вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 423
  • 770
  •   2
Отговори
# 150
Не са 12 часа. В 19 часа започна да ми ги слага и другата сутрин си мих очите към 8. Тоест... Да,  минали са почти 12 часа, в 21 бяхме готови.

# 151
Много ще се смеете от това, което ще прочетете, но мина месец от поставянето на миглите и на дясното око не ми остана нито един косъм, защото спя на тази страна. Сутрин се събуждах и миглите измачкани. Айде сресвай, оправяй, подреждай. А на лявото ми останаха още доста при това непокътнати. Няма ли начин да ги сваля примерно с двоен демакиант за очен грим, да не ходя такава... Само на едното око слагам спирала и на другото съвсем малко, че да не си личи.  Laughing

# 152
А защо не отидеш на поддръжка да ти ги оправят? Или си решила повече да не си с такива мигли?

# 153
Не искам да слагам повече такива.   Peace

# 154
Пробвай направо с нещо мазно - някакво масло за лице, или пък си измий лицето със сапун, доколкото знам сапуна и мазните продукти разтварят лепилото Peace

# 155
с масло трябва да паднат  Peace

# 156
  • в 1001-та нощ
Аз бих ползвала двуфазен дегримьор и също "парна баня"  Peace

# 157
Да, все пак предупреждават да не ползваме дегримьори на маслена основа, но ще пробвам тази вечер още, че съм малко като Алекс от "Портокал с часовников механизъм".  Mr. Green

# 158
Да, все пак предупреждават да не ползваме дегримьори на маслена основа, но ще пробвам тази вечер още, че съм малко като Алекс от "Портокал с часовников механизъм".  Mr. Green

hahaha готино

# 159
Здрасти мацки  Peace

Не ги сваляй! Нормално е да получиш такава реакция. От две години и нещо вече си слагам и е абсолютно всеки път- зачервяват ми се очите, дори и до физическа болка при мигане се е стигало. Минава за няколко дни - обикновено 2-3, но може и повече. По принцип зависи от лепилото - дали е стандартното, което е хирургическо, по принцип. Или е хипоалергенно, защото има и такъв вариант. Също може да е и от лепенките - на мен ми слагат колагенови и те също ме дразнят, но пък са по-свестни от обикновените.

Като ме види, девойката, всеки път се хваща за главата, и всеки път ми слага капки за очи. Но реално явно такава си ми е реакцията.

# 160
A, те изпопадаха сами вече...   Mr. Green

# 161
От ибей Simple Smile или от козметичните магазини (дори в по-евтините везе има). Аз имам и от 2-та вида, в смисъл - носила съм ги лично. Първите са за през деня, с по-лек грим може да не се забележат. Другите са за тв снимки, тъмни барове и т.н.
Само си отделете 20-30-60 мин, ако не сте си слагали досега, докато залепнат хубаво и то не с лепилото от комплекта  #Crazy

Тези първите, които сте показали (всъщност прекрасен пример и с двете снимки bouquet ) са на тънка корда и самите снопчета се местят. И като се отлепят в краищата не са удобни, но пък не си личи. А те всичките понякога се отлепват  ooooh!
Бихте ли ми дали координати ?

# 162
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз си сложих мигли на снопчета и ефектът за мен е поразителен- така отварят окото, не се мъча със спирала и грим сутрин. Само малко се притеснявам със свалянето и дали моите мигли ще са ок. Страх ме е да не "оплешивея". До колкото разбирам всичко зависи от структурата на косъма. Моите по принцип са дълги и сравнително гъсти, но пак казвам ефектът е ..... направо се чудя как съм живяла без тях до сега.
Момичето,  което ми ги сложи ме предупреди за сваляне да ходя при нея тя да ми ги махне внимателно, за да не отскубна и моите. Та сега ми предстои поддръжка .... стискайте палци Wink

# 163
  • София
Здравейте Simple Smile
Записах си час за поставяне на мигли при препоръчана козметичка, която ме попита по телефона дали искам да са от коприна или норка. Можете ли да ме ориентирате каква е разликата и кои са за предпочитане?

# 164
Къде си постави миглите, в кой салон и колко плати?

Здравейте, момичета Simple Smile
Аз си сложих мигли на снопчета и ефектът за мен е поразителен- така отварят окото, не се мъча със спирала и грим сутрин. Само малко се притеснявам със свалянето и дали моите мигли ще са ок. Страх ме е да не "оплешивея". До колкото разбирам всичко зависи от структурата на косъма. Моите по принцип са дълги и сравнително гъсти, но пак казвам ефектът е ..... направо се чудя как съм живяла без тях до сега.
Момичето,  което ми ги сложи ме предупреди за сваляне да ходя при нея тя да ми ги махне внимателно, за да не отскубна и моите. Та сега ми предстои поддръжка .... стискайте палци Wink

Общи условия

Активация на акаунт