много благодаря за мненията. Известно време няма да слагам нищо по очите.
Поздрави! Heart

# 417
  • при Arctic Monkeys
На мен от поставянето на мигли ми се получи инфекция на лигавицата на едното око.Образува се топче, което въпреки лечението не изчезна напълно.Внимавайте кой какво прави с очите ви! Лекарят ми каза, че това образувание вече може да се премахне само оперативно!

# 418
Миглите от норка стоят най естествено и като вид и като допир,по-мекички са.Смятам вече само такива да слагам.
Иначе за поддръжката,моите(изкуствени) 1 седмица до 10 дни стояха чудесно и след това малко по малко се разпадаха,като правих поддръжка на всеки 3 седмици,даже бих оптимизирала на 2.

Аз отново се връщам на Ревиталаш,бях споменала в темата колко впечатлена съм от резултата.Да,но откакто го спрях и покрай спиралите и почистващите продукти,миглите ми отново оредяха и имам нужда от подсилване.За себе си установих,че трябва да ползвам серума непрекъснато,иначе ефекта е временен.

# 419
Може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт