вграждане на мигли косъм по косъм!

• 187 628
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
  • София
С миглите няма нужда от грим,но без тях и без грим...,аз не бих ходила.
Аз просто обичам да се гримирам и затова не ми липсват. Peace

# 316
А как си сваляте грима, че да падат по малко мигли? Аз квото и да правя все виждам на тампона по две три от търкането Sad

# 317
  • София
Аз си свалях грима само с мицеларна вода.Почти не слагах молив на окото,защото по-трудно се почиства.
Слагах основно сенки,които почиствах с  мицеларната вода и с кърпички за грим.На миглите спирала никога не съм слагала. Peace
Най-много ми падаха,когато миех лицето си с вода сутрин и след душ(с миене на косата).

# 318
За Нова Година си позволих да отида на професионален грим. Всичко беше страхотно, до момента, в който не трябваше да си махам грима. Имам чувството, че наведнъж толкова мигли не ми бяха падали, откакто изобщо съм ги сложила. Без мазни дегримьори, единствено мицеларна вода...

# 319
Аз водоустоичивия ФДТ махам само с мицеларна вода на Биодерма и Авен. Дори няма нужда да се мие после ( аз си мия за всеки случай де)

Сенки или молив рядко слагам, махам ги с клечка за уши напоена в мицеларна, когато съм с мигли. Никога не ги търкам. Въобще много внимателно минавам с вода, може би затова ми се задържат дълго.

# 320
Здравейте. Не успях да намеря скорошна актуална тема и затова пускам тази. Търся си изпитана от някого козметичка за поставяне на мигли косъм по косъм 3D/руски обем в гр. Варна. Държа единствено да работи старателно и с внимание. Скоро ще съм за поддръжка, а не знам към коя от всички нови/утвърдени майсторки да се обърна. Ако някой има преки наблюдения,моля да сподели. Simple Smile

# 321
А как си сваляте грима, че да падат по малко мигли?

Аз въобще не ползвах спирала,само на долните мигли + молив.Горните си изглеждаха прекрасно(първата седмица) без наличие на грим.Махнах ги,в почивка съм и ползвам Ревиталаш.
Ако реша да слагам отново,мисля за мигли от норка,уж по-щадящи и натурални.

# 322
А как си сваляте грима, че да падат по малко мигли?

Аз въобще не ползвах спирала,само на долните мигли + молив.Горните си изглеждаха прекрасно(първата седмица) без наличие на грим.Махнах ги,в почивка съм и ползвам Ревиталаш.
Ако реша да слагам отново,мисля за мигли от норка,уж по-щадящи и натурални.
Първият път, когато сложих бяха от норка. За мен като усещане нямат нищо общо с 3Д и 5Д. От норката ми бяха някак...по твърди, боцкаха ми, некомфортно ми беше. Отделно като паднат два косъма, веднага личи.Тези 3Д и 5Д са ми някак по мекички, и не ги усещам толкова. Ама опитай.

# 323
Ако си от София виж във фейсбук Angelle Dimitrova (Angellestyle), изключителен професионалист.

# 324
А когато сте без мигли, в почивка, и имате спирала как я махате?

# 325
Както и преди,с мицеларна вода или тоалетно мляко..който,както му харесва.
Моите,след като ги махнах,не бяха загубили плътност,а дължина.Все едно някой им беше подрязал връхчетата с ножичка.Не е фрапантна разлика,но го забелязах.
Сега ползвам Ревиталаш,ще си взема и рициново.

# 326
  • София
Като ги махнах бях почти без мигли....Долните мигли ми бяха по дълги...
Сега 2 месеца по-късно поизрастнаха,но нищо общо с преди нито на обем,нито на дължина.
Мажа ги с обикновено рициново масло,но кой знае какъв ефект не виждам.

# 327
Мисля, че за 4-6 месеца ще се възстановят напълно. Сега и аз мисля да ги свалям, дано да няма големи поражения.

# 328
  • София
А този Ревиталаш,помага ли?
Аз имах ползвах преди време Si lash и ефект не видях.Може би единствено на дължина малко пораснаха,но обем нулев.

# 329
Аз съм малко скептична към тези серуми и по-скоро не бих разчитала на тях. Някакво масло мисля, че повече би ти свършило работа. Ако са ми опропастени миглите, ще ме е яд много, ако намеря снимка, ще пусна, бяха си перфектни, ама си казвах, хайде, ще пробвам и т.н. Принципно навсякъде убеждават, че собствените мигли почти не се нарушават, но май изобщо не е така...

Общи условия

Активация на акаунт