вграждане на мигли косъм по косъм!

• 186 499
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Нели Добрева за гр. Варна, силно препоръвам. само там миглите ми изкарват месец

# 706
Здравейте, много моля за читав салон около Редута, Гео Милев, Слатина за обемни мигли, благодаря предварително!

Салон Рушел. Намира се под църквата при парка на Редута. Само че правих косъм по косъм. Утре там ще правя ламиниране. (нали ламинирането е извиване и боядисване?)

# 707
wild poppy, как беше ламинирането на мигли, доволна ли си?

Някой би ли ми препоръчал хубав салон за ламиниране на мигли в центъра (покрай Сердика наблизо до Софийския)?

Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 23:14 от cherry__19875631

# 708
Cherry, lash lift се оказа процедурата. Не разбрах каква точно е разликата с ламинирането, май това, че освен извиване и боядисване миглите се подхранват.

Иначе - доволна съм, с уговорката, че няма ни-що общо като визия с миглите косъм по косъм, с които бях свикнала. Около 2 седмици ходех без спирала, нямаше нужда, след това леко се поотпусна извивката и падна малко цвета. Пак става, не е съвсем като да са ми дюс миглите.

# 709
Някой от варна да ме насочи към салон?

# 710
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ламинирането на миглите е като боядисването на веждите.Има лек ефект,който е краткотраен.

Аз преди месец някъде си сложих мигли от норка и на всеки 2 седмици съм на ретуширане.Много са леки и въобще не ги усещам,слагам размер 11(натуралните ми са 8,така казаха).
Първата нощ почти винаги ми падат към 10-на,особено от окото на страната,на която спя,но след това се закрепят.

# 711
И все пак ламинирането/lash lift се оказва една идея по-безобидна процедура - от гледна точка на запазване целостта на оригиналните ни мигли. Поправете ме ако греша? Simple Smile

# 712
Да, след lash lift-a миглите ми са по-плътни. И със спирала изглеждат по-добре, отколкото със спирала преди процедурата. Ако отида да ми ги боядисат, няма да имам нужда от спирала изобщо. След косъм по косъм моите си мигли не бяха опадали, но бяха доста по-къси.

# 713
  • София
Здравейте момичета. Изчетох преди месец цялата тема  (и всички останали теми, които намерих) и се реших да ида на "косъм по косъм". Доволна съм от резултата. Вече съм на 3та седмица и все още има ефект. Искам да пробвам и с малко повече обем и дължина (например 3D-4D). Тъй като момичето при което ходих няма да работи следващите месеци и часа ми за утре е отменен (подчертавам, че съм много доволна от поставянето и бих отишла пак при нея, ако имах възможност), бихте ли препоръчали място в София?

# 714
Аз съм изключително доволна от Слави в Lashtag, не бих я заменила никога.

# 715
  • София
Аз съм изключително доволна от Слави в Lashtag, не бих я заменила никога.

Благодаря! Звънях им, но не вдигат, ще ги потърся пак по-късно. Ще се радвам и на други препоръки, тъй като ми се иска веднага да запиша час, ще е където имат свободен за почивните дни.

# 716
Слави със сигурност няма да има свободен за уикенда, но ще те вземе някое друго момиче.
Имай предвид, че първоначално поставяне на 3д мигли е 100 лв. Подръжката е 50

# 717
  • София
Слави със сигурност няма да има свободен за уикенда, но ще те вземе някое друго момиче.
Имай предвид, че първоначално поставяне на 3д мигли е 100 лв. Подръжката е 50

Не съм много запозната с цените за 3D, но в крайна сметка търся от днес за утре и ми се иска да е качествено поставяне, така че..
Писах им и във ФБ, дано успея да се свържа.

А някой да е чувал за студио24 (във FB  Kifflantd)? Излезе ми реклама и се зачудих дали да не звънна и там.

# 718
Звънни им отново, обикновено имат много клиенти и може да не е имало кой да ти вдигне.

# 719
  • София
Те ми звъняха, но докато видя и вдигна.. затвориха. После аз звънях, но говореха и сега пак не вдигат, може би с клиенти се занимават вече. Ще пробвам пак. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт