вграждане на мигли косъм по косъм!

• 186 492
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да се похваля - най-после успешен опит да се свържа и дори имам час за утре! При "Катето" ще съм, ако съм разбрала правилно. Не ги познавам момичетата, но се надявам да остана доволна.

# 721
Аз бях безкрайно доволна от Lashtag .

# 722
Има ли някаква страница, сайт
Нели Добрева за гр. Варна, силно препоръвам. само там миглите ми изкарват месец

# 723
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На подръжката колко мигли ви слагат? При мен се оказа,че към базовата цена са включени само по 25 на око и си доплащам за още 10,за да не изглеждат рехави.
Иначе смених първоначалното момиче,което ме правеше.Миглите ми издържаха по седмица(дори тук се бях оплакала колко бързо ми падат) и с новата нямам такива проблеми.Издържат си много прилично някъде 10 дни.Подръжката ми е на всеки 14 дни.
От ноември слагам,дали не беше и октомври..та се чудя да правя ли почивка.Натуралните ми мигли сякаш не са се повредили,но няма как да бъда сигурна,докато не махнат всички екстеншъни.

# 724
  • Бургас
Аз не харесвам много гъсти мигли, искам да ми седят като хубави мигли с хубава спирала, отделно съм руса бяла със руси вежди и мигли и много гъсти четки не ми седят въобще добре. Ходя на поддръжка на 20-30 дни веднъж и никога до сега не са ми взимали пари за определен брой мигли.
Предния път ми бяха останали по 4-5 снопчета на око, че бях болна и изкарах 45 дена с тях и пак си ми взеха същата цена за поддръжка нищо че ги свали и изгради наново, защото ми бяха много порастнали моите и малкото остатъци бяха вече на върха, 2 години ходя при една и съща, преди това бях спряла, че смених 3-4 при които след седмица десетина дни оставаха много малко, отделно и моите прецакаха тотално. При тази при която ходя сега нямам проблем с моите, дори са ми дълги моите и на слънце ако гледам нагоре се виждат като бели направо, затова понякога слагам сенки за очи отдолу да ги потъмня малко...
Не знам защо Ви взимат на брой, при положение, че всеки човек има различно око и мигли, има някои са с много гъсти и за да им направят хубава редица се слагат доста повече, по тая логика трябва двойно да им взимат, а на тези с рехавите трябва малко да им взимат, ако за първоначалното изграждане цената е една за всички, няма логика за поддръжката да е индивидуална, освен ако някоя дама не е изчакала всички да и изпопадат за да отиде....

# 725
  • София
Здравейте пак, момичета!
Останах доволна от Lashtag. Момичето беше мило, освен това ми направи поддръжка на миглите от "косъм по косъм" (бяха на 3 седмици) на "3Д" без да сваля старите, като и цената беше само за поддръжка. Единствено ми се искаше да са по-дълги, но за да не сваля старите и да няма много разлика в дължината, сложи по-къси отколкото исках. Следващите пъти ще удължавам.
Чуденката ми сега е дали на 2 седмици да поддържам или на 3. Те ми препоръчаха на 3, на мен обаче за косъм по косъм ми се видя много. Вие на колко време ходите?

# 726
  • София
В допълнение към горния коментар:
При поддръжката усетих нещо като рязане/скъсяване. Помислих, че маха старите, но тя каза, че няма да ги маха. Знаете ли какво може да е, може би скъсява старите косъм по косъм, тъй като бяха доста израстнали?

# 727
  • Пловдив
Препоръчайте ми в Пловдив към кой да се обърна

# 728
FBID10205705445026494 кой ти ги прави?
Аз ходя на 3 седмици. Като в момента съм нс 4 и нещо този месец много ми опадаха. 2 седмици за 3д мигли е кратък период.

# 729
  • София
"Катето" ме прави. Напълно забравих да попитам за цялото име (предполагам е Катя). А ако е пишело, бях без лещи и... съвсем нямаше как да видя, но си записах пак при нея час за след 3 седмици, та ще питам тогава.

# 730
Не ми е позната. Явно е нова, но е важно да си доволна. Там ги пбуават доста добре.

# 731
  • София
А имаш ли представа какъв може да е този звук на чоплене, който е преди самата поддръжка?

# 732
  • Бургас
Обикновено започват с махане на много израстнали или разрошени стари миглички, ако има някое по-голямо топченце от лепило, след това обезмасляват и после започва поставянето на новите....

# 733
Може ли снимка на тази смесена поддържа? За мен звучи много странно. Израсналите трябва да ги е махнала, а не рязала, защото идеята е да е захванат екстейшъна  възможно най - близо до клепача, но не и плътно, за да не задушава естествения косъм, но не и много високо, за да не натежава.

Звукът може да е от миглите косъм по косъм, ако са били плоски. Когато с пинсетата се захване напречно миглата, "наместването" й издава звук... Не знам как да го обясня

# 734
Това, което е обяснила Dolligi е звукът

Общи условия

Активация на акаунт