вграждане на мигли косъм по косъм!

• 186 490
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За 3д мигли не мога да бъда полезна,моите са класически мигли от норка,косъм по косъм.25 бр + плащам за допълнителни 10.Не махат старите,само тези,които са поотлепени.
Една подръжка отнема около 1 час и ходя на такава през 14 дни,като 10 дни е ок,последните 4-5 дни са си мъка,защото доста са ми поизпадали и стои като "дупка".При мен има звук от рязане на миглите с ножичка,съвсем в края на процедурата.Подравнява ги,за да има хубава извивка според мен.

# 736
  • Бургас
Не би трябвало да ги режат, ако се вгледате в една мигла ще видите, че накрая си има естествено изтъняване и заостряне на косъмчето и точно там е чара за естествен резултат иначе стават като четка-ветрило за рисуване...
Преди 3 години когато ходих за първи път при една дама да ми слага тя практикуваше рязане (отказах се от нея в последствие), та знам нагледно каква е разликата с рязане и без....

# 737
25 броя ли? Ъъъъ, Какво значи това - че слага 25 косъмчета...? Относно рязането - това е неправилно  и непрофесионално, затова има различни размери косъмчета...
И колко струва това удоволствие с 25-тте броя?

# 738
  • Бургас
И аз се учудих че са на бройка, никога до сега за 3 години не са ме таксували на бройки, просто ми ги запълват колкото е нужно, но явно има всякакви подходи...
Ако поддръжката е на бройки, за първоначално поставяне колко слагат, там има ли условности в бройката?

# 739
  • София
Благодаря ви, момичета. Следващия път ще се престраша и ще попитам за звука, ако пак го чуя.
Каква дължина на миглите си слагате? На мен ми каза "12", което ми се стори след това доста късо. Размерите 11,12,13... и т.н. ли вървят?

# 740
  • Бургас
На мен най-дългите са ми 12, най-късите 5ци, но аз имам малко око, пробвах 13 преди време, ама след седмица имах чувството, че чак до веждите ги усещам.
Индивидуално е за дължината, зависи и от вкуса и от формата и големината на окото и много от поставянето, дали правилната дължина е на правилното място....

# 741
  • София
DolliGi, мерси.
На мен очите са ми големи и миглите също и си мисля, че още 1-2 размера ще стоят по-добре, та ще пробвам следващия път.
Вие за лятото сваляте ли ги, като ходите на море/басейн и се гмуркате пречат ли ви?

# 742
  • Бургас
Не ги свалям, нямам проблем с тях, нося си само салфетки сухи да ги попивам като изляза (че аз съм голяма жаба и има ли вода не се съобразявам ни с коса ни с мигли)... Simple Smile
 А да и четката за разресване, ама аз винаги мъкна с мен навсякъде ....

# 743
  • София
Аз обмислях да ги махам за лятото заради това, но пък щом става, може и аз да пробвам Grinning

# 744
Ако се режат миглите става много грозно
Това с бройката не го разбирам 🤔
На мен лично ми пречат на морето. Но по принцип са ми много чувствителни очите и без мигли пак ми е трудно, от слънцето, от прахоляка от пясъка, от солта, все ми люти и ми е драма, като не кога да си разтъркам хубаво

# 745
  • София
RedAngelBG, т.е. за лятото си ги махаш ли?
При мен драмата идва и от това, че нося лещи и не знам как ще е, ако влиза вода в очите и не мога да ги разтърквам. Слагам и очила за под вода, та се чудя дали няма да опират миглите в стъклата.

# 746
  • Бургас
И аз съм с много чувствителни очи, разтърквам си ги като ми се налага, просто свикнах пръста ми да не отива на миглите, а на клепача над тях и всъщност търкам с клепача, а не с миглите...
За лещи и очила не мога да кажа, не нося, аз си гледам така без очила под водата (на нашето море), пробвах веднъж на Турското и един път (бях забравила) на Гръцкото, изгоряха ми очите, нали са по-солени, та само на нашето си се гмуркам да гледам, на другите със затворени очи Simple Smile

# 747
  • София
Благодаря ви пак, момичета, за подкрепата Simple Smile
Ще пробвам на някой басейн първо и май тогава ще реша. Иначе обмисляхме тази година да не посещаваме българското черноморие. Малко тъжно, но за поредно лято не влязох в морето нито веднъж, защото е пълно с медузи. Ходим юни/юли в Гърция и после в България, та след Гърция ни се вижда ужасно.
Като стана дума за солена вода, миглите падат ли повече от нея?

# 748
  • Бургас
Моите не падат от солената вода, падат си нормално, виж понякога ми се възпаляват очите (имам алергия по лицето) и като се мажа с нещо мазно, ако изтърва да омажа и около миглите понякога падат повечко...

# 749
FBID10205705445026494 сигурна съм, че няма как в Лаштаг да ти режат миглите Simple Smile Звукът е от почистване на  вече израстналите или слепени от лепило миги. Задължително се прави при професионалистите, после се слага и обезмаслител. Струва ти се като рязане, защото те с пинсетата стискат лепилото, да се "пукне" и махат миглата, за да не ти оскубят твоята.

Иначе аз слагам къси - най-дългите са ми 11-ки, най-късите 7 и 8, но аз искам напълно естествен ефект, Също и не ги правя гъсти.

Иначе аз не съм ги сваляла от 2017-та. Моите са си супер. Сега нещо ми опадаха екстеншъните и моите мигли са си както, преди да сложа.

Общи условия

Активация на акаунт