Хламидия - тема 2!

• 93 466
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
Много ми е далече София ooooh!,търся някой в Бургас Simple Smile

# 421
  • София
и по телефона може да направиш консултация, не е нужно да идваш до София.
За Бургаските лекари само легенди съм чувала ooooh! ooooh!

# 422
Трябва да се обадя на  д-р Теохарова  и да се консултирам с нея ли,че става ли така newsm78 то ако става ще е супер

# 423
  • София
Трябва да се обадя на  д-р Теохарова  и да се консултирам с нея ли,че става ли така newsm78 то ако става ще е супер
да- става така...

# 424
Здравейте. Ще си пускам изследвания за хламидия кръвни Иг.А, Иг.Г и Иг.М.  и антитела ЕЛИСА. Има ли значение в кой ден ги пускам? Коя лаборатория в Варна бихте препоръчали?

# 425
До колкото знам Ситилаб и Рамус неработят по този метод. Провери за Статус,за нея не знам защото не съм пускала там да се правят изследвания. Можеш да отидеш в лабораторията в Терапията ,мисля че там ги правят по този метод,но си провети и в Статус

Провери и в Кандиларов,мисля че те са по този метод.

# 426
Благодаря, Азия. А за Лаборекспрес какво мислите, там ги правят по този начин.
Да питам още нещо, ако ги пускам тези изследвания(за хламидия кръвни Иг.А, Иг.Г и Иг.М) има ли смисъл да си правя и ДНК изследване за хламидия? Както разбрах точно тези кръвните са най показателни.

# 427
  • София
Благодаря, Азия. А за Лаборекспрес какво мислите, там ги правят по този начин.
Да питам още нещо, ако ги пускам тези изследвания(за хламидия кръвни Иг.А, Иг.Г и Иг.М) има ли смисъл да си правя и ДНК изследване за хламидия? Както разбрах точно тези кръвните са най показателни.
няма смисъл, защото кръвните показват и нова и стара инфекция. Единствено ако имаш съмнение, че си се заразила през последните 1-2 седмица, тогава има смисъл и от ДНК тест.

# 428
Благодаря, Иванкака!
Аз в събота мисля да си ги пусна, тогава ще ми е 4 ден от М., пречи ли че все още ще имам течение, или това не влияе на кръвното иследване на хламидия. Просто знам, че при изследван на хормоните е от значение деня, затова се зачудих дали и за хламидията няма значение на кой ден се взимат.

# 429
  • София
Благодаря, Иванкака!
Аз в събота мисля да си ги пусна, тогава ще ми е 4 ден от М., пречи ли че все още ще имам течение, или това не влияе на кръвното иследване на хламидия. Просто знам, че при изследван на хормоните е от значение деня, затова се зачудих дали и за хламидията няма значение на кой ден се взимат.
няма никакво значение кой ден от МЦ ти е.

# 430
Благодаря, Иванкака,   bouquet  значи ще ходя в събота.

# 431
За Лаборекспрес ,нищо не знам . Не съм я ползвала.

# 432
Kristisha ,

за Варна също лаборатория Статус - моето за имуногл. Г точно там беше, и също е по ELISA

# 433
Благодаря ви за съветите, delusion22!  Hug
В статус има комбинирано изследване на хламидия и определено е по-евтино  newsm10
Има ли значение дали ще ида в тази на Мир в Майчин дом или в Стоматологията, ти в коя беше?

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 14:30 от Kristisha

# 434
Мисля че те са една и съща. От майчин дом на мир ги пращат в централната. Но не съм сигурна защото съм виждала там някаква апаратура. Питай ги.

Общи условия

Активация на акаунт