вграждане на мигли косъм по косъм!

• 186 505
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Ммм, не искам да те стряскам, но - не ми изглеждат добре.
3D ли са?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3405086052895332& … d=531796186891014

Това са в салона, в който аз слагам.
Косъм по косъм.

# 691
Ами, на мен лично не ми харесват и ми изглеждат слепени.

По-добре смени салона, защото когато ги слепват, се увреждат твоите мигли. За тези пари можеш да си слагаш 3Д.

# 692
Сега съм се насочила към друг салон. А да попитам нормално ли е на косъм по косъм да падат 3 една за друга, нали са една по една? Ето това снопче ми падна на първия ден след процедурата.

# 693
Не е нормално, означава, че са слепени. И самите косъмчета са ужасни - дебели, като от пластмаса. То дори се вижда топчето лепило, ужас...
Даже мен ако питаш, ги сваляй тези, защото ще ти оскубят твоите и ще останеш без мигли.

Проучи добре и виж някой салон, в който работят добре. Ако искаш изпрати линк към страница, за да ти дадем мнение.

# 694
Не е нормално, означава, че са слепени. И самите косъмчета са ужасни - дебели, като от пластмаса. То дори се вижда топчето лепило, ужас...
Даже мен ако питаш, ги сваляй тези, защото ще ти оскубят твоите и ще останеш без мигли.

Проучи добре и виж някой салон, в който работят добре. Ако искаш изпрати линк към страница, за да ти дадем мнение.
https://www.facebook.com/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE-%D … -386831601936989/
Смятам тук да си запиша час. Изглеждат ми по-добре. Този път май ще пробвам 3Д.

# 695
На мен и тези не ми допадат. Слепват ги. А това е супер вредно.
Ти от кой град беше? Бургас ли?

# 696
Толкова са в добрите салони. Къде ги слага?

При една украинка, не бих казала, че салона е добър. Искам да отида няколко пъти, тогава ще дам мнение, засега не съм кой знае колко доволна, но другия път ще ми сложи други мигли, да видим.
Бях при въпросната дама, можеш да намериш мнението ми малко по-нагоре Simple Smile

# 697
  • София
Толкова са в добрите салони. Къде ги слага?

При една украинка, не бих казала, че салона е добър. Искам да отида няколко пъти, тогава ще дам мнение, засега не съм кой знае колко доволна, но другия път ще ми сложи други мигли, да видим.
Бях при въпросната дама, можеш да намериш мнението ми малко по-нагоре Simple Smile

И как точно реши, че е същата, аз лично познавам 3 украинки, които поставят мигли. Къде сложихте вашите?

# 698
Някой От Бургас да ме насочи към салон?

# 699
KPP:

Аз гледах във фейсбук, но нищо не ми допадна...

# 700
  • Бургас
Някой От Бургас да ме насочи към салон?
Ще ти пратя утре вечер координати на лична, че ми се прецака телефона и нямам никакви контакти, а утре вечер съм при колежката и на маникюр и ще взема телефона пак. Аз ходя при нея, след дълго лутане и пробване, сега са в процес на местене и са малко сгъчкани в салона на колежката и но за работата и мога да гарантирам, натоварено е но наистина си разбира от работата по всички отношения.....

# 701
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета,другата седмица имам час за мигли.
Имам избор между копринени и мигли от норка. Кои да си сложа,лични впечатления?

# 702
  • Бургас
Личните впечатления са ми, че естествения косъм за мигли увеличава процента за алергии....
Има и от копринените, които са с много добър ефект, стига да са поставени добре и седят неразличимо от тези от норка.
Била съм в началото, първо че ми зачервяваха повече очите и второ първите дни когато са по-близо до клепача ми боцкаха на моменти, отделно на мен са ми и по-тежки...

# 703
  • София
Някой може ли да сподели мнение за ламиниране и къде си го прави в София?

# 704
Здравейте, много моля за читав салон около Редута, Гео Милев, Слатина за обемни мигли, благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт