Хламидия - тема 2!

• 93 414
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,аз ходих в НЦЗПБ на Янко Сакъзов 26 и там в кабинет по хламидии и рикетсии исках да ми погледнат изследванията и да ми назначат лечение с мойте положителни стойности на ИГГ и ИГМ но жената там каза че нямам нужда от лечение след като директния тест е отрицателен,кръвния тест не го признавали сам по себе си защото бил фалшиво положителен,засичал всякакви инфекции а всъщност те не са хламидия.И как момичета пиели антибиотици с години и пак ИГГ си остава положително,а ходих и в 5 градска при д-р Сидеров и той същото ми каза,но щом съм искала да пия антибиотик ми изписа Далацин С.На мен ми предстои махане на тръбите и след това ин витро опит,но какъв ще е резултата немога да мисля много ми е объркано Cry

# 511
  • София
Здравейте,аз ходих в НЦЗПБ на Янко Сакъзов 26 и там в кабинет по хламидии и рикетсии исках да ми погледнат изследванията и да ми назначат лечение с мойте положителни стойности на ИГГ и ИГМ но жената там каза че нямам нужда от лечение след като директния тест е отрицателен,кръвния тест не го признавали сам по себе си защото бил фалшиво положителен,засичал всякакви инфекции а всъщност те не са хламидия.И как момичета пиели антибиотици с години и пак ИГГ си остава положително,а ходих и в 5 градска при д-р Сидеров и той същото ми каза,но щом съм искала да пия антибиотик ми изписа Далацин С.На мен ми предстои махане на тръбите и след това ин витро опит,но какъв ще е резултата немога да мисля много ми е объркано Cry
НЦЗПБ, кабинет по хламидии се намира на Ген. Столетов 44 А....
А за другите неща- не ми се коментира ooooh! ooooh! ooooh!

# 512
Ами аз ходих първо на Столетов 44 щото живея в Банишора и ми е съвсем близко,но там няма лекар защото д-р Теохарова се е пенсионирала и няма заместничка,та и от там нищо.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 13:55 от sonita75

# 513
Ами аз ходих първо на Столетов 44 щото живея в Банишора и ми е съвсем близко,но там няма лекар защото д-р Теохарова се е пенсионирала и няма заместничка,та и от там нищо.

Няма заместничка ли?  Shocked А аз мислех тази седмица да звъня, за да изпращам кръв .....

# 514
Мисля, че това е актуалната информация:

http://www.ncipd.org/index.php?category=2

# 515
Тъй като ще е по-сложно с изпращането на кръв в центъра, бих искала да попитам необходимо ли е да изпращаме и на двамата или само на мен примерно е достатъчно, т.е. ако моите са + значи и неговите?

# 516
Искам да споделя, че при мен кръвните бяха -, а сега цервикалния секрет е пак +  Tired newsm78
Май на кръвните не може да се вярва.

# 517
Аз също имам хламидия. Всичко при мен започна с болки в ставите, възпали ми се китката на едната ръка. Лекува ме ортопед. След месец всички започна отново, но този път се възпали и едното ми коляно. Тогава вече отидох при ревматолог и тя веднага ви каза, че имам хламидия. Изследванията ми бяха
Хламидия Trach. - Ig A антитела ЕLISA   1/ 8   Титър   Отрицателен титър < 1/8,Положителен титър > 1/8
Хламидия Trach. - Ig G антитела ELISA   42   AE   <9.0 отицателен;(9-12 гранична); >12.0 пол.
Започнах лечение заедно със съпруга ми: 15 дни доксициклин, 15дни почивка; 15 дни Dalakcin, 15 ни почивка и 15 дни  Avelox, 15 дни почивка. Минаха 40 дни, вчера пускам изследвания в същата лаборатория и резултатите са същите
Хламидия Trach. - Ig A антитела ЕLISA   1/ 16   Титър   Отрицателен титър < 1/8,Положителен титър > 1/8
Хламидия Trach. - Ig G антитела ELISA   42   AE   <9.0 отицателен;(9-12 гранична); >12.0 пол.
Това възможно ли е? Направо вече се отчаях.

# 518
  • София
Sem4e, в коя лаборатория ги правиш?
Като грешка отчитам 15 дневните паузи м/у АБ, но въпреки това ми се струва достатъчно, че да са излекувани вече newsm78
през това време сте правили секс само с презерватив нали?

# 519
Иванкака, аз съм от Варна и изследванията съм правила в Лаборекспрес. Спазвала съм абсолютно стриктно всички "условия" при лечението. Сега не знам дали да се обърна към същия лекар или да търся друг и да почвам наново лечение. Дори не знам към кого във Варна да се обърна, защото моята гениколожка първо каза, че няма нужда да пия лекарства, щом Ig A е отрицателно. Добре, че се появиха болките в ставите, че да започна някакво лечение /за жалост от него няма резултат/.

# 520
Семче, преди време лекувах уреаплазма с 20 дена Ципрофлоксацин, 7 дена Рулид и пак бяха +. Накрая пих 10 дена Вибрамицин и пробата излезна- и вече повече от година си е отрицателна. Сега се боря и с хламидия. Пих Доксициклин и после Азитрокс, имах гаден цистит, който значително се облекчи, но си правих изследване не цервикален секрет и пак съм+. Според мен просто АБ които са ти изписали не са подействали. Стандарт при лечението на хламидията е Азитромицина, но не съм лекар, не мога да кажа. По-добре потърси друг лекар.

# 521
sem4e
не съм лекар, и в никакъв случай моето мнение не е професионално, но моят случай е подобен на твоя (донякъде).

след прием на АБ през ноември, док каза минимум 2 месеца да се изчака, защото нещо си ставало с титъра и давало фалшиви положителни резултати. личната лекарка, и гинеколог, който посетих по съвсем друг повод, бяха абсолютно единодушни за по дългото изчакване

само за справка аз имам 2 отрицателни теста от секрет - от февруари и от декември, а сега чакам началото на март, когато ме боцкат за други изследвания да пусна и това.

успех Simple Smile

# 522
Искам да споделя, че при мен кръвните бяха -, а сега цервикалния секрет е пак +  Tired newsm78
Май на кръвните не може да се вярва.
Аз пък смятам, че точно на кръвните трябва да се вярва. Секрета отчита само свежа инфекция.

# 523
Момичета имам един малко особен въпрос, но тъй като ще пращам кръв в центъра по хламидии в София, от там ми казаха, че кръвта трябва да е серум. Не знам какво значи това. От мястото къде ще ми я вземат им казах това и ми казаха, че трябвало да изчакам 1 час кръвта да се съсири и да я минат на центрофуга, това със съсирването ме смути. Та - за едно и също нещо ли говорим?

# 524
За едно и също нещо става дума, Алая. Серума е една жълтеникава течност, която се отделя. Споко Hug

Общи условия

Активация на акаунт