Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли човек да се зарази с хламидия чрез заразено бельо?
Колко време отнема лечението на хламидия?
Какво означава резултатът „Хламидия (сух тест) положителен (+) без референтни стойности“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли човек да се зарази с хламидия чрез заразено бельо?
-
Колко време отнема лечението на хламидия?
-
Какво означава резултатът „Хламидия (сух тест) положителен (+) без референтни стойности“?
-
Как мога да разбера дали хламидията е изчезнала или все още присъства?
-
Как се лекува цитолитната вагиноза?

Правих кръвен тест за хламидия
и на мен ми изписаха сумамед 250(в началото на февруари го пих 3 дни) и мазане с банеоцин и клотримазол по 1 на ден,и схемата ми е след тези две седмици като свършат, на всяка една седмица по един ден да пия сутрин и вечер сумамед 250. Имам оплакване обаче, че на главичката на пениса ми се получи едно петно, а отдолу около тялото стана доста червено. Освен това чувствам едно "неприятно чувство", все едно като парене.Дали трябва да направя други изследвания?. Вчера пих антибиотика и като ли се чувствах по- добре. Днес обаче ми се струва, че червените "петна" започват да се разпространяват по тялото на члена и се притеснявам.