вграждане на мигли косъм по косъм!

• 186 516
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
  • София
KPP, да, аз не съм си помисляла, че режат моите, а по-скоро тези старите, защото бяха на 3 седмици и малко. Все пак звука е малко притеснителен, затова реших да попитам, мерси.
Моите мигли са обемни като цяло и със спирала стоят доста добре, не са и къси. Сложих си допълнително колкото да ми спестява време и с идеята да ги увелича повече (повече от спирала). Затова и 12 като размер ми се струва все едно съм си слагала лека спирала върху моите естествени. Тука колежките не ме и забелязаха докато не им казах, а майка ми изобщо не реагира, все едно никаква промяна Grinning Ще слагам повече другите пъти.

За естествените  е хубаво, че си стоят, мисля лятото да проверя какво се случва с тях.

# 751
Явно имаш по-голямо око и лице и затова не ти личи Simple Smile Аз като сложа 12ки и съм ужасна. Направи ги по-гъсти следващия път.

# 752
  • Бургас
То за дължината много зависи и от извивката на миглите, има едни които са с много дълбока и плавна извивка, всъщност само към върховете са извити нагоре (използват ги за тъй наречения премрежен поглед или съблазнителен), моята мацка където ми ги слага им вика така, та тези мигли на дамите дето обичат по дълги им изглеждат все къси, а има и други където са с по малка дъга и извивката почва почти 2-3 мм след основата която се лепи на нашите мигли, та те и по-късите създават илюзия за по дълги...
Ох, не знам дали ме разбрахте, не съм добра в обясненията Simple Smile
 И аз не си слагам много гъсти, обичам да изглеждат по-естествено, все едно си със хубава спирала....
  1 седмици от как бях на поддръжка и най-си ги харесва през този период, не съвсем гъсти и не съвсем подредени като изкуствени...
 Аз съм си купила едно малко огледалце с увеличение 10 и като мине седмица десетина дни, като се погледна си виждам основата на моите (не че през другото време не ги виждам, те са много светло руси, че вече и някой друг бял виждам), тъй че знам че са си на мястото....

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 16:50 от DolliGi

# 753
  • София
DolliGi, моите са обикновени, 3Д, не са с по-специален косъм. Иначе да, явно и аз съм от "дамите дето обичат по дълги им изглеждат все къси". Предните Косъм по Косъм след около 1 час вече ми изглеждаха толкова малки и нищожни, че се чудих как се изкарам с тях 3 седмици (11 размер). Сега пак така (12 размер) като отворих очи и казвам на момичето "да, супер са на обем, ама са много много къси Sad ".

KPP,  като обем май са добре, като дължина ми се иска да са повече.

# 754
  • София
DolliGi, ще го пробвам това с огледалцето и основата.

# 755
  • Бургас
Няма значение и при обикновените има дъга на извивката на самите мигли, едните са по-нагоре, другите по напред, с едните очите изглеждат големи и отворени, а с другите по-малки и премрежени, тип котешки поглед, попитай като отидеш другия път, аз понеже съм любопитна даже съм ги и разглеждала и сравнявала...

# 756
  • София
Нямах представа за тези извивки. На мен ми показва предния път само 2 типа косъма и че едните били по-черни, но си избрах обикновени. Ще попитам, след 2 седмици съм на поддръжка. Кои изглеждат по-големи от 2та вида?

# 757
  • Бургас
По извитите тоест с по остра извивка нагоре, ама и кажи, че искаш по-отворено око с по-извити нагоре...
Трудно обяснявам аз..., дано има разнообразие, моята има цяло куфарче...

# 758
  • София
DolliGi, мерси много. То човек като не е запознат и задава глупави въпроси и схваща по-бавно.
Като се замисля тя ме попита нещо "искаш с различна дължина, като котешко око, нали", нещо такова.. може би това е питала, ама аз като не знам, стори ми се добре и викам "да, да" Grinning

# 759
По черните са доста по дебели самите косми и за постигане на обем са най-добри. Извивките наистина са различни, но нямат толкова отношение към ефекта, по скоро самата подредба. За "котешко око" се подреждат от основата 8,9,10,11,10 ( или по голям размер, но последователни, винаги се завършва с по малък размер) За ефект " отворено око" се подреждат по друг начин примерно 8 в основата, към средата на клепача 10 или 11 и накрая пак по къси. Има интересни клипчета в Инстаграм, ако имате интерес ще кача. Та много зависи от това какво искате, има косми с по голям диаметър, които изглеждат по черни, има по тънки, които имат по естествен ефект, но много зависи и от подредбата. В провинцията масово се слага само един размер от основата до края....

Аз последните месеци искам да ми смесва 3Д и косъм по косъм. Обикновено 1 към 1, може и през две....Така, когато започнат за падат няма дупки. При себе си съм забелязала и, че по дългите ми падат по бързо. Заплитат се, трябва често сресвани, което също допринася...

Ето няколко снимки
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 18:30 от Milla_11

# 760
  • Бургас
Благодаря Milla_11
Аз съм отворено око, само че почват от 5ци, а най-дългите са ми 12
И съм с извивка Ц или Д, бях пробвала тези с ЦЦ и ДД обаче имам малко разстояние над миглите и като погледнех нагоре направо ми се пъхаха в пригънката по-късите, а дългите гадно опираха на клепача, не ги усещах естествено и нормално
Преди беше пробвала да ме прави и с подобна на М, еми като се погледна само клепача виждах, направо половината ми око се затваряше от мигли, тъй че за голямо и отворено око може и да няма толкова значение, но за такова малко като моето и мм играе роля
 С котешкото око веднъж ме направи само че до 13, че ги маха направо все едно ъглите са ми увиснали, никак не ми седи на мен
Та затова казах, че има значение всичко Simple Smile
Напоследък само с лепилата си правим експерименти, вече се разбрахме, че това е моето и друго  не искам, ако изнамери лепило   което да ми държи и месец, ще я призная! Simple Smile

# 761
Аз по принцип не съм целогодишно с мигли, но ако имам не го свалям за цялото лято, а само за морето. Иначе много жени нямат никакъв проблем с мигли на морето.

12 не е никак късо, но вероятно не го виждаш, защото е с малка извивка. Трябва ти поне D извивка, щом си с голямо око.
Аз преди слагаха 12мм, извика D, дебелина 0,20, но съм с малко око и не са за мен, и нещо пренаситих ли им се, не знам, но вече ги  искам много дискретни и слагам 10мм, извивка C, дебелина 0,15. Само подчертава окото, без да се набива на очи, че са изкуствени.

Истина е, че по - дългите по-бързо падат и повече се оплитат.

Лепило дори да има много дълготрайно, за месец естествената мигла израства доста и изкуствената много й натежава, като е "изкачи" нагоре.

Златната среда за мен е 3 седмици. Ако не ви изглеждат прилично за това време, проблемът е в майстора

# 762
  • Бургас
3 седмици ми трае, горе долу на толкова ходя на поддръжка, даже няколко пъти ги прескачам на месец (но вече с доста оредели)
За израстването е вярно, последния път като ходих почти на месец, една се крепеше на върха на моята вече, пробвах да я дръпна, но не падна лесно та затова си оставих тя да я махне да не си скубя моята мигла...
Пълно щастие няма Simple Smile

# 763
Доли, с бавно съхнещо лепило са по трайни, но за да работят по бързо не го предпочитат. И обезмасляване естествено. Питай твоята дали има и опитайте.

# 764
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета,това е мое предположение,защото е точно като рязане на миглите с ножичка,или пък нещо свързано с подвиването им,може би.Очевидно няма как да видя,освен ако не питам момичето.
25 броя са,но не знам дали е обичайната бройка(което съм почти сигурна,че е така) или в деня,в който попитах колко са ми сложили,казаха 25х2.
Сега,тук отварям скоба и обяснявам,че живея в Щатите и за козметични процедури,терапии,услуги,цедят както им падне.Логично е да слагат по малко на брой мигли,за да "форсират" жените,ако ги искат по-гъсти,да заплащат повече.25 мигли се води стандартен пакет,срещу доплащане се слагат допълнително по 10 или 20 на око.
Аз вече увеличих на 25+10 на всяко око,защото с 25 ми изглежда рехава работата(според моите критерии),а аз искам освен дължина,също така и гъстота.

Иначе съм с размер 11(най-дългият участък),пробвах и 12,но не е за мен.Изглеждах като гротеска и дори ми бяха пречка за носенето на очила.

Общи условия

Активация на акаунт