Хламидия - тема 2!

• 93 491
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз съм пила цитросепт години наред и изобщо не ми беше излекувал хламидията, само и единствено антибиотиците я лекуват.
ДНК теста показва само нова инфекция, твоята очевидно не е била нова, щом я имаш от 10 години.
Важно е кръвните изследвания какво показват.

# 406
Здравейте пролетта правих изследвания за хламидия с цервикален секрет в геника,обаче тампона престоя 1ден вкъщи,на следващия ден го занесох в лабораторията.Резултата беше отрицателен...Преди няколко дена повторихме изследванията в Пловдив при доктор Гаров и резултата беше положителен..На кое изследване мога да се доверя?С един партньор съм и ни предстой инвитро.Скоро ми правиха лапаро за прекъсване на тръбите и се оказа че съм имала множество сраствания и съм прекарала инфекция на черния дроб.Тази инфекция може ли да се дължи на хламидиите?

# 407
  • София
МХМ, вярвай единствено и само на кръвните тестове.

# 408
Добре те не са ли само за така наречената свежа инфекция?Доктора ни каза,че най добре е с секрет...

# 409
  • София
Добре те не са ли само за така наречената свежа инфекция?Доктора ни каза,че най добре е с секрет...
прочети темата внимателно от началото, това 1000 пъти сме го говорили Peace

# 410
Аз съм пила цитросепт години наред и изобщо не ми беше излекувал хламидията, само и единствено антибиотиците я лекуват.
ДНК теста показва само нова инфекция, твоята очевидно не е била нова, щом я имаш от 10 години.
Важно е кръвните изследвания какво показват.
[/quote

На мен антибиотиците вече не ми действаха,когато ги пиех единиците ми скачаха много,направо си се хранеха с тях.Естествено с док реши да ги спрем.И се примирих че ще си живея с нея.След няколко месеца опитах с цитросепт,като се консултирах по телефона от листовката как да го пия за хламидия.,направи го и ти,явно има значение дозировката и по колко пъти да го пиеш.
А за ДНК-теста се бъркаш,това е най точния тест,кръвната проба показва само антителата които се образуват ,поради което никак не е надежден метод защото може да ти показва наличие на антитела а да нямаш вече хламидия.

# 411
Здравейте в момента лекувам хламидии може ли по време на лечението да пусна изследване дали е стара инфекцията.Благодаря предварително

# 412
Здравейте,днес се изследвах за хламидии,понеже този месец трябваше да правя ЦС,ето ги и резултатите:                                                                                                                                                   хламидия IgG -1.41             реф.с-сти   0.9 отрицателни,0,9-1,1 гранична и 1,1 положителна                                                                                                                                                   хламидия   IgM-1.54            реф.с-сти   0.9 отрицателни,0,9-1,1 гранични и 1,1 положителни                                                                                                                                                   хламидия   IgA       >200      реф.с-сти  20.0 отр. 20.0-25.0 гранични и над 25.0 пложителни                                                                                                                                                     Като забележка на изследването е написано:Има серологични данни за остра инфекция на хламидии трихомаматис.................Явно имам хламидии и то отдавна   Утре ще звъня на доктора да видим какво ще правим  най-вероятно ще трябва да отложим снимката докато не се излекувам.

# 413
  • София
Ралица, започвайте лечение и ти и мъжът ти с антибиотици! След като спреш антибиотика се чака 30-40 дни и тогава се прави контролно изследване. ЦС я отложи докато не излекувате хламидията.

# 414
  newsm44 утрепах гиии   341uu  341uu  341uu дано никога не  ми се появят пак

# 415
браво звездичка, отърва се от тия гадини. сега леко по лека към успеха

# 416
  • София
Здравейте в момента лекувам хламидии може ли по време на лечението да пусна изследване дали е стара инфекцията.Благодаря предварително

Може, но има  ли смисъл ?!
/Иг.А и Иг.Г/

# 417
Момичета,ако желаете може да ни подкрепите с подпис в петицията  http://www.peticiq.com/fond_asistirana_reproductia и във фейсбук https://www.facebook.com/groups/305401209570888/  става въпрос за преминаването на ФАР от МЗ към ЗК  и никаква яснота по въпроса.Благодарим ви  Hug

# 418
Аз се чудя при венеролог или при гинеколог да я лекувам тая гадина newsm78

# 419
  • София
Аз се чудя при венеролог или при гинеколог да я лекувам тая гадина newsm78
в Нац. център по заразни и паразитни болести има специалист по хламидии и рикетсии- Д-р Теохарова.

Общи условия

Активация на акаунт