Хламидия - тема 2!

• 93 445
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм с отстранени тръби в дясната имаше хидро за по сигурно махнаха и двете.Изследванията правих в НЦЗПБ но др.Теохарова вече не работи там.

# 451
  • София
ето на какво се е дължало и хидрото и запушените тръби ooooh! ooooh!
А няма ли заместничка да те посъветва какво може да пиеш, като си след трансфер.

# 452
В линка на Иванкака, има и още инфо за антибиотиците, вкл. за тези след трансфер (Клацид и Еритромицин).

# 453
Моля за коментар по тези резултати -
моите:

Chlamydia trachomatis IgG         25.9 (+)        U/ml    N<20, Bord.20-25, Pos.>25    
Chlamydia trachomatis IgA         10.5 (-)        U/ml    N<20, Bord.20-25, Pos.>25    

на половинката ми:

Chlamydia trachomatis IgG         4.9 (-)        U/ml    N<20, Bord.20-25, Pos.>25    
Chlamydia trachomatis IgA         200.0 (+)    U/ml    N<20, Bord.20-25, Pos.>25

Първо, какъв за бога е този резултат 200  Shocked възможно ли е това?
И второ, ние сме от 4 години заедно, аз явно имам стара инфекция и ако съм го заразила то е било преди 4 години, как той има прясна и с такива показатели .....?

# 454
  • София
Възможно е-да...реинфектирали сте се. Трябва ви лечение и на двамата, през това време секс само с презерватив.

# 455
  • София
моите:

Chlamydia trachomatis IgG         25.9 (+)        U/ml    N<20, Bord.20-25, Pos.>25    
Chlamydia trachomatis IgA         10.5 (-)        U/ml    N<20, Bord.20-25, Pos.>25    

на половинката ми:

Chlamydia trachomatis IgG         4.9 (-)        U/ml    N<20, Bord.20-25, Pos.>25    
Chlamydia trachomatis IgA         200.0 (+)    U/ml    N<20, Bord.20-25, Pos.>25

И второ, ние сме от 4 години заедно, аз явно имам стара инфекция и ако съм го заразила то е било преди 4 години, как той има прясна и с такива показатели .....?

Ти си имаш стара - нелекувана инфекция / или недоизлекувана/
Половинката ти има свежа инфекция и все още Иг.Г не се е повишил

Трябва да се лекувате и двамата и без секс докато трае лечението
Контронла 40 дни след лечението - и при двамата

# 456
моите:

на половинката ми:

Ти си имаш стара - нелекувана инфекция / или недоизлекувана/
Половинката ти има свежа инфекция и все още Иг.Г не се е повишил

Трябва да се лекувате и двамата и без секс докато трае лечението
Контронла 40 дни след лечението - и при двамата

Уф Sad  дано се излекуваме. Относно лечението не е редно да питам тук нали? Но, хич не съм на ясно. Май трябваше АБ да не е в ударна доза, а поне 15 дни, заедно с него да пия аз противогъбични и Цитросепт?

# 457
  • София
allaya

Точно така, но лекар трябва да ти назначи АБ

# 458
Също искам да попитам как хламидията пречи на забременяването? Т.е. ако приемем, че не е запушила тръбите, как технически пречи Simple Smile И не за спонтанните аборти до които води, а за забременяване.

# 459
  • София
Може да причини хидросалпингс (възпаление на тръбата),което е токсично за ембрионите и обикновено не се стига до загнездяване(имплантация) въобще.

# 460
  • София
и да няма хидросалпингс, почти е невъзможно да се забременее с хламидии- имам 2 приятелки, които месеца след излекуването забременяха естествено.
Аз самата бях забременяла с хламидии, но завърши с мисед в 5-6та седмица.

# 461
и да няма хидросалпингс, почти е невъзможно да се забременее с хламидии- имам 2 приятелки, които месеца след излекуването забременяха естествено.
Аз самата бях забременяла с хламидии, но завърши с мисед в 5-6та седмица.

Лоша работа, значи ми остава да се моля да нямам хидросалпингс и да ги излекувам.

# 462
  • София
много са коварни- трябва сериозно лечение минимум 15-20 дни антибиотици за двамата- най-добре комбинация м/у два антибиотика(аз се излекувах с вибрамицин и азитрокс), 30-40 дни след края на лечението се прави контролно изследване, не по-рано.

# 463
Дано ни назначат адекватно лечение.
А какъв е шанса да има стара инфекция, а да не е поразила тръбите?

# 464
  • София
Дано ни назначат адекватно лечение.
А какъв е шанса да има стара инфекция, а да не е поразила тръбите?
аз бях със стара инфекция и са ми отпушени и двете тръби. Двете ми приятелки, които по-рано споменах и те бяха със инфекции от 5-6 години поне и си имат деца по естествен път, т.е не са им поразени тръбите. Така, че има шанс.

Общи условия

Активация на акаунт