Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Barbera, добре си затворила капака на контейнера за сол, нали?
Водата, която изтича не е от там. Машината добре ли е нивелирана?

# 151
  • Варна
Капака за солта е затворен добре. Да не е нивелирана не ми се вярва. Изведнъж да текне без да е местена...

# 152
В началото, когато се сдобих с машина и тя така протече. Оказа се, че има защита от преливане на дъното на машината, не е била нивелирана добре и оттам и течовете. Мъжът ми я нивелира с лек наклон назад. Оправи се.

Проверете нивелацията и ако течовете продължат викайте техник.

# 153
  • Варна
Благодаря ти! Утре ще пробваме да я нивелираме както казваш   bouquet

# 154
В последно време много бързо ми светва солта- има-няма 20 пускания и трябва пак да пълня. Но ,пък, започнах да мия на  най-интензивната програма ,като време, градуси и доп.налягане на водата. Дали това е причината ? Нямам степен за сол,само индикатор. Водата при нас е доста твърда.

# 155
  • Варна

Sourcherry, нивелирахме я и май вече не тече. Има още известно време да свърши програмата, но все пак. Благодаря ти много   bouquet

# 156
Супер! Много се радвам!
Проблемът е бил в датчика, който е на дъното на машината.

# 157
Какво мислите за съдомиялните на Whirpool с 6то чувство? По-конкретно за този модел:

http://technomarket.bg/products/09080826/whirlpool-adp-6930-wh-pc

whirlpool за мен са най-добри!!! Peace
А на мен вече съдомиялната ми е малка. Whistling Sad

# 158
  • Стара Загора
момичета имам проблем с съдомиялна.Преди няколко дена нещо разбърках настройките и сега не мога да я наглася .Миеше суппер ,а сега ми остава петна ,съдовете не са измити добре .На дъното на тенджера има някакви бели петна и нещо като сол newsm78 забелязах и по вратат на съдимялна остават някакви петна .....

заредила съм сол на финиш,гланц на финиш,включвам опция мултитаб и полвам таблетки финиш,незнам аз ли греша някъде или нещо се повредила машинката.,моля помагайте,все пак е нова полвана броени пъти

# 159
Какво означава "Разбърках настройките"?

# 160
  • Стара Загора
настрох ръчно сол на 2 ,гланц на 2 ,отделно пише в опътването да се настрои солта и електронно  и първоначално (степени са от 1 до 10),я сложих на 6
и от тогава нещо стана и не мие добре .
Вчера промених настройките пак,но пак резулатат не е добър
незнам нещо с настройките ли сбърках или нещо стана с машинката .

# 161
Поправи ме ако греша - в Стара Загора водата е много твърда, нали?
Ако това е така, настройката на солта е суперниска. Настрой поне на 8.
А колко са скалите на течността за изплакване? Ако са 4, настрой на 3.

# 162
  • Стара Загора
Поправи ме ако греша - в Стара Загора водата е много твърда, нали?
Ако това е така, настройката на солта е суперниска. Настрой поне на 8.
А колко са скалите на течността за изплакване? Ако са 4, настрой на 3.

тази вечер правя последна проба ,ще я настроя така и утре ще докладвам,дори ще снимам резултата
Ще я пусна на интензивна програма при висока Т ,дано да се пооправят нещата .

# 163
  • Ямбол
Здравейте, скоро се надявам и аз да се сдобия с този мечтан уред и ви моля за помощ. Сигурно сте коментирали сто пъти, но рядко виждам предложения, та искам да предложите надеждна съдомиялна, 45 см до най-много 800лв. Скоро бяхме на една хижа и там миялната беше мидея- еми един път не ги изми като хората, а според мъжа ми е ненужна вещ, за това трябва да е перфектна за да го затапя. Ааа и само да кажа, че нямам намерение да изплаквам съдовете предварително, така, че моля, който процедира по същия начин и има идеално измити съдове да каже каква марка и модел е машинката. Hug

# 164
  • Русе
Аз с чиста съвест мога да похваля моето Беко, което 5 г ми служи вярно и безотказно. Никога не съм мила предварително съдове, само едри части махам и то не винаги, а профилактика съм й правила не повече от 2-3 пъти. Използвала съм всякакви препарати и като цяло съм доволна от повечето. И най-важното - НЕ намирам някаква разлика в качеството на сегашния ми Бош и ако Беко бяха пуснали модела на 60 см с отложен старт 2 месеца по-рано, нямаше да дам 200 лв повече, просто не виждам за какво.
Бях с това Беко, сега има и по-добро за 50 лв разлика.

Общи условия

Активация на акаунт